|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
kolejne ciuszki :))
1.Spodniczka rózowa. Stan dobry. Kieszonki po bokach. Mozna nosic z paseczkiem lub bez. Biodrówka.
2. Spodniczka kremowa. Wybijane błyszczace kwiatuszki. Tył dłuzszy. Stan dobry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: kolejne ciuszki :))
Jeszcze jedno zdjecie spodniczki kremowej. Pas 63 cm, biodra 92.
3. Tunika rózowa naciagliwy materiał. Pasuje na rozmiary 90-63-90. Kroj taki sam jak tunika biała w moim poprzednim watku. 4. Buty paseczki. Rozmiar 38. Czarne. Wysoki ale stabilny obcas. Wygodne.Stan bardzo dobry. 5. Klapki niebieskie R.38. Wysoki obcas. Stan bardzo dobry. 6. Buty skórzane rozmiar 39. Kolor bezowy. Obcasik niski. Stan dobry. Troszke starty obcas i czubki. Mialam je na sobie kilka razy i troszke mi sie naciagly. Jesli ktos ma szeroka stope to beda ok. Ja musiałam uzywalac połwkładek i wtedy nie były luzne. 7. Czarny, cieniutki szal. Szerokosc 65 cm, dlugosc 2,60. Błyszczacy i mieniacy sie w swietle na srebrno. Fotki umieszcze najpozniej jutro. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dokładam troszke bizuterii srebrnej.
8. Komplet srebrne listki. Kolczyki na sztyfty +zawieszka. Zalozone kilka razy. (nieaktualne - wymienione) 9. Kolczyki srebrne z duza cyrkonia. Na sztyfty. (nieaktualne) 10. Komplet prostokąty- krateczka. Pierscionek + kolczyki sztyft.(nieaktualne) 11. Zawieszki srebrne: literki S, T, M, rózyczka. 12. Komplet delfinki, Pierscionek +kolczyki+ zawieszka. Edytowane przez limonka24 Czas edycji: 2005-10-13 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
a możesz wpaść do mnie może coś z kosmetyków wybierzesz bo mi sie bizuteria twoja podoba bardzo
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=75999 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
pudru nie mam, mam cienie do oczu:inglot matrix
sensique oriflame vision- pudełeczko jest pęknięte, ale nie przeszkadza to w użytkowaniu max factor- niestety bez aplikatorka (z wizażowej wymiany) paletka... cienie, pomadki i róże. bezfirmiasta torebek na wymianke tez niestety nie posiadam ale mogę pokazać co bym miala z ciuszków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
I pokaz ciuszki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez limonka24 Czas edycji: 2005-10-11 o 13:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
czy znajdziesz cos u mnie za rozowa tunike???
watki w podpisie
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.