|
|
#1 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Spokojny brąz
Dzisiejszy makijaż wykonałam w brązach, kusiło mnie by ożywić go bardziej różowym błyszczykiem czy różem ale postanowiłam być konsekwentna
![]() To ostatni makijaż przed kuracją kwasami, następne zamieszczę za jakiś czas, gdy moja cera dojdzie do siebie. TWARZ-podkład BEYOND COLOUR Avonu w kolorze CREAM zmieszany z rozświetlaczem CT COOL BEIGE, twarz zmatowiona sypkim pudrem nr2 APC i "opalona" ziemią egipską BI KOR, którą też wymodelowałam kości policzkowe OCZY- cała powieka to testowy nr 4 z nowości APC, załamanie, zewn. kącik i linia dolnych rzęs brązem 3B APC, przy górnych rzęsach zrobiłam cieniutką kreską czarnym eyelinerem, wewn. strona dolnej powieki to biała konturówka Pierre Rene, rzęsy to dwie warstwy tuszu SAWY USTA- jasnobeżowy błyszczyk nr 3 SENSIQUE Szwagier przy obiedzie powiedział, że ładnie się umalowałam a to wielki komplement, bo ma do mnie stosunek lekko złośliwy ![]() miłego oglądania Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-10 o 17:00 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spokojny brąz
bardzo ladny makijaz
a co to za tusz ten Sawy??
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Piekny makijaż,bardzo mi się podoba,uwielbiam brązy.Dla mnie Twoje wykonanie to elegancka prostota,jednocześnie delikatny a zarazem bardzo wyrazny... Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ladnie-nic dodac nic ujac
![]() Kuracja kwasami?Ty chyba nie potrzebujesz Cera jak z okladki ![]()
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Jest Ci świetnie w tym kolorze
A nie korciło Cie przyciemnić lekko usteczka w stronę jakiegoś karmelu, kawy z mlekiem ewentualnie ?? |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Aga juz jestem zazdrosna o te nowe cienie APC...budyniowy(nr 4) i czekolada(nr 6B)przywraca mnie o zawrót głowy i twój makijaz tez!!!!!Co Ty tam chcesz kwasami tworzyć przecież buzke masz sliczną?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Pani Moderator
Bravo!Slicznie wyglądasz. Ja kocham wprost brązowe odcienie na twarzy, zwłaszcza jeśli da się je uzyskać lub są uzyskane w jak najbardziej naturalny sposób [bez solarki i słońca]. I nie wygladają sztucznie i badziewiasto. Własnie Ty wyglądasz rewelacyjnie! Ogromnie podoba mi się twarz, efekt matowy, opalony i w ogóle Aga jakimi kwasami? Co Ty znowu sobie wymysliłaś?
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
standartowo - bardzo ładnie
![]() bardzo fajny, delikatny makijaż
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Coś mi się wydaje, żeś za młoda jeszcze na kwasowe kuracje ??
Aga !!! Wyglądasz naprawdę cudnie !!!! |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Jejuuuu... mistrzowsko modelujesz buzie - jak Ty to robisz
Skojarzyl mi sie troche z jesienna isadora- chyba przez ten jasny blyszczyk. Biore sie ostro za cwiczenia co by kiedys tez tak umiec ) |
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Ale mnie ujęłaś tymi brązikami.Ogólnie podobają mi sie makijazyki w takich tonacjach
Ślicznie Ci w nich Ale Kwasiki Ty?? Z taką piękną cera?? To ja chyba swojej twarzy z kwasy wyjmowac nie powinnam
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
oooooo, jak mi sie te usteczka jasniutkie podobaja
|
|
|
|
|
#13 |
|
Mod-Śnieżynka
|
Bardzo ładny i delikatny makijaż. Podoba mi się.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładnie Ci w tym brąziku, szwagier nie kłamał
![]() Taki świeży i delikatny makijaż. Ja bym może tylko na usta coś ciemniejszego dała, bo tak blado wyglądają Aga, jakie kwasy? strasznie to brzmi...
|
|
#15 |
|
okrutnica jakaś... |
Dziewczyny- kurację kwasami zwykle przeprowadzam od października do listopada a nawet grudnia. Uwierzcie, gdyby nie makijaż
byłoby paskudnie. Mam zaskórniki, pozapychane pory, drobne wypryski i trochę przebarwień.W zeszłym roku był to Differin oraz Effaclar K, teraz kupuję Diacneal Avene oraz mam już peeling dwustopniowy z kwasem glikolowym ANEW Avonu. puchatkowa ma świetną szczoteczkę, bardzo nietypowąboniulko doskonale odebrałaś ideę tego makijażu, miał być naturalny ale nie rozmyty Elfiku dziękujęMoniko, korciło, ale nie mam takich szminek a mieszanie różnych kolorów jest niebezpieczne bo wychodzą dziwne rzeczy na zdjęciach. Poza tym chciałam wypróbować nowy błyszczyk A na kwasy nie jestem za młoda na pewno starsza od wielu wizażanek które też je używają ![]() neonko, to moje ulubione kolory i mam wielką nadzieję że będą w stałej ofercie APC, muszę napisać do pana Pawła co tam słychać z tym wprowadzaniem. Majka nawet jeśli czasem opalałam ciało, to twarz chronię kroofk@ April- faktycznie podobne są, choć oko jest inaczej zrobione. Ale propozycja IsaDory bardzo mi się podoba Twarz modeluję mniejszym pędzlem do pudru (skronie, boki czoła i całej twarzy,broda, między brwiami ), a kości policzkowe pędzlem do różu Alithia na pewno nie jest tak źle z Twoją buzią. Najważniejsze by nie dać się zwariowaćlalesiu, dziękuję Basiu, cieszę się ![]() froggie- usta w zasadzie nie były tak bardzo jasne ale mocno błyszczały i światło odbiło się w nich rozjaśniając je lekko.Dziękuję Wam wszystkim za opinie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładny stonowany makijaz
Bardzo ładnie wygladasz, ładnie Ci z takim delikatnym usmieszkiem ![]() Jesdyne moje "ale" dotyczy rzes, sa za bardzo posklejane , ale to tylko taki mały feler.Aguś, Ty i kwasy? Nie wdze zadnych zmian , ani przebarwien, ani nawet rozszerznych porow, wiec po co? Masz ladniutka , swieza cere
Edytowane przez manolita Czas edycji: 2005-10-09 o 20:24 Powód: "o" |
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Genialnie
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
ładnie, naturalnie ale bardzo przyzwyczailam sie do Twoich mocnych makijazy, wyrazistych kolorow, ze teraz Twoja twarz wydaje sie taka delikatna jak u dziecka ;] nie wiem czy dobrze to ujęlam hehe
zawsze zwracam uwage na oczy, bo są tak duze i przeszywające ze to az niesamowite jest jakbym spotkala cie na ulicy gdziesz przyoadkiem to od razu bym Cie poznala wlasnie po oczach ![]() ![]() |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Aga Ty mistrzynio
Makijaz cudowny , fotki zrobion zreszta jak zawsze profesjonalnie jak w jakims studio , szwagier mial racje heh twarz jak z okładki, a ty mowisz tu o jakis zaskornikach i wypryskach , to nieźle w takim razie ten Twoj podklad maskuje te niedoskonalosci.... tez chcem mieć taki bużka |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
tak mi się teraz przypomnialo ,z e moj TŻ powiedzial ze ładna z Ciebie dziewczyna, ale gdy dowiedzial sie ile masz lat, to powiedzial ze ja kłamię
powiedzial ze wygladasz bardzo młodo i naturalnie, powiedzial ze masz góra 20 lat![]() bużka jeszcze raz
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Aga
- należało Ci się Poprostu pięknie wyglądasz !
|
|
|
|
|
#23 |
|
okrutnica jakaś... |
Justynko
zaś grzebyk do rozczesywania złamał mi się i muszę kupić nowy lil , ale z odszkodowaniem nie do mnie ![]() anestet-ka, przeszywające? Dziękuję za komplement czuczenko staram się robić zdjęcia w takim oświetleniu by nie było widać jakichś nierówności skóry generalnie nie jest fatalnie, ale chcę by było lepiej ![]() Ucałuj TŻ ![]() Kasiu, ślicznie Ci dziękuję |
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Kolejny subtelny makijaż, o efekcie no make-up. Przyznam, że podoba mi się tak obrysowane oko, oraz jasny połyskujacy kolor ust. Dodatkowo- gama kolorystyczna tworzy świeżą kompozycję na czasie, bo w tonach pogodnej jesieni.
pozdrawiam. Edytowane przez super Czas edycji: 2005-10-10 o 00:06 |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
aguś super te brąziki, ja sie ostatnio zakochalam w takich kolorkach
a ty w nich na prawde fajnie wygladasz
|
|
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja cie wole w innych wydaniach twoich makijazy..ten mi jakos nie pasuje
![]() i pomadk jak dla mnie za jasna..
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się
Powiedz - cienie nakładałaś na mokro czy na sucho? Bo strasznie mi się podobają, szczególnie ten ciemniejszy, a po własnych doświadczeniach z turkusem APC boję się kupować inne kolory
|
|
|
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
nie można od Ciebie wzroku oderwać. Jest taki jakie lubie najbardziej-delikatny a jednak nie jest "mdły" ahhh
|
|
|
|
|
#29 |
|
okrutnica jakaś... |
super
annfasku, ja też bardzo polubiłam tę gamę kolorów villemciu, nie każdemu musi się podobać a usta , jak już pisałam, były jednak trochęciemniejsze, bardziej w tonacji samej skóry, niestety czy stety błyszczyk dość mocno błyszczy i w tym połysku odbiło się światło (zdjęcia robiłam w oknie)MagJa ,nakładałam na sucho, pędzelkami-czyli efekt delikatny (pacynką wychodzi mocniej gdyż wówczas wcieram cień w powiekę) Shandusiu Wszystkim bardzo dziękuję za komentarze
|
|
|
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
Uwielbiam Ciebie w brązach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.

a to wielki komplement, bo ma do mnie stosunek lekko złośliwy 

Co Ty znowu sobie wymysliłaś? 

flejksy
byłoby paskudnie. Mam zaskórniki, pozapychane pory, drobne wypryski i trochę przebarwień.
doskonale odebrałaś ideę tego makijażu, miał być naturalny ale nie rozmyty
dziękuję