|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
ginekolog w Warszawie
Poszukuje dobrego ginekologa w Warszawie, bede wdzięczna za namiary
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: ginekolog w Warszawie
Ja idę w czwartek do znajomego mojej mamy. Mam spore opory przed tą wizytą, bo ten człowiek bywa u nas w domu, ale zdrowie ważniejsze. Ten lekarz pracuje m.in w Instytucie/Centrum Onkologii.
Już miałam takie przejścia z lekarzami że mam już dosyc. Chodziłam 4 lata prywatnie i raz robiłam cytologię tylko dlatego że sama chciałam. O wynik dowiedziałam się telefonicznie a jak chciałam go odebrać, to lekarz nie mógł go znależć... ![]() Przez te lata nawet własnej karty się nie doczekałam. A oto namiary tego lekarza: Dr med. Grzegorz Panek Pl. Grzybowski 2/33 tel. 502179673 6205737 przyjmuje pon. 19-20 wtorek i czwartek 17-18 Ja ide w czwartek tak na 17:40, jak chcesz to napiszę Ci później jak było, bo boję się strasznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
polecam dr Polańskiego, ul. Powstańców śląskich 10 tel 665 02 02
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
doktor Piotr Kukulski.
przyjmuje w srody w Sw. Zofii - tel na rejestracje: 536 93 20 i w czwartki w gabinecie na Zytniej - 602 238152 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
a ja polecam zajrzeć tutaj:
http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 lista dobrych ginekologów, podzielona wg miast. Dziewczyny pisaly opinie o każdym, więc jesli tylko przebrniesz przez dużą ilość postów na pewno znajdziesz coś dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Biricchinko napisz koniecznie jak wrazenia po wizycie, zawsze chodziłam do kobiet, może to śmieszne ale niewiem czemu zawsze krępowałam się facetów ginekologów
![]() natomiast ostatnio stwierdziłam że nie będe juz patrzeć na płeć lekarza tylko na jego fachowość bo mam juz dość tzw. pseudo lekarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny za odzew, umówię się na wizyte do tego który przyjmie mnie w najszybszym terminie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Pewnie że napiszę tylko dziś sobie uświadomiłam jeden problem... jutro będę miała okres... czyli nie będę miała badania:/ Cóż opiszę Ci więc na razie ogólne wrażenia... a na badanie umówię się na za 2,3 tyg.
Ja natomiast mam odwrotnie. Nie wiem czemu, ale nigdy nie poszłabym do ginekologa - kobiety. Pare moich koleżanek było i miały dosyć negatywne uczucia. Wydaje mi się że mężczyźni w tych sprawach są delikatniejsi, chociaż to zapewne zależy na kogo się trafi... a o dobrego lekarza niestety ciężko... Odezwę się w czwartek wieczorkiem. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Już po wizycie
![]() Generalnie było bardzo sympatycznie. Pierwszy raz ktoś mnie naprawdę wysłuchał. Następną wizytę mam za tydzień, głównie przez to że dziś miałam okres i nie mógł mnie zbadać... Ogólnie pozytywnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Byłam. Stresowałam się strasznie, serce waliło mi chyba 300 na minutę. Wstydziłam się strasznie. Lekarz był bardzo miły, znosił moje fanaberie typu przebieranie się ze spodni w spódnice żeby się pół nago nie wdrapywać na fotel.
Bardzo wyrozumiały, opowiadał mi kawały podczas badania. Warto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
A ktorego z wymienionych bardziej poelcacie? dr Panka czy Kukulskiego?
Edytowane przez doriss Czas edycji: 2012-05-25 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.