|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
ginekolog w Warszawie
Poszukuje dobrego ginekologa w Warszawie, bede wdzięczna za namiary
![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ginekolog w Warszawie
Ja idę w czwartek do znajomego mojej mamy. Mam spore opory przed tą wizytą, bo ten człowiek bywa u nas w domu, ale zdrowie ważniejsze. Ten lekarz pracuje m.in w Instytucie/Centrum Onkologii.
Już miałam takie przejścia z lekarzami że mam już dosyc. Chodziłam 4 lata prywatnie i raz robiłam cytologię tylko dlatego że sama chciałam. O wynik dowiedziałam się telefonicznie a jak chciałam go odebrać, to lekarz nie mógł go znależć... Przez te lata nawet własnej karty się nie doczekałam. A oto namiary tego lekarza: Dr med. Grzegorz Panek Pl. Grzybowski 2/33 tel. 502179673 6205737 przyjmuje pon. 19-20 wtorek i czwartek 17-18 Ja ide w czwartek tak na 17:40, jak chcesz to napiszę Ci później jak było, bo boję się strasznie
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
polecam dr Polańskiego, ul. Powstańców śląskich 10 tel 665 02 02
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
doktor Piotr Kukulski.
przyjmuje w srody w Sw. Zofii - tel na rejestracje: 536 93 20 i w czwartki w gabinecie na Zytniej - 602 238152 |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
a ja polecam zajrzeć tutaj:
http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 lista dobrych ginekologów, podzielona wg miast. Dziewczyny pisaly opinie o każdym, więc jesli tylko przebrniesz przez dużą ilość postów na pewno znajdziesz coś dla siebie |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Biricchinko napisz koniecznie jak wrazenia po wizycie, zawsze chodziłam do kobiet, może to śmieszne ale niewiem czemu zawsze krępowałam się facetów ginekologów
natomiast ostatnio stwierdziłam że nie będe juz patrzeć na płeć lekarza tylko na jego fachowość bo mam juz dość tzw. pseudo lekarzy. |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny za odzew, umówię się na wizyte do tego który przyjmie mnie w najszybszym terminie
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Pewnie że napiszę tylko dziś sobie uświadomiłam jeden problem... jutro będę miała okres... czyli nie będę miała badania:/ Cóż opiszę Ci więc na razie ogólne wrażenia... a na badanie umówię się na za 2,3 tyg.
Ja natomiast mam odwrotnie. Nie wiem czemu, ale nigdy nie poszłabym do ginekologa - kobiety. Pare moich koleżanek było i miały dosyć negatywne uczucia. Wydaje mi się że mężczyźni w tych sprawach są delikatniejsi, chociaż to zapewne zależy na kogo się trafi... a o dobrego lekarza niestety ciężko... Odezwę się w czwartek wieczorkiem. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Już po wizycie
Naczekałam się troszkę z moim TŻ, bo byliśmy o 40 minut za wcześnie no i Pan Doktor się spóźnił, bo jakaś operacja się przedłużyła...Generalnie było bardzo sympatycznie. Pierwszy raz ktoś mnie naprawdę wysłuchał. Następną wizytę mam za tydzień, głównie przez to że dziś miałam okres i nie mógł mnie zbadać... Ogólnie pozytywnie
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Byłam. Stresowałam się strasznie, serce waliło mi chyba 300 na minutę. Wstydziłam się strasznie. Lekarz był bardzo miły, znosił moje fanaberie typu przebieranie się ze spodni w spódnice żeby się pół nago nie wdrapywać na fotel.
Bardzo wyrozumiały, opowiadał mi kawały podczas badania. Warto
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
A ktorego z wymienionych bardziej poelcacie? dr Panka czy Kukulskiego?
Edytowane przez doriss Czas edycji: 2012-05-25 o 10:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.