![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.
|
głównie Oriflame [już nie głównie :P]
ciuchy i dodatki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...39#post1201039
ten wątek (z kosmetykami) jest już NIEAKTUALNY
Edytowane przez cmoksia Czas edycji: 2006-07-23 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: głównie Oriflame
na wymianę posiadam:
- torebka na prezenty z bardzo trwałego, błyszczącego, srebrnego papieru. 21,5x21,5cm - klej do sztucznych paznokci Top Choice x3 - klej do sztucznych paznokci nail adhesive w tubce x6 - klej do sztucznych paznokci Ewa Schmidt - dla kosultatntów Oriflame: płyta Twoje biuro Oriflame on-line - przypinka Oriflame x2 - przypinka znaczek fundacji Oriflame Tender Care - Goldwell - color glow treatment Stay Red - odżywka do włosów utrzymująca czerwony kolor (zużycie na zdjęciu)
Edytowane przez cmoksia Czas edycji: 2006-08-15 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
A może skusisz się na coś u mnie za Kamill - 12godzinny balsam do rąk i paznokci (3-4 razy użyty, Givenchy - Organza, Lancome - miracle, Gucci Envy me, Versace - the dreamer?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
jeszcze PRÓBKI:
kremy itp w saszetkach: - Nivea Visage - krem nawilżający na dzień dla cery normalnej i mieszanej x2 - Dr Irena Eris - fORTEssimo - krem nawilżająco-regenerujący pod oczy i na powieki - Dr Irena Eris - Lirene - aktywny żel-krem antycellulitowy - H2O formula for women żel pod prysznic relaksujący amarant - Dove - krem intensywnie nawilżający do ciała - Ziaja - BioBalans - krem matujący do cery tłustej i mieszanej x2 - Sunsilk krem wygładzający włosy - Kolastyna - samoopalacz do twarzy i ciała do ciemnej karnacji - Kolastyna - Happy style - krem jogurtowo0odżywczy o działaniu łagodzącym - anew retroactive cream - intesa pour homme - crema viso anti-age - revitalizinh anti-age face cream - L'Oreal - Pure Zone Step 3 Krem - Dove - szampon + odżywka do włosów farbowanych (2 próbki) - ziaja - Plantica V - szampon z czarnej rzepy do włosów prztłuszczających się i z łupieżem - Garnier Fructis - szampon wzmacniający włosy farbowane, pasemka - Dermika - Preventi - holistyczny krem regenerujący na noc - Mincer - krem ujędrniający multiwitaminowy - Ziaja - calma HLC HydroLipid Comfort - krem biolipidowy na noc - Inter Fragrances - krem nawilżający na dzień - program zachowania młodości - Ocerin - krem zalecany dla cery wrażliwej z odczynem zapalnym x4 - Ocerin Plus - krem zalecany dla cery wrażliwej z odczynem zapalnym - Ziaja - Plantica V - szampon do włosów zniszczonych ze skłonnością do przetłuszczania się, z proteinami ryżowymi- Nivea Visage - matujący krem nawilżający na dzień do cery mieszanej i tłustej - Ziaja - Aretina Q - przeciwzmarszczkowy krem regenerujący - Dove - ujędrniający żel pod prysznic - Sunsilk - przeciwłupieżowy szampon łagodzący z mleczkiem z awokado - Juillet Essayer - regenerująco wygładzający krem Caviar zapachy: - fcuk him
Edytowane przez cmoksia Czas edycji: 2006-08-14 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
może znajdziesz cos odemnie na wymianę za:
# Oriflame - Silk - krem pod prysznic # Oriflame - Milk&Honey - orzeźwiający żel do kąpieli # Oriflame Foam Bath Sensitive - płyn do kąpieli do skóry wrażliwej # Oriflame Foam Bath Marine - płyn do kąpieli o zapachu morskim (1 raz użyty) # Oriflame Foam Bath Garden - płyn do kąpieli o zapachu kwiatowym (3-4 razy użyty) # Oriflame Foam Batr Exotic - egzotyczny płyn do kąpieli (2-3 razy użyty) - Oriflame - Różana mgiełka do ciała mój wątek w podpisie
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=78139 mam to na wymiankę i jeszcze tusz lycra extend czarny,odżywkę clairol fruit fusion hawajena,i moge jeszcze poszukac
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze krem elvie i woreczek swiateczny mnie interesuja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Hej
czy za to: Iindividuel - Mont Blanc Givenchy - Organza first light Gucci Envy me Lancome - miracle Oriflame - Maseczka witaminowa o właściwościach relaksujących cos u mnie znajdziesz? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...4&page=1&pp=30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
paulucha, bluegirl, Mirianka przykro mi, ale nic nie znalazłam
![]() Maggie-79 "15. blyszczyk Bell 4visions- nr 19 - nieuzywany" masz może zdjęcie tego błyszczyka? jaki to jest kolor? "26. Safira odswiezacz koloru do farby 30 ml." może do czerwonej farby? "31. Isadora Sheer to cover - podklad kolor soft light beige nr 52 - 15 ml. uzyty ze 2 razy" jak jasny jest ten podkład? MagJa "Collection 2000 Plumping Lip Gloss błyszczyk uwydatniający usta nr 4 sun glow - złoto-brązowy, smak i zapach miętowy (lekko chłodzi usta) - zużycie 10-15%, lekko pozdzierane napisy Avon Glazewear błyszczyk do ust Brown Sugar - użyty góra 10 razy Ados Lakier do paznokci trójkątny nr 262 (biel połyskująca na fioletowo-niebiesko) 9ml - zużycie 5% " masz może jakieś zdjęcia? bo ja się daltonistka robie i musze wszystko zobaczyć ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hmm mam jeszcze cienie takie piramidki 2 z szufladkami w których są kremowe cienie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
cmoksia - odswiezacz jest do farby brazowej
![]() blyszczyk to ciemniejszy roz - jest jakas fotka na stronie Bella, choc nie zupelnie dokladnie oddaje kolor podklad jest taki sredni, naturalny bez |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Błyszczyk Avonu ma taki ciepły brązowy kolorek, a ten lakier przypomina mi trochę oriflame'owski Illusion do frencha (pewnie wiesz, o co chodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Mirianka
te cienie w brązach by mnie interesowały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co to jest ta miniaturka ming-shu? ![]() i róż też bym poprosiła ![]() a które próbki Cię interesują? Maggie-79 nie wiem co by wyszło na czerwonych włosach z brązowym odświeżaczem koloru, więc wolę nie ryzykować ![]() ciemny róż? to nie, nie.. odpada... jak już wyżej pisałam, różowego nie lubie... hmm... czyli podkład pewnie byłby dla mnie za ciemny ![]() przykro mi, ale chyba jednak nic z tego nie będzie ![]() MagJa to ja się piszę na te dwa błyszczyki ![]() ![]()
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Hosenka*
interesują mnie: " 13. Meister Oil - olejek do kominków zapachowych IGLIWIE, pojemności nie ma na buteleczce, ale tak na oko to chyba 30ml... zosatało ok 50%" i " 38. E & G Company - poczwórne cienie perłowe - ciemny brąz, jaśniejszy brąz, beż, jasny beż, każdy użyty kilka razy (troche twarde)" co Ty na to?
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() c na coś bym miała ochote jeszcze od Ciebie, ale nie wiem na co ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Wow jaka pokaźna kolekcja
![]() ![]() A interesują mnie: PRÓBKI KREMÓW I BALSAMÓW
![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
oj dużo mnie próbek intersuje
![]() -lolita -bazaar -givenchy -organza -dior -eternity -aqua allegoria ![]() a jak oceniasz wartosc jednej próbki? ![]() ming-shu to miniaturka wody toaletowej ![]() hmm cienie fotki spróbuję cos znaleźć ![]() to bordo metaliczne to tuszyk ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.