|  2005-11-10, 16:51 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: opolszczyzna 
				 |   Wybory Miss World 2005

" Miss Polonia Malwina Ratajczak z Krapkowic odlatuje dziś rano do Chin, gdzie odbędą się wybory Miss World 2005. Bierze osiem walizek strojów. Samolot ma odlecieć po 10.00 z warszawskiego Okęcia. - Czeka mnie czternaście godzin lotu i jedenaście godzin pobytu na lotniskach - mówi najpiękniejsza Opolanka. - Najpierw lecę do Helsinek, a dopiero potem do Pekinu. W Chinach też będzie przesiadka. Mam nadzieję, że dam sobie radę i trafię na miejsce. Jestem trochę zestresowana, bo lecę zupełnie sama. Przedstawiciel Miss Polonia doleci dopiero na finałowy koncert wyborów Mis World, czyli na początku grudnia. Malwina przez ostatni tydzień szlifowała swój język angielski. Jeździła codziennie na korepetycje do nauczyciela we Wrocławiu. - Codziennie wpajałam sobie po pięć godzin angielskie słówka - mówi. Miss Polonia spakowała się do... 8 walizek. Jedną z nich zapełniła butami, w pozostałych znajdują się stroje stworzone specjalnie dla Malwiny Ratajczak przez słynną polską projektantkę mody Ewę Minge. Ostatnie przymiarki były dokonywane jeszcze we wtorek. - Trzeba było nieco zwężać stroje w pasie - wyjaśnia Malwina. - Zaplanowano natomiast, że niemal na każdą okazję wystąpię w innym stroju - mówi Miss Polonia z Opolszczyzny. - Mam więc żakiety, garsonki, suknie koktajlowe i wieczorowe... Większość w moich ulubionych kolorach: czerniach i brązach. Na pewno będę miała parę kilo nadbagażu, na szczęście obiecano mi, że za ten nadbagaż zapłaci biuro Miss Polonia. Ale nie stroje są dla Malwiny najważniejsze. - Właśnie pożegnałam się z moimi najbliższymi - zwierza się Opolanka. - Dostałam od nich talizmany... " Mialam problem by wkleic linka do tego artykulu. Trzymam mocno kciuki i zycze powodzenia Malwinie   
				__________________ Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. -1 -2 -3 -4 -5 -6 -7  -8 -9 -10 -11 -12 -13 -14 -15 Edytowane przez Agaw'a Czas edycji: 2005-11-10 o 17:28 | 
|     |   | 
|  2005-11-10, 16:56 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-01 Lokalizacja: z daleka 
				 | 

Dot.: Wybory Miss World 2005

wyjatkowo podoba mi sie ta dziewczyna ,i ma super fryzurke  zycze jej powodzenia. | 
|     |   | 
|  2005-11-10, 17:10 | #3 | 
| Zadomowienie | 

Jurorzy musieli by mieć klapki na oczach, aby jej nie dać żadnej nagrody...   
				__________________   Jesteśmy średnimi dziećmi historii. Nie mamy celu ani miejsca. Nie mamy Wielkiej Wojny. Wielkiej Depresji. Naszą wielką wojną jest wojna duchowa. Naszą wielką depresją jest życie. | 
|     |   | 
|  2005-11-10, 17:13 | #4 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-03 
				 | 

a keidy będą wybory miss world 2005 w TV? Bo już się doczekac nie moge    
				__________________ "Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna   | 
|     |   | 
|  2005-11-10, 18:58 | #5 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2004-04 
				 | 

Wg mnie sliczna dziewczyna ale mysle ze nie zdobedzie niestety nic na tym konkursie.Jest ladna,nawet bardzo ale dla mnie jeszcze za malo kobieca. Obym sie mylila ale nie nastawiam sie na nagrody. Nie mniej zycze Malwinie powodzenia   | 
|     |   | 
|  2005-11-10, 19:05 | #6 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2005-11-10, 19:43 | #7 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-02 Lokalizacja: Weston-super-Mare 
				 | 

moim zdaniem jest baardzo ładna  nareszcie któraś  wlaśnie- kiedy sa wybory w TV?   
				__________________ A prayer for the wild at heart, kept in cages... | 
|     |   | 
|  2005-11-10, 20:57 | #8 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

Ladna ale bardziej na jakies wybory modelek a nie na miss world. Ja stawiam na Kanadyjke albo jakas ciemnoskora dziewczyne. I dolaczam sie do pytania kiedy bedzie transmisja?? | 
|     |   | 
|  2005-11-10, 22:25 | #9 | 
| Raczkowanie | 

http://www.missworld.tv/  to stronka miss world, podrzucam   Przepraszam, że w takiej formie odpowiadam, ale mało czasu mam  Buziaczki 
				__________________ Czas zacząć nadrabianie pisania recenzji na wizażu     | 
|     |   | 
|  2005-11-10, 23:28 | #10 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-01 
				 | 

mi również podoba się nasza kandydatka   ma coś ciekawego w swojej urodzie ! | 
|     |   | 
|  2005-11-11, 00:20 | #11 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: ok. Bydgoszczy 
				 | 

Śliczna dziewczyna,ale wygra pewnie kandydatka z kraju ,w którym coś się dzieje w polityce.  U nas się dzieje ,ale za mało żeby to miało znaczenie na świecie   
				__________________ Moim ulubionym sprzętem kuchennym jest laptop ... ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  Awatar - made by Momo  | 
|     |   | 
|  2005-11-11, 00:29 | #12 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Malwina ładna dziewczyna ale na tych fotkach na stronie Miss World nie wyszła najlepiej. przynajmniej ja tak sądzę. a szkoda bo naprawdę jest śliczna. choć ważne jest to jak się zaprezentuje na finale

__________________ | 
|     |   | 
|  2005-11-11, 00:50 | #13 | |
				 | 

Cytat: 
  pierwsza fotka nie podoba mi się ale na drugiej wyszła ślicznie  dobrze jej w takim ostrzejszym makijażu | |
|     |   | 
|  2005-11-11, 00:57 | #14 | 
				 | 

tak sobie obejrzałam te fotki na www.missworld.tv i najbardziej spodobały mi się (tak tylko ze zdjęć) kandydatki z: - Albanii - Kanady - Japonii - Meksyku - Słowacji - Szwajcarii - Nambii - Irlandii Północnej - Nikaragui - Hiszpanii no i oczywiście nasza Malwina, choć to pewnie wszystko kwestia zdjęć   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2005-11-11, 01:02 | #15 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     |   | 
|  2005-11-11, 07:18 | #16 | 
				 | 

o kurcze  rzeczywiście tam wygląda inaczej, jest taka...zwykła  tyle ładnych polek a oni zawsze kogoś przeciętnego znajdą  czemu piękności sie nie zgłaszają do tego konkursu? ja bym sie zgłosiła   
|     |   | 
|  2005-11-11, 07:23 | #17 | 
				 | 

ale amerykanka mało atrakcyjna w tym roku  wygląda trochę staro jak dla mnie  turczynka mi się podoba-ma coś w sobie   
|     |   | 
|  2005-11-11, 07:59 | #18 | 
				 | 

obejrzałam wszystkie kandydatki i pokazuje te najładniejsze moim zdaniem  Albania (1) ,Bośnia i Hercegowina(2), Kostaryka(3), Islandia (4), Indonezja(5), Włochy(6). Islandia podoba mi się najbardziej   
|     |   | 
|  2005-11-11, 08:17 | #19 | 
				 | 

kolejne fajne  Macedonia, Nambia, Puerto Rico i ostatnia- Serbia & Montenegro 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2005-11-11, 09:18 | #20 | 
| Zakorzenienie | 

Według mnie Malwina ma szanse. Może to ta fryzurka, ale coś ją odróżnia od innych miss, jest oryginalna i naturalna.  Naprawdę piękna dziewczyna  . Przeglądnęłam sobie troszkę fotek na podanej stronce i nie przypadło mi do gustu zbyt wiele kandydatek. Ładne, ale Malwina wygrywa  . Chociaż to może kwestia zdjęć i dopiero jak obejrzy się je na scenie będzie można dokładniej ocenić. Na pewno obejrzę wybory. Tylko kiedy one będę?   
				__________________ Korzystaj z czasu póki czas! | 
|     |   | 
|  2005-11-11, 10:13 | #21 | 
				 | 

No e końcu znalazłam chwilke czasu i obejrzałam wszystkie - najładniejsze według mnie są: Albania, bośnia i Hercegovina, Anglia, Hong kong,Indonesia ,Iceland, Italy ( piękna twarz!),Japonia, Meksyk (na 2 i 3 fotce wyszła nieźle- piękne włosy), Namibia ( ale tylko czarne biał ezdjęcia mi się podobają), macedonia - ale ma nogi! Hiszpania, najmniej podoba mi sie chyba Malta - bardzo "pospolito" wygląda ta dziewczyna o i Ukraina, Urugay - na 2 jak dziewczynka a na 3 jej ciotka  Szczerze muszę dodac że Polka wypada tam "blado":/   | 
|     |   | 
|  2005-11-11, 10:29 | #22 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  . Ale jeszcze wszystkich dokładnie nie obejrzałam. Brak mi cierpliwości  . England i Italy rzeczywiście ładne  . 
				__________________ Korzystaj z czasu póki czas! | |
|     |   | 
|  2005-11-11, 14:00 | #23 | ||
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 Cytat: 
 1.Dominkana 2.Australia 3.Bułgaria (cudne oczy) 4.Kanada 5.Kolumbia 6.Ekwador 7.Szwajcaria 8.Hiszpania 9.Liban 10.Meksyk (trochę mi Demi Moor przypomina) 11. Nowa Zelandia 12.Norwegia 13.Rosja (na ostatnim i przedostatnim zdjęciu) 14.Słowacja 15.Słowenia 16.Grecja 17.Turcja 18.Wietnam 19. Chiny (njaładniejsza Azjatka w całym towarzystwie wg mnie) 20.Tanzania (może być) 21.Aruba (może być) 22. Węgry (ma zdecydowanie najbradziej orginalną urodę, lubie takie) Bardzo ładną fryzurę ma Cypr (sama kobieta jest taka sobie) Moje antyfaworytki to: 1.Argentyna (tyle tam ładnych kobiet, a ta jakaś niebardzo, troche mi Nicole Kidman przypomina) 2.Brazylia (w tym państwie podobnie ja w Argentynie są znacznie ładniejsze kobiety) 3.Wenezuela (jak wyżej) 4.Kogo 5.Nepal 6.Uganda 7.Holandia (za duże czoło) 8.Francja (wygląda komicznie, jak clown) 
				__________________   Jesteśmy średnimi dziećmi historii. Nie mamy celu ani miejsca. Nie mamy Wielkiej Wojny. Wielkiej Depresji. Naszą wielką wojną jest wojna duchowa. Naszą wielką depresją jest życie. | ||
|     |   | 
|  2005-11-11, 14:03 | #24 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2004-04 
				 | 

A ja jak zawsze nie obejrze wyborow.Nigdy nie ogladam i to z wslasnego wyboru

| 
|     |   | 
|  2005-11-11, 14:21 | #25 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2004-09 
				 | 

Najładniejsze wg mnie są kandydatki z Bośni i Hercegowiny, Kostaryki, Japonii i jak wiadomo z Polski   Oglądając te wszystkie zdjęcia, zastanawiałam się skąd niektóre się wzięły  nie były wcale jakimiś pięknościami. Zaryzykowałabym nawet stwierdzenie, że były brzydkie. | 
|     |   | 
|  2005-11-11, 14:22 | #26 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
 Niestety muszę się zgodzić i wcale nie chodzi tu o urodę Malwiny. Wprawdzie nie obejrzałam wszystkich zdjęć, ale połowę na pewno. I zauwazyłam, że większość kandydatek ma zrobione całkiem ciekawe zdjęcia (w ładnej scenerii, kolorowe) i na tym tle, fotki naszej Malwiny wydają się takie jakieś "szare". | |
|     |   | 
|  2005-11-11, 15:08 | #27 | |
				 | 

Cytat: 
  miejmy nadzieję że świetnie się zaprezentuje podczas konkursu   
				__________________ A prayer for the wild at heart, kept in cages... | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2005-11-11, 15:16 | #28 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-03 
				 | 

A czemuż to warszawianko nie obejrzysz? Z powodów ideowych jakichś   ? 
				__________________ "Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna   | 
|     |   | 
|  2005-11-11, 15:35 | #29 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2003-05 Lokalizacja: Londyn 
				 | 

Odrzuca mnie Niemka- sorki, ale ona nie jest NA PEWNO jedną z najpiękniejszych na świecie! Polka- fajnie, że ma krótką fryzurkę, a nie jak wszystkie Barbinki długie włosy. Wygląda na sympatyczną, bedę jej kibicowała! 
				__________________ if i'm not wasted, then the day is. | 
|     |   | 
|  2005-11-11, 15:42 | #30 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

komiczne sa opisy kandydatek   Angielka: "Hammasa was born in Uzbekistan and moved to England with her family and lives in the suburbs of London, one of the busiest cities in the world, famous for its landmarks including: Big Ben, Houses of Parliament, Tower Bridge and the London Eye."  Szkoda, ze nie wspomnieli jeszcze o aktualnych problemach politycznych Anglii albo o tym, jaka garsonke miala dzis na sobie krolowa ;] | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.