![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
ktoś nas prowokuje?
Warto zainteresować się podpisem użytkowniczki Fine !
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ktoś nas prowokuje?
Sarenko zacytuj te podpis [jeśli możesz
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnia notka z dedykacja dla Wizażystek
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję. Już tam wlazłam i czytam to wszystko.
![]() To oczywiscie nasz gość z Motylkowego forum. ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: w sprawie podpisu
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
调解人
|
Strasznie smutna jest ta notka poswięcona cytatom z wizażu. Smutne sa te odpowiedzi- pełne drwiny, całkiem wypaczone pod względem logiki, a najgorsze jest to przekonanie: ja ja i tylko ja mam racje.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Oczywiscie, ze trzeba usunąć ten podpis. Szkoda wywoływać kolejnej dyskusji w sumie o niczym...
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Prawda objawiona czyli mój blog http://alea.blog.pl
ostatnia notka z dedykacja dla Wizażystek mogłaby przynajmniej napisać "z dedykacją dla wizażanek" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Uważam,że Wizażanki niepotrzebnie rozkręciły aferę.Dajmy żyć sobie i innym,każdy ma swoje problemy-one mają akurat takie.Po co sie wpierdzielać komuś w życie (jakie by nie było...?) Nie da sie pomóc komuś na siłę.Syndrom "zagłaskiwania kotka"...i jest nieprzyjemnie.Obie strony nigdy się nie porozumieją
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raróg
|
Dziewczyna mało dociekliwa jest
![]() Tak się składa, że nie bywam na forach o seksie ani o paznokciach, gdyż z jednym i drugim nie mam najmniejszych problemów ![]() Tak się też składa, że "Twój Styl" kupiłam raz w życiu, niesamowite! Niestety, mnie się nie da wkurzyć, zbyt dobrze mi w życiu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Zgadzam się z Aleksandrą
![]() Zwłaszcza, że z tego co wyczytałam, to akurat wizażanki zaczęły na tamtym forum obrażać "motyle". Nie zbawimy świata i nie podoba mi się takie wchodzenie z buciorami w czyjeś życie i w czyjś azyl. Dziewczyny nie krzywdzą nikogo prócz siebie i nic nam do tego. Żadnej nie przekonamy do niczego, więc nie wiem po co ta cała afera. Co do formy zaczepnej - zgadza się, ale podpis nikogo nie obraża, więc nie wiem czemu miałby być usunięty, idąc tym tropem powinnyśmy usuwać z podpisów linki do stron, gdzie pokazuje się maltretowanie zwierząt. U nas też często ktoś kogoś traktuje "z góry" i nie robimy z tego takich afer. Też mnie raziły te "wizażystki" i to napisałam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raróg
|
Dowcip dowcipem, ale Beksińskiego nie nazywałabym Zdzisiem (chyba że pałali do siebie wielką przyjaźnią).
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Zmieniłem odpowiednio status i podpis:
http://www.wizaz.pl/forum/member.php?userid=50129 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Swoją drogą zastanawiam się, jak bardzo trzeba być chorym (bulimia/anorexia nervosa to choroby), żeby tak uparcie pokazywać, jak to ja doskonale czuję się ze sobą. Czy to już ostatnie stadium, czy dopiero pierwsza fascynacja?
Smutne. Żal mi jej... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Może też nosi rajstopki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale trzeba pamiętać o jednym: - Madlaine napisała w poprzednim wątku: "bo gdy anorektyczka jest sama, łatwiej jej pomóc, wyrwac z choroby, gdy trafia na sobie podobne, odcina się od normalnego świata i jest już tylko coraz gorzej, a spirala się nakreca ..." Ponieważ otarłam o ten problem [chodzi mi o "wyciąganie" kogoś z nałogu niejedzenia] wiem, że taka jest prawda. I po to ta cała afera... Oczywiście nie wyleczymy ich, ale takie fora nie powinny istnieć, bo "sprzedają" nowym osobom sposób na tracenie zdrowia [może kiedyś będzie to nasza przyjaciółka, córka, siostra..], fałszywą przyjaźń, wciągają jeszcze głębiej.. I jak napisała, Ooliwka albo Aeterna [przepraszam, że nie pamiętam] - jest granica między nieposzanowaniem prywatności a obojętnością. A dziewczyny krzywdzą innych [tych którym ich los nie jest obojetny]. Taka jest prawda. Ja nie chcę nikogo leczyć, pouczać - chcę aby takie (namierzone) fora znikały - mam nadzieję, że nie będziecie miały okazji przekonać się dlaczego to takie ważne.. Zmykam. EOT ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Sarenko - masz rację, oczywiście, ale przecież nie możemy decydować za kogoś jakie fora mają prawo bytu, a jakie nie. Do tego jeżeli zlikwiduje się jedno, powstaną trzy inne, chyba nie tędy droga
![]() A ja jestem tylko bardzo ciekawa za co ban ? Chyba za błyskotliwość. Sorry, ale każdy ma prawo nas nie lubić i się z nami nie zgadzać i nie jest to powód do wyrzucania go. Ty bardziej, że dziewczyna nie napisała tu NIC obraźliwego. Przesada i nie podoba mi się to. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bana dostała za wulgaryzmy- mam przeszukać tamten wątek, przywrócić posty i cytować? ![]() Uściślenie- użytkowniczka ta została zbanowana przeze mnie jakieś 4 razy, teraz zbanował Zło. Ban stały to ban stały, bez możliwości powrotu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Sarenko ja rozumiem troskę i chęć pomocy osobom chorym, ale co innego pomagać komuś osobiście , być przy nim, rozmawiać, wspierać, a co innego atakować na forum..
IMHO to jest tak skomplikowana sprawa, tkwiąca gdzieś głęboko w psychice człowieka, że walczenie z tym przez internet nie ma szans.. I jakoś nie chce mi się wierzyć, że nagle część (podkreślam część, nie mówie tu o wszystkich) wizażanek poczuła miłosierdzie i chęć nawracania zagubionych duszyczek i tak bardzo zależy im, żeby anorektyczki przestały nimi być. Gdyby tak było zostałyby wolontariuszkami i pomagały osobiście, a nie rzucały tekstem na tamtym forum " jestem zadowolona z moich kilogramów i mojej pupy i nie mam zamiaru się ich pozbywać jestem seksi!!" bo niby czemu to ma służyć? A "motyle" krzywdzą, ale przedewszystkim siebie i osoby im najbliższe - te którym nie są obojętne. Nadal (pomimo dużej sympatii do Wizażanek) nie wierzę, że nagle jakaś osoba, z całkiem przypadkowego forum, staje się im tak bliska i jednocześnie nieobojętna. z mojej strony też już EOT ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ban stały to ban stały, wiele razy osoby z banem powracały i również zostały banowane, nawet gdyby były w nowym wcieleniu święte jak owieczki. Tak samo było z fistaszkiem, blondwampem i innymi, którzy lubują się w robieniu powrotów. Doskonałym przykładem jest również rajstopkowy fan, który rejestrował się chyba z 10 razy i za każdym razem został pożegnany. Szukać cytatów z tamtego wątku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiesz, że właśnie dzięki temu, że zniknie jeden blog [jeden jedyny] - przyssana do niego "ofiara Y" może się otrząsnąć? Powstaną następne, ale dla rodziny i znajomych Y zniknięcie / niezniknięcie tego jednego bloga znaczy radość [może raczej drogę ku radości] albo pogrzeb. I nie teoretyzję.. Zdaję sobie sprawę, że na wiele tematów mogę sobie tylko "pogadać", ale przeraża mnie to i porusza [pewnie dlatego, że problem nie jest mi obcy] i czuję wewnętrzną potrzebę, aby się tym z Wami podzielić. Co do bana to chyba ban przyznawany jest nie NICKOWI a numerowi IP.
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że są skasowane. Nie chcemy żeby użytkownicy myśleli, że tutaj pozwalamy wyrażać się w taki sposób.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.