kosmetyki H&M - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-11-18, 18:50   #1
malena18
Rozeznanie

kosmetyki H&M

ktos mial? jakos niebardzo ufam firmom,ktore produkuja wszystko: od ciuchow po kosmetyki ale moze warto? czy ktoras z was uzywa?
malena18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-18, 18:56   #2
Nikogo Słoneczko
Raczkowanie

Dot.: kosmetyki H&M

mam blyszczyk z H&M ze snoopym i jest smaczny i fajny ciuchy tez maja w porzadku

emptiness.

"Z łez ocieraj cudze oczy, chociaż Twoich nie otarto.."
Nikogo Słoneczko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-18, 19:08   #3
kaska222
Moderator

Nikogo Sloneczko-niewiedzialam ze blyszczyki moga Tobie tak smakowac
A powaznie to niewiedzialam ze firma H&M produkuje kosmetyki

RegulaminWizaz.pl
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno.
Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum.

Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!)
kaska222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-18, 19:09   #4
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malena18
ktos mial? jakos niebardzo ufam firmom,ktore produkuja wszystko: od ciuchow po kosmetyki ale moze warto? czy ktoras z was uzywa?
wiesz co, nie zabardzo Cię rozumiem, przecież każdy górnopółkowy kosmetyk jest produktem firmy z branży mody: wszyscy kreatorzy najwięksi mają swoje linie kosmetyków- im też nie ufasz? więc dlaczego nie HM?
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-18, 19:15   #5
malena18
Rozeznanie

rzyrafko, pomijajac naturalnie prestizowe firmy takie jak dior, chanel, itp itd...po prostu kosmetyki w h&m funkcjonuja od niedawna chyba i dlatego sie pytam
malena18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-18, 19:52   #6
Nadin
Zakorzenienie

A czy kosmetyki z H&M, nie są produkowane dla nich, przez jakieś firmy kosmetyczne?

Nadin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-18, 20:06   #7
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Ja pare latek temu mialam takie poczworn cienie. Byly niczego sobie , wprawdzie nie byly super trwale ale kolorki mialy sliczne
sweeney jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-18, 20:36   #8
~~~JOLA~~~
Zakorzenienie

Od niedawna jestem posiadaczka cieni z H&M - tych ze Snoopkiem Plusy to: cena, kolory, trwalosc. Co do minusow, to trzeba ich duzo nabrac, aby dobrze pokryly powieke Sa takie troche "twarde" i maja beznadziejny aplikator - taki szorstki i przy nakladaniu na powieke troche boli. Ale mozna przeciez wziac inny Poza tym, sa ok Zalaczam ich fotki
~~~JOLA~~~ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-18, 20:44   #9
katushka
Raczkowanie

GG do katushka Wyślij wiadomość przez MSN do katushka

Cytat:
Napisane przez rzyrafka
wiesz co, nie zabardzo Cię rozumiem, przecież każdy górnopółkowy kosmetyk jest produktem firmy z branży mody: wszyscy kreatorzy najwięksi mają swoje linie kosmetyków- im też nie ufasz? więc dlaczego nie HM?
wiesz co? kosmetyki z H&M sa bardzo tanie wiec nie sądze zeby byly dobre

14. 07. 2012
katushka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-18, 20:59   #10
Mirianka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katushka
oj z tym to sie w ogóle nie zgadzam tanie nie znaczy gorsze poza tym markom z najwyższej półki zdarzają się"buble".

Mirianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-18, 21:17   #11
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katushka
ja tez sie z tym nie zgodze-ostanio kupielam sobie blyszczyk nieznanej firmy za niecale $3 i jest lepszy od Diora ktory kosztuje$20 i smierdzi chemicznie ze az nie chce sie go uzywac.
Wysoka cena nie zawsze =dobra jakosc
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-11-18, 21:19   #12
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CzarnyElf
Wysoka cena nie zawsze =dobra jakosc
zgadzam sie
Stary 2005-11-18, 21:36   #13
~~~JOLA~~~
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati02
zgadzam sie
Ja tez
Stary 2005-12-13, 23:24   #14
MagJa
Zakorzenienie

kolorówka z H&M

Tylko nie bijcie Wiem, że podobny temat już był, ale jakoś go znaleźć nie umiem

Wypatrzyłam dziś w H&M fajne zestawy podwójny cień + blyszczyk w takich kolorowych różowych pudełeczkach za 19,9zł I bardzo mi się spodobały, bo i cienie i błyszczyki miały delikatne drobinki A ja czegoś takiego właśnie szukam i zastanawiam się nad zakupem zestawu z biało-różowym cieniem i srebrzystym (?) błyszczykiem. Może któraś z Was już kupiła i zdradzi czy warto. Testerów niestety nie było

Poza tym były też fajne paletki 5-kolorowe za 14,99zł. Też takie błyszczące opakowanie, zatem wnioskuję, że to jakaś nowa kolekcja kolorówki, bo wcześniej jej jakoś nie widziałam. I też mi się podobały, zwłaszcza za tą cenę. Chyba by było dobre do eksperymentowania I też bym prosiła o opinię.

W ogóle piszcie jakie kosmetyki macie z H&M i czy polecacie je czy nie.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-14, 10:51   #15
milwa
Raczkowanie

GG do milwa
Dot.: kolorówka z H&M

z kolorówki mam właśnie cienie, taka dużapaleta, chyba 10 kolorków. Na samym początku były za super cenę- ok19zl. Oczywiście juz ich nie ma.
Co do jakości- no cóż, bardzo przeciętne. Kruche, trochę się osypują, choc mają jedną zaletę- nie zmieniają koloru na powiece, co jest wazne np. w przypadku zieleni czy "niebieskości". Nie są wydajne.
ogólnie mówiąc nie był to jakis szczególnie udany zakup, ale nie była to tez wielka wtopaPo prostu-średnio.
acha-mam jeszcze eyeliner czarny ze srebrnymi drobinkami- jakościowo beznadzieja, ale ma takie sliczne te drobinki i tak ładnie robi na oczku, a ja jestem typowa sroka-ze w sumie jestem zadowolona i nawet kupię następny.
Wiesz co, jak nie ma testerów jakichs kosmetykow , to mowisz o tym sprzedawcy i on bez problemu otwiera dla Ciebie to co chcesz- ja mialam wlasnie tak z tym eyelinerem
milwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-14, 11:05   #16
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milwa
z kolorówki mam właśnie cienie, taka dużapaleta, chyba 10 kolorków. Na samym początku były za super cenę- ok19zl. Oczywiście juz ich nie ma.
Co do jakości- no cóż, bardzo przeciętne. Kruche, trochę się osypują, choc mają jedną zaletę- nie zmieniają koloru na powiece, co jest wazne np. w przypadku zieleni czy "niebieskości". Nie są wydajne.
ogólnie mówiąc nie był to jakis szczególnie udany zakup, ale nie była to tez wielka wtopaPo prostu-średnio.
acha-mam jeszcze eyeliner czarny ze srebrnymi drobinkami- jakościowo beznadzieja, ale ma takie sliczne te drobinki i tak ładnie robi na oczku, a ja jestem typowa sroka-ze w sumie jestem zadowolona i nawet kupię następny.
Dzięki za opinię Sama mam tylko pojedyncze cienie i w sumie jestem z nich zadowolona. Szkoda tylko, że są w opakowaniach zastępczych i trzeba sobie do nich samemu kasetkę dokupić...

Cytat:
Napisane przez milwa
Wiesz co, jak nie ma testerów jakichs kosmetykow , to mowisz o tym sprzedawcy i on bez problemu otwiera dla Ciebie to co chcesz- ja mialam wlasnie tak z tym eyelinerem
Dobrze wiedzieć. Następnym razem zrobię, jak mówisz
Stary 2005-12-14, 11:29   #17
aniser
Zakorzenienie

ja mam podwojny cien z H&M -róz -ciemniejszy i jasniejszy,lekko perlowy, jeszcze przywozony z Danii z czasow kiedy u nas tej sieci jeszcze nie bylo i ciagle jestem z niego zadowolona...tak jak juz ktos wspomnial- nie zmienia kolorku na powiece, dosc dlugo sie trzyma na oku, nie obsypuje i nie kruszy no i jest niesamowicie wydajny. Generalnie polecam, szczegolnie jesli szukasz niedrogich cieni do eksperymentow...
a co do blyszczykow-sama nie mam zadnego, bo nie kupilam wlasnie po przetestowaniu go w sklepie. Probowalam takiego w opakowaniu z pedzelkiem ktory wygladal na delikatny bezowo-zlocisty, na ustach niestety zostawial lepka powloczke i nierownomierny kolorek, co mnie mocno rozczarowalo...
mysle, ze tak jak powiedziala Milwa to dobry pomysl z poproszeniem o testerek w H&M przed zakupem...
aniser jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-14, 13:37   #18
Ania17
Zadomowienie

Ja mam błyszczyk z H&M, kosztował 15 zł,kolor różowy z brokatem, trzyma się długo, nie klei, jest bezsmakowy i bezzapachowy. Ogólnie OK.
Ania17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-14, 14:10   #19
~~~JOLA~~~
Zakorzenienie

Chyba znalazlam watek, ktorego szukalas http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=82992 W kazdym badz razie jest o kosmetykach H&M Jak tam pisalam, mam te cienie i sa calkiem ok. Niedawno kupilam jeszcze taki maly blyszczacy sypki puder w dwoch kolorach, gold i light beige. Moze nie jest to taki zwykly puder, tylko takie bardzo blyszczace malenkie drobinki, daje podobny efekt, jak Skinlights Revlonu, ale chyba nawet mocniejszy. Na cala twarz sie nie nadaje, raczej dekolt, ramiona i kosci policzkowe. W sztucznym swietle i w sloncu slicznie sie mieni Poza tym nie mam zadnych innych kosmetykow z H&M.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-12-14, 16:44   #20
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ~~~JOLA~~~
Chyba znalazlam watek, ktorego szukalas http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=82992 W kazdym badz razie jest o kosmetykach H&M Jak tam pisalam, mam te cienie i sa calkiem ok. Niedawno kupilam jeszcze taki maly blyszczacy sypki puder w dwoch kolorach, gold i light beige. Moze nie jest to taki zwykly puder, tylko takie bardzo blyszczace malenkie drobinki, daje podobny efekt, jak Skinlights Revlonu, ale chyba nawet mocniejszy. Na cala twarz sie nie nadaje, raczej dekolt, ramiona i kosci policzkowe. W sztucznym swietle i w sloncu slicznie sie mieni Poza tym nie mam zadnych innych kosmetykow z H&M.
To nie ten wątek, ale go nie czytałam, więc zawsze to jakieś nowe informacje
Stary 2005-12-14, 16:54   #21
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_

Posiadam paletke cienie z h&m, prawie wcale jej nie uzywam. Cienie sa do niczego, osypuja sie, nie trzymaja. Mam do tej paletki sentyment i trudno mi sie jej pozbyc, chociaz ma takie kolory ktore wogole mi nie pasuja. Ogolnie nie polecam
Pozdrawiam!
Stary 2005-12-15, 19:50   #22
satine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ~~~JOLA~~~
Od niedawna jestem posiadaczka cieni z H&M - tych ze Snoopkiem Plusy to: cena, kolory, trwalosc. Co do minusow, to trzeba ich duzo nabrac, aby dobrze pokryly powieke Sa takie troche "twarde" i maja beznadziejny aplikator - taki szorstki i przy nakladaniu na powieke troche boli. Ale mozna przeciez wziac inny Poza tym, sa ok Zalaczam ich fotki
Kurcze i narobiłaś mi smaka na ta paletkę. Dwa dni temu oglądałam ją w H&M w promocji 50 % taniej czyli po 7 z groszami i juz miałam kupowac tylko nie wziełąm ze sobą gotówki. Myślałam ze mi przeszło a teraz chyba musze po nie jechac w koncu to tylko 7 zł.

satine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-15, 21:29   #23
~~~JOLA~~~
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez satine
Kurcze i narobiłaś mi smaka na ta paletkę. Dwa dni temu oglądałam ją w H&M w promocji 50 % taniej czyli po 7 z groszami i juz miałam kupowac tylko nie wziełąm ze sobą gotówki. Myślałam ze mi przeszło a teraz chyba musze po nie jechac w koncu to tylko 7 zł.
7 zl To rzeczywiscie tanio. Ja zaplacilam cos kolo 4 lub 5 euro - nie pamietam dokladnie. No i uwazam, ze jak za taka cene, to sa ok Maja minusy, ale ja tam jestem zadowolona. Ostatnio tylko ich uzywam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-12-16, 01:43   #24
jowisia
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to jowisia

kosmetykom H&M nie ufam, ale dlaczego napisalas ze ciuchom tez?? Ja uwazam, ze fajna sprawa i do tego niedorgie.
jowisia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-16, 06:56   #25
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_

ja mam paletke cienie z hm i nie jestem zadowolona cienie sie osypuja, duzo trzeba ich nalozyc zeby byly widoczne ale jak za taka kase, to ok
Stary 2005-12-16, 08:45   #26
Nierika
Zadomowienie

Sama posiadam cienie z H&M i blyszczyk. Cienie sa w miare nawet, ale blyszczyk to tragedia...

Nie kąp się na plaży niestrzeżonej. Nikt nie zauważy twojego utonięcia.
Nierika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-16, 18:32   #27
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katushka
ja mialam 2. pierwszy byl bardzo dobry (balsam h&m) ale nie ma go juz na polkach a drugi byl fatalny - blyszczyk do ust i ten o dziwo nadal mozna kupic. Tak wiec to chyba loteria.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości