|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
błagggaammm :((
ja wiem, wiem że to nie jest miejsce na takie posty, ale jestem naprawdę zdesperowana ;( Nigdzie nie mogę tego znaleźć!
( może któraś z Was mogłaby mi pomóc...może ktoś wie, albo zna stronkę gdzie można to znaleźć..mianowicie musze napisać na temat K o n s e n s u s u w państwie demokr . Chodzi o konkretny przykład i jego opis. Błagaam, niech się ktoś zlituje...
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: błagggaammm :((
Hm, konsensus to ugoda, zgoda, czy porozumienie. Czyli temat wskazywalby na to, jak w demokracji dochodzimy do zgody i porozumień. Ale nie wiem, czy temat ma się opierać na płaszczyźnie typow politycznej, czy też na "życiu codziennym"?
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Proponuje wybrac sie do biblioteki - tam na pewno cos znajdziesz, ewentualnie mozesz skorzystac z ksiazki Antoszewski A., Herbut R., Systemy polityczne współczesnego świata - sama z niej korzystalam i jest naprawde fajna, jednyny jej mankament to to, ze pisana jets trudnym jezykiem;/
|
#4 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
raczej chodzi o politykę.. napsiałam już wstęp ale brakuje mi konkretnego przykładu, czyli państwa demokratycznego i opisu kiedy był konsensus w jakiej sprawie..
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zabrać się do książek w celu podania własnego przykładu i opisu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.

( może któraś z Was mogłaby mi pomóc...może ktoś wie, albo zna stronkę gdzie można to znaleźć..

klik