|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Ciuszki, trochę kosmetyków !!! Zobaczcie :)
Mam na wymianę super bluzeczkę Mango rozmiar S
Wszystko widać na zdjęciach. Cała jest z koronki, na biuście ma wszyty materiał. Fioletowo- szaro- srebrna. Fotki na maila Wymienię sie chętnie na jakieś błyszczyki najlepiej L'oreala, róże itp. ![]() Dodam jeszcze parę kosmetyków raz użytych : AVON bronze sun protection UVB 5 Beta Carotene 200 ml BIELENDA krem orzechowy brązujący (do twarzy i nie tylko). Piękny pomarańczowy zapach 50 ml- raz użyty. AVON Color Trend błyszczyk o zapachu brzoskwini Brilla de Labios brąowy z dodatkiem drobnego brokatu, na ustach transparentny lekko nadający kolor z dyskretnie mieniącym się brokatem o slicznym zapachu. 10 ml- raz użyty. KOLASTYNA żel do twarzy i ciała z brokatem ZŁOTY 30 ml- użyty 2 razy INGLOT cienie potrójne matowe fiolet, lilia, biały, zużycie nie wielkie Mała torebeczka, raczej do ręki, futrzana w zebre, mało noszona stan bardzo dobry Kremowa bluzka FISHBONE rozmiar S, trochę używana, stan dobry, lekko zmechacona, ale można się tego pozbyć za pomocą golarki do rzeczy Spodnie O'rsay jasno szare Viskoza rozmiar 36, stan bardzo dobry Śliczna torebeczka kremowa z kwiatuszkami, stan idealny O'rsay bluzeczka przed pępek jeansowa, rozmiar 36, zdjęcie nie oddaje jej uroku !! Stan idealny Bluzka z New Yorkera, lekko prześwitująca, rozmiar S, stan bardzo dobry Edytowane przez maligatka Czas edycji: 2005-11-27 o 15:38 Powód: Dodane kosmetyki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wymienię bluzeczkę wieczorową z Mango na fajne kosmetyki, najlepiej róże i błyszczyki
Nie zapomniałam, ale nie mogę tych zdjęć
załączyć ![]() Bluzeczka jest prześliczna, chętnym wyśle zdjęcia na maila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię bluzeczkę wieczorową z Mango na fajne kosmetyki, najlepiej róże i błyszczyki
prosze o fotkę na pestka1830@op.pl
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Wyslij do mnie to ja tu wkleje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
to ja ja wstepnie reyerwuje hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
![]()
Dodatkowe ciuszki !!!
![]() Bluza z długim rękawem, przesłoda !! Rozmiar s/m, stan bardzo dobry ![]() Dopasowana blado różowa bluza na zamek Zara, rozmiar S, kolor trochę intensywniejszy niż na zdjęciu. Stan dobry, trochę zmechacona ![]() Granatowe spodnie z O'rsaya rozmiar 36, dość niskie, ciekawe nogawki, stan bardzo dobry, rozmiar S ![]() Szara bluzka KANGOL na ramiączkach, rozmiar S, stan bardzo dobry ![]() Buty kupione w sezonie letnik rok temu, stan dobry, obcas kowbojski, bardzo wygodne, rozmiar 38. POLECAM ![]() Śliczna bluzka z O'rsay ANGEL biała z brokatowym napisem, rękaw 3/4, rozmiar S, stan bardzo dobry troszeczkę zmechacona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz cos u mnie za ta bluzeczkę:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=228933 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
hmmm.......
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
![]()
DODAJĘ NOWE
CIUSZKI !!!! Fioletowa spódnica na ukos, na gumce, rozmiar S, mało uzywana. Czerwona bluzeczka z brokatowymi rękami na kształtach ![]() Rozmiar S/M stan bardzo dobry Bordowa bluzeczka z motywem smoka, rozmiar S/M, stan dobry Żółta bluzeczka Americanosa, rozmiar S, stan iedalny Jeansowa spódnica do kolan, biodrówka rozmiar 38, stan bardzo dobry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
moge prosic o dokladne wymiarki bluzeczki mango?i czy sie rozciaga? znajdziesz cos u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=81509
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.