|
|
#1 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Zmiana oprogramowania forum
Witam Właśnie wymieniłem oprogramowanie forum na nowsze. Forum może miejscami jeszcze reagować dziwnymi / angielskimi komunikatami. Proszę dajcie mi 1-2 dni na wyczyszczenie tego
Dodatkowo przez krótki czas niedostępne będą Indeks Przekupek i nagłówki forów. Nagłówki zrobię na czasie, ale udostępnienie Indeksu Przekupek potrwa jeszcze chwilę Również proszę o cierpliwość. Oprogramowanie musiałem wymienić ze względu na bezpieczeństwo danych jak też i mniejszcze obciążenie serwera, jakie zapewnia nowa wersja forum. |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Zmiana oprogramowania forum
Forum już działa
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Odciales mnie Zlosiu na prawie dwie godziny od Wizazu kompletnie bez uprzedzenia, co oznacza, ze podczas dwoch przerw w nauce zamiast oddawac sie pisaniu na forum opychalam sie pierniczkami i popijalam je prawdziwa kawa Jesli bede gruba i brzydka to powiem swojemu TZ-towi, ze to Twoja wina A co do angielskich komunikatow, wlasnie natrafilam na "There seems to have been a problem with the database." ale sie nie przejelam ani tymbardziej nie zniecierpliwilam, bo programik przeprosil mnie grzecznie za "any incovenience", wiec postanowilam wspanialomyslnie mu wybaczyc Zlosiu, a czy to nowe oprogramowanie oznacza, ze serwer bedzie mniej obciazony i "serwer bazodanowy zajety" bedzie nas mniej meczyl? Nic sie nie martw, bedziemy cierpliwie czekac na zakonczenie robot przy zmianie oprogramowania |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Ty biedny, caly czas pracujesz i pracujesz
A bede znowu Tinkerbell? Jakie ladne to wszystko, widze ze moje narzedzia Moda inaczej wygladaja Mamy nawet Check spell Tylko brakuje mi cos "Kopiuj" "Wklej" i "Wytnij"
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
a ja moge tylko przez cytat napisać cos w wątku i mam straaasznie wszystko rozciagnięte,co mi utrudnia korzystanie z wizazu
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Jedyna niedogodność jaką na razie zauważyłam, to rozciąganie okien w poziomie
![]() Idę zwiedzać dalej
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
wow, ale się zmieniło
superTylko , ze moja strna jest taaaaka wielka,ciągle muszę suwaczkiem przesuwac , żeby wszystko przeczytać. |
|
|
|
|
#8 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
a u mnie nie działa "szybka odpowiedź" i buźki sie nie wklejają...
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Mi nie chce pokazywać dodatkowych emotikonek, jak klikam na --> wiecej to nic sie nie dzieje, a z tych podstawowych 15 nie moge skorzystać przez kliknięcie tylko ręczne wpisanie
. Czy dziewczyny korzystjące z IE też tak mają? Moja Mozilla z tym sobie nie radzi.
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zauważyłam jeszcze, że osoby z mojej listy kontaktów, które zawsze były oznaczone dwoma czerwonymi wykrzyknikami , teraz mają tylko czarny plusik, mało widoczny ![]() Złosiu, czy ja juz będę tylko "manolitą" czy powróci moj dugi nick?
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz spróbuję ten róz ps okna są normalne
|
|
|
#15 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A Ty biedny pracujesz i pracujesz... A u mnie emotki dzialaja, i tak jakby troszke wiecej ikonek sie na panelu pojawilo.... ale pewna nie jestem - ja nawet zielonych ptaszkow dlugo nie widzialam ![]() P.S,Eeee, jak sie zmienia styl na rozowy? Tylko sie nie smiejcie prosze O, przy edycji nie mam emotek;( Przepraszam, mam, tylko trzeba go advanced
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
http://java.com/en/download/windows_xpi.jsp (na Windows). W starych wersjach są błędy, które mogą powodować częściową utratę funkcjonalności forum ![]() W MS IE działa OK. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
ale mi się cosik szeroko zrobiło
a i szybka odpowiedź ma więcej opcji (jak na oceniaj.net) !! jak fajnie!!! jak ja lubię zmiany!! |
|
|
|
|
#19 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Musiałem jeszcze poprawić kilka ustawień serwera - stąd strony były przez chwilę niedostępne.
Na razie poobserwuję, dalsza fala zmian wieczorem, dlatego ponownie proszę o cierpliwość
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze 2 rzeczy,
Ja sie z 7 razy logowalam, i najpierw sie pokazywalo ze bunny-pie jest wlasnie logowane do systemu, a zaraz potem otworzyla sie strona, na której pisalo ze nie moge przeczytac (czy cos podobnego) bo nie jestem zalogowana 1...... 2.... 3.... Jest to mozliwe, ze automatycznie bede mogla pisac na fioletowo i ulubionym czcionkiem(czcionką ??), bez ustawiania za kazdym razem? Bedzie takie cos w ustawieniach w mojim (moim??) Panelu Uzytkownika? I jeszcze dostalam taka odpowiedz jak chcialam ta wypowiedz przedtem wyslac
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
Niech mi ktos prosze wytlumaczy na zasadzie lopatologicznej jak sie zmienia styl na rozowy, hm?
Tylko sie nie smiejcie.... Zlosiu, no bedziemy cierpliwe |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Złosiu, a to, że pod tematami są tylko nicki użytkowników, którzy stworzyli wątek, a zniknęły daty i godziny utworzenia - to tak już zostanie? Bo szczerze mówiąc brakuje mi tego trochę. Lubię na pierwszy rzut oka widzieć, czy coś jest nowym wątkiem, czy jakimś starym, który ktoś wyciągnął.
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Slowem mowiac nasz Wizazowy Mezczyzna pokazal, ze nie zniewiescial na tym naszym babskim forum i nie rozroznia jak to typowy facet rozu od fioletu
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:30.

Dodatkowo przez krótki czas niedostępne będą Indeks Przekupek i nagłówki forów. Nagłówki zrobię na czasie, ale udostępnienie Indeksu Przekupek potrwa jeszcze chwilę 

Jesli bede gruba i brzydka to powiem swojemu TZ-towi, ze to Twoja wina

. Czy dziewczyny korzystjące z IE też tak mają? Moja Mozilla z tym sobie nie radzi.