|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Nowe Dokładki;))wymianka u Miki:)zapraszam
NOWA Mała dokladka na samym Dole
![]() Dokladka ![]() 2). bialo-rozowa bluzeczka w serek,stan idealny,rozmiar S,nie zaulozona ani razu NIEAKTUALNE 3). bialo-rozowa bluzeczka z napisem,stan dobry,pod pachami troche zdarty(ale nie widac tego),noszona pare razy,rozmiar S 4).niebieska bluzeczka w serek,stan b.dobry,rozmiar S,noszona 4razy 5).Topik szary z cekinami,stan idealny,raz zalozona,rozmiar S 6).rozowa bluzeczka z cekinami w serek,rozmiar XS/S,stan idealny,noszona 2razy ciuszki +kosmetyki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=83846 Edytowane przez Mikusia_1 Czas edycji: 2006-04-20 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowe Dokładki;))wymianka u Miki:)zapraszam
Cytat:
Hehehe Manilio ![]() ![]() ![]() ![]() A co z paczuszka doszla do ciebie?? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mikiiiii kurna dzieki doszła przesylka do mnie , kurnaaaaaaaa co za te różowiaczki chcesz ,mam kulki z oriflame Natural Radiance jakby cooo..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrowionka Miki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
1). czarny stanik,rozmiar 36 (75 b), stan idealny,zalozony raz
2). stroj kapielowy,stan dobry,rozmiar 38 (75 b/c),4 razy zalozony |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za płyn do demakijażu?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA 8,12,2005
1) Tonik oczyszczajacy-matujacy z Avonu,3 razy uzyty jest prawie nowy,-rezerwacja 2). Preparat do demakijazu oczu z Odzywką,raz uzytynieaktualne3). podklad "Biocura"mit Hydro -Vitamin-komplex,zostalo 20ml kolor (opalony ,natralny)nieaktualne 4). cien do powien dwukolorowy (roz-fiolet jasny troche mieniacy sie) raz uzyty Edytowane przez Mikusia_1 Czas edycji: 2006-01-12 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Mała Dokładka "Drobiazgi"
![]() 1) bransoletka,kolor miedziowy,nowa 2) kolczyki srebrne z cekinami,2 razy załozona..idealna na kazda okazje ![]() Edytowane przez Mikusia_1 Czas edycji: 2006-01-01 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
mikusiu bylas zainteresowana moja sukienka wieczorowa. i tak sobie teraz mysle moze bys poszukala jeszcze czegos dla mnie w szafce?bo sukienka w sumie i tak mi zalega.chcialabym sie jej pozbyc, a komus na sylwestra byla by swietna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
>>>DOKŁADKA<<<
1). Czarna bluzeczka w rozowe kwiatuszki Orsay,stan bardzo dobry,rozmiar S,rekawy 3/4 NIE MA 2). Bluzeczka z srebrnymi nitkami dekolt w serek,stan B.dobry,rozmiar troszke wiekszy S,z lewego boku troszke nitka zachczona,ale idzie to ręcznie naprawic ![]() Edytowane przez Mikusia_1 Czas edycji: 2006-03-06 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() 1) bluzeczka kremowa z Adidasa,rozmiar S,stan dobry ma lekko przetarte pachy NIE MA 2) Bluzeczka granatowo-niebieska "Boston",rozmiar S,troszke rozsciagliwy,Stan bardzo dobry,2 razy zalozona -NIE MA 3) Bluzeczka z napisem "Star" lekko w brokacie,rozmiar S,stan bardzo dobry,nowa Edytowane przez Mikusia_1 Czas edycji: 2006-01-19 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety Mikusia nic nie znalazlam u Ciebie. Ja raczej drobna jestem i malusia eehe
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Czy ta bransoletka ma kolor miedziany czy taki jak na zdjęciu?
Chwilowo nie ma mnie na Wizażu - problemy z siecią, jakby co proszę o kontakt mailem. Pozdrawiam ![]() DOKŁADKA ciuszków 10.02.2006: Ciuszki -->https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=87987 Kosmetyki --> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=1060912 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Septymko ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Byłabym zainteresowana tą bluzeczką
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1136232078 jeżeli znajdziesz za nią coś u mnie byłabym zadowolona ![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Adka...niestety na wizazu sie nie sprzedaje
![]() ![]() Cynapoch-patrze i zagladam na twoj watek i nie moge cos dla siebie wybrac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Mikusiu interesuje mnie
1) Tonik oczyszczajacy-matujacy z Avonu,3 razy uzyty jest prawie nowy,-rezerwacja aha jaka jest 2 rzecz. która Ci sie podoba bo wkleiłaś 2 razy ta sama bluzeczke |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Kochana tego Toniku juz dawno nie ma
![]() mam jeszcze balsam wersji niemieskiej "Bebe" ujedrniajacy wygladzajacy..dlugo pozostawia zapach na skorze...pozostalo mi 200ml z 400ml.. jakis fajny blyszczyk ci moge dodac z lekkimi odrobinkami w kolorze rozu -przezroczystego ![]() A co twojej bluzeczki to podobaja mi sie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1147628949 i http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1145800760 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.