|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Perfumy dla ukochanej... :)
Witam!
Na początku chciałbym przeprosić...bo napewno był juz podobny lub identyczny wątek, jednak mimo szczerych chęci nie mam czasu przeglądać dokładniej forum. Chciałbym mojej kobiecie ![]() ![]() ![]() Ma 18 lat, jest czuła, namiętna, straszny z Niej przytulasek i zazdrośnik, kulturlna, wrażliwa, czasami potrafi jednak pokazac swoje różki... a poza tym ![]() ![]() Papa & Buziolki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy dla ukochanej... :)
typ tych perfum z avonu to zupełnie nie mój zapach, więc nie potrafię Ci polecić podobnych. poza tym - racja, perfumy to osobista sprawa i jeśli nie trafisz w Jej gust, to będzie Ci przykro, jeśli Ona ich nie będzie używać. Albo Ona, zeby zrobić Ci przyjemnosć będzie pachaniała czyms, co zupełnie Jej się nie spodoba. Bezpieczniej spytać
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Hmmmm.
Coź, perfumy są bardzo kontrowesyjną i subiektywną sprawą, ale polecam coś uniwersalnego. Sądzę, ze będzie do niej pasował Sensi Armaniego-zmysłowy, cipeły, otulający. Ale to nieco inna ketegoria zapachowa niż Little Black Dress. A podobnymi, niezbyt kontrowersyjnymi perfumami nieco w typie "Little Black Dress" są J'adore Diora ![]() Pozdrawima, i zapraszam na perfumowe forum, a nie Plotkowe ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Popieram Bridget, kupowanie perfum w ciemno to ryzykowna sprawa.
Jak koniecznie to ma być niespodzianka - zajrzyj tu http://www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=40 i na KWC http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...category_id=35 - poczytaj opinie i może opis któregoś zapachu Ci się wyda pasujący do Niej ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]() PS. proszę przesunąć mnie jak poprzedni temat przepraszam za fatygę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hmmm a skąd my mamy wiedzieć coo jej się spodoba skoro nawet Ty sam nie wiesz, a znasz ją najlepiej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Proponuje 5th avenue lub coco chanel mademiselle, jednak sa ot bardzo drogie perfumy. Z takich lzejszych zapachow polecam dollce & gabana light blue...Teraz do grudniowego avanti jest fajny dodatek...taka mala gazetka z opisem poszczegolnych perfum.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.