|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Kolejne pytanie o allegro!!!!
Hej dziewczyny.Przeczytałam wiele watkow na temat allergo ale zamiast mi sie rozjasnic jeszcze bardziej mi sie wszystko pomieszało
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Re: Kolejne pytanie o allegro!!!!
Witaj,
jeżeli kosztują 53 złote (Cienie Diora), to raczej podróbka. No chyba, że są używane. Przyjrzyj się, czy wyglądają tak samo jak w sklepie (jeżeli to jest real foto, a nie jakieś zdjątko ze stony internetowe). I zadaj pytanie sprzedającemu. Ci, którzy sprzedają podróbki albo nie odpowiadają w ogóle, albo ptwierdzą, że to jakaś "bardzo dobra" podróbka. Wielka ilość pozytywnych komentarzy nie musi być gwarantem oryginalnośći produktów. Niektórzy pewnie świadomie kupują tanie podróbki. pozdrawiam
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Daj linka do aukcji to popatrzymy.
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny....Zaraz wkleje link.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=36486371 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=36281425 Oto one...popatrzcie i ocencie |
|
|
|
|
#5 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
mnie ostatnio jedna wizażanka proponowała w prywatnym mailu nowe zafoliowane za 50zł +przesyłka.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
W sumie to mnie pocieszyłas....jesli jest mozliwe kupic diora za 50 zł to super.Wiadomo jak z tym allegro bywa....moze podrobka,moze nie...
Chociaz w zeszłym roku poznałam dziewczyne ktora pracowała w perfumerii na statkach pasazerskich i kupowała tam dior'a za 70 zł.Przed chwila znalazłam na amerykanskich stronach cienie diora w cenie od 15$ do 50$...gdyby to przeliczyc na nasze to moze te z allegro sa jednak prawdziwe |
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Moim zdaniem to podróbki. Świadczy o tym chociażby śmiesznie niska cena i kolory, których "brak w przyrodzie"
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
a ja chciałabym zauważyć, że w aukcji ani słowem nie jest wymieinone słowo "oryginalne"
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Osobiście nigdy takich cieni Diora nie miałam, więc znam się słabo na tych piątkach, ale moja siostra tylko rzuciła okiem i mówi że to podróba
Pozdrawiam
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Tak tak! W Warszawskich przejsciach podziemnych tez sie takowe panosza!
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki za wszystkie informacje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

)