|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
Suuuppperr orginalne ciuszki! Zaglądaj! DOKŁADKA 2 STYCZNIA 2006 !
NIEEEAKKKTUALNEEEE!!! NOWY WĄTEK !!
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...16#post1451216 Edytowane przez Atoska Czas edycji: 2006-03-14 o 22:46 Powód: dokładka!;] |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suuuppperr orginalne ciuszki! Zaglądaj!:) ZAPRASZAM!
TOREBKI
1. Torebusia w ksztalccie kolka - szerokosc 19 cm Ladnie wykonana z napisem LOVE stan dobry- jak widac na zdjeciu pasek na boku byl zszywany bo sie poprul ale mysle ze to nie stanowi problemu![]() 2. Torba jeansowa firmy joss. Szerokosc 33 cm dlugosc 23 cm. Bardzo pakowna. Jeans troche sie starl ale jeszcze bez problemu mozna w niej pochodzic 3. Torebka jensowa super do sportowego stroju jak i do eleganckiego. Bardzo pakowna. szerokosc 29 długosc ok 21 . Wykanczana bialą skórą. 4. Super elegancka torebka kupiona w ORSAY'u. Stan idealny! Nowiutka. Szerokosc 31 dlugosc 18. nie ma! babyface2 TOREBKI WYMIENIE NA INNE TOREBKI ALBO BUCIKI 36-37. Edytowane przez Atoska Czas edycji: 2006-02-07 o 19:45 |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Rezerwuje bluzeczke z siateczki co jest przy tej spodniczce
:P Jaki to rozmiar?Moj watek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=88292 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
KOSMETYKI
1. Rozowy lakier golder rose zostalo ok 50%. 2..Lakiery przeterminowane :P dopiero pozniej zobaczylam (po zrobieniu zdjecia) 3. Cien do powiek bardzo ladny braz z brokatem . Z wymianki Co do innych kosmetykow to pytać moze cos bym znalazła. Napewno nie mam cieni innych ani perfum :P moze jakies balsamy by sie znalazly albo cosik takiego wiec pisac ![]() Edytowane przez Atoska Czas edycji: 2006-02-05 o 15:32 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
1. Bluzeczka z oczkiem
i napisem FLIRT:p Na metce XL ale ja nosze S i tez chodzilam:P Byla poprostu na mnie tak fajnie luzka- idealna np na rower.2. Bluzeczka POINT bialla z ciekawym dekoldem i pomaranczowymi napisami rezerwacja nikotynka3. Zwykla koszulka esprit Taki t-shirt biały Z czarnym napisem z przodu4. Rozowa bluzeczka z fajna teksturą. Bardzo ciekawa szfy ma takie jakby na lewo:P Wykanana z rozciagliwego materialu fajnie ukladajacego sie na ciele. 5. Koszula w krate rozowa Piekna z fajna kieszonką.6. Bluzka niebieska z szerokimi sciagaczami ![]() 7. Sweterek z polgolfem i rekawem 3/4. Czarny 8. Bluzeczka SMOG. Wykanana z rozciagliwego delikatnego materialu. Stan dobry z przodu troszku zmechacona ale naprawde malutko z napisem SMOG ![]() 9. Bluzeczka na lódkę wykonana z rozciagliwego mteriału z czarnym napisem. 10. Bluzeczka ze sloneczkiem:P zolta 11. Bluzeczka ze sloneczkiem:P czerwona Edytowane przez Atoska Czas edycji: 2006-02-07 o 00:56 |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
hej znajdziesz cisik u mnie za http://img385.imageshack.us/my.php?image=logg10yh.jpg tą bluzkę???
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
1. Bluzeczka adidas. Nie mam pojecia czy orginalna
nie pamietam skad ja mam. Wykoanana z rozciagliwego materialu-wychodza z niego czasem takie niteczki gumkowe ale mysle ze kazdy moze sobie z nimi poradzic Urywac je mozna.2. Kurtka LIBERTY. Super taka przejsciowa. Podszyta polarkiem. Cieplutka. 3. Golf milutki szary 4. Spodnie czarne wykonane z rozciagliwego materialu. 2 kieszonki z przodu z tylu bez kieszonek. 5. Spodenki wykaonane z rozciagliwego materialu. Kremowe. Z tylu bez kieszonek. 6. Bluzeczka - polarek z napisem je@ns ;P brazowa
Edytowane przez Atoska Czas edycji: 2006-02-05 o 15:48 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
1. Bluzeczka ZIDANE;P
![]() 2. Bluzeczka stan dobry troche zmechacona. Bordowa na ramiaczkach. 3. Rybaczki rozowe cos kolo M/L pytac o dokladne wymiarki ![]() 4. Koszulka nocna:P BINGO 5. Koszulka nocna z motylkami 6. Spodniczka bardzo ladna przed kolanko wyglada jak jeans Super.7. Spodniczka metriałowa HENNES. Czarna nie ma iwona200 8. Kolczyki kółeczka 9. Pierscioneksrebrny z czarnym oczkiem Edytowane przez Atoska Czas edycji: 2006-02-25 o 22:13 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
1. Spodnie jeansowe TAKE TWO. Stan jak na zdjeciu. Byly skracane.
2. Rybaczki MANGO. Z tylu fajnie wykonane. Kolor brudny roz. Cos kolo rozmiaru 40-42. O dokladne wymiary pytac nie ma poszły na allegro Edytowane przez Atoska Czas edycji: 2006-02-22 o 14:10 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
1. Bluzeczka DIVIDED . Rozmiar L. Niebieska.
2. Bluzeczka ZARA rozmiar L. Dekold w serek Szara.3. Bluzka H&M taka zwykla czarna rezerwacja cmoksia4. Bluzeczka MADONNA. Tez kolo L moze M. Jasno szara. 5. Bluzeczka chyba VERO MODA. Urwalam metke bo ryzla i nie pamietam ![]() Czarna z Motylkiemnie ma babyface26. Bluzeczka sweterek AEROPOSTALE rozmiar kolo M/L. Wada. Widac na fotce (zszywana przy sciagaczu). Rozowa, ezerwacja nirkotynka 7. Rybaczki ESPRIT. Edytowane przez Atoska Czas edycji: 2006-02-25 o 22:14 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
SWETEREK GIRL CAMP
Wymiary: Rozmiar na metce 152 Dlugosc45 cm Dlugosc rekawa po stronie wewnetrznej 41 cm szerokosc 40cm Sweterek ma dlugie rekawy natomiast co do dlugosci to jest troche krotszy. Sprawdzcie dokladne wymiary.
Edytowane przez Atoska Czas edycji: 2006-02-05 o 16:17 |
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
f@timko naprawde nie wiem .. Nie chce zadnej bardzo bardzo eleganckiej ale taka z jednej strony na luzie a z drugiej w malym stopniu elegancka .. Napisalam Ci PW |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
AHA JESZCZE COS! SWETEREK TEN MORKI NIE JEST ZAPINANY TYMI GUZCZKAMI! ONE SA TYLKO OZDOBĄ!!.. przepraszam za nieścisłość
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę edytować post. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam opis kopiowalam i zapomnialam usunac to słówko. Regulamin oczywiscie przeczytalam. Poprawie się
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
1. Czarna bluzeczka na ramiaczkach H&M. xs/s nutella
2. Bluzeczki siateczki Zostalo mi pomaranczowe z czarnym i zielone z bialym. NOWE Z METKAMI. rozeszly sie po wizazystkach![]() 3. Bluzeczki takie jak na focie nastepnej:P 4. Czarna bluzeczka z wyszytymi kwiatkami. Nowa. 5. Bluzeczki z cekinowymi napisami. Nowe. Chyba z tego co pamietam nie ma tylko bialej. Edytowane przez Atoska Czas edycji: 2006-03-08 o 22:41 |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Czy za niebieską siateczkę znajdziesz coś u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=90057 |
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę Ci zaproponować kosmetyczkę Diora - taką tubę i z jednego boku ma wsuwane okrągłe lusterko.
Zdjęcia dołączyłabym jutro. |
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
mozesz podac mi jej wymiarki? ona mam rozumiec byla normalnie kupina- nie jest z gazety (glupie pytanie;P).
Sliczna JEST. Prosze o wymiarki
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jej osobiście nie kupowałam. Koleżanka kupowała w Sephorze (chyba dobrze napisałam) trochę kosmetyków i dostała tam tą kosmetyczkę i trochę próbek. Dała je mi. Kosmetyczki użyłam może 2-3 razy. Próbek już nie mam bo też bym Ci coś zaproponowała.
Oto wymiary: dł 18 cm, średnica ok. 8,5 cm |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.

stan dobry- jak widac na zdjeciu pasek na boku byl zszywany bo sie poprul ale mysle ze to nie stanowi problemu

.. Nie chce zadnej bardzo bardzo eleganckiej ale taka z jednej strony na luzie a z drugiej w malym stopniu elegancka