|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kilka drobiazgów
Może akurat komus sie sprzydadzą (a ajk nie to wyrzucam
![]() Wiec tak: 1. branzoletka z drewnianymi bezowymi kuleczkami ze znakami chińskimi (rozciągliwa) 2. branzoletka z małymi niebieskimi kuleczkami - regulowana (ładna ale j z takich wyroslam ![]() 3. wisiorek - kwaituzek (czarne płatki, biały srodek, niesrebrny) - np do rzemyka 4. koralik podłuzny we wzorki (np do rzemyka) 5. pierscionek drewniany pomarańczowy/brązowy - troszke zmyty kolor 6. muliny: ciemnozielona - ok 5,5 m7. płyta Flexxip (była jako gratis do "Hi") - video: 1. "Hi!" oto "Hi!", 2. Szukam tego $, 3. oko w oko; audio: 1. Szukam tego $, 2. Slangująca jazda 8. plyta Gravity Off (muza elektroniczna) - wygrana w jakims konkursie znalazłam jeszcze: 9. kolczyki trójkąty (wysokosc tego trójkąta 5cm), na sztyfcie, niesrebrne nie mam mozliwosci zrobienia fotek bo nei mam cyfrówki ![]() Wymienie to 1 osobie, za 1 rzecz: - kosmetyk - naszyjnik lub - kolczyki ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2006-01-01 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.