![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ROZMAITOŚCi
Czy za spódnicę i ten marchewkowy sweter znalazłabyś cosik u mnie?
Na dole dołożyłam pare bluzeczek. Pozdrawiam http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=89844 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Baskinia perfumy mam, ale takie w kremie Diora - j'adore poj. 50 ml użyte 3-4 razy. Oprócz tego z kosmetyków to balam do ciała z owsem z avonu - cały i szampon Palmolive Naturals 200 ml do włosów normlnych i przetłuszczających się z ekstraktem z cytryny - cały.
Jeżeli Cię interesuje to mam też nowiutki ani razu nie założony srebrny pierścionek. Dostałam na urodziny, na mnie za duży a do jubilera do tej pory z nim się nie wybrałam. Jak coś to mogę zdjęcię dołączyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Iwa iw, jaki zapaszek jest tego diora w kremie? lekki czy ciężki? Kwiatowy czy cytrusowy? Poproszę o fotkę pierścionka. Jaki ma obwód? Wymienione przez Ciebie kosmetyki bardzo mnie interesują, więc rezerwuję dla Ciebie sweterek pomarańczowy i spódnicę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Baskinia. Perfumy są kwiatowe, słodkie, ale nie mdłe. Kompozycja następujących zapachów: mandarynka, bluszcz, orchidea afrykańska, róża, fiołek, damaskus, drzewo amarantowe i piżmo. Zrobiłam fotki tych kosmetyków a także pierścionka, którego średnica to ok. 2 cm, ale trudno się mierzy takie coś (rozmiar na metce 19). U jubilera można za niewielkie pieniążki zmienić rozmiar na jaki odpowiada a, że ja mam trochę pierścionków to mi się tam nie śpieszyło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Iwa iw, jestem zainteresowana tymi kosmetykami i pierścionkiem. Poproszę o rezerwację. Może jeszcze coś u mnie znajdziesz. Będę wklejać kolejne ciuszki, więc zerknij co jakiś czas proszę do mojego wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
.
Edytowane przez Baskinia Czas edycji: 2006-03-13 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
A możesz mi coś jeszcze napisać o tym sweterku „marchewkowym”? Jaki jest jego stan i jakieś wymiary. No i jeżeli coś masz jeszcze do powiedzenia na temat tej spódnicy to też chętnie przeczytam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Iwa iw, wymiary sweterka pomarańczowego:
szerokość w ramionach 2x38 cm dł. rękawa zewnętrzna: 63 cm, ale można wywijać i tez fajnie wygląda (ja tak nosiłam) dł. rękawa wewnętrzna: 49 cm długość sweterka: 47 cm szerokość sweterka: 2x39 cm, ale rozciąga się Nie ma jakiś widocznych zmechaceń, dziur. Wygląda jak nie noszony ![]() Spódnica była parę razy założona przez moją mamę. Schudła i w niej pływa jak ja. Spódnica była kupiona w Niemczech i leży w szafie od dawna i czeka na nową właścicielkę. Nie jest zniszczona. Z tyłu ma mały zamek. Jest lekko rozkloszowana. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Podoba mi się u Ciebie ten sweterek. Czy jest jeszcze wolny i czy znalazlabyś coś za niego u mnie. Pozdrawiam ciuchy i inne drobiazgi - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=86218 kosmetyki - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=1043582# post1043582 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Hm wydaje mi się, że ten pomarańczowy sweterek może być na mnie ciut za krótki? Ile masz wzrostu i dokąd Ci sięga? Może lepszy będzie dla mnie ten brązowy golf. Jak myślisz? Co doradzisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Iwa iw, pomarańczowy sweterek to tak troszkę poniżej pasa mi sięga (mam 164 cm wzrostu), ale jest bardzo fajny. Nie jest strasznie gruby, więc nie spocisz się w nim. Nie jest zniszczony. Nawet nie widać na nim śladów długiego noszenia, a poza tym jak się zakłada ten sweterk, to humorek się poprawia
![]() ![]() Możesz też do pomarańczowego sweterka założyc brązową kamizelkę, którą także mam do wymiany. Kamizelka jest troszkę dłuższa (długość 54cm, szerokość 39 cm i się rozciąga). Fajnie będzie wyglądać takie połączenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Moja propozycja jest taka: Ty dostaniesz odemnie kosmetyki, czerwoną bluzeczkę i pierścionek a ja od Ciebie spódnicę, pomarańczowy sweterek i albo ten brązowy golf albo kamizelkę (tu już zdaję się na Ciebie co mi poradzisz). Co Ty na taką wymianę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
o.k. Zerknę jeszcze do Twojego wątku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Sukienka jest jeszcze z metką, ani razu jej nie miałam na sobie. Na dole jest skos i długość z krótszej strony to 75 cm, z dłuższej 95 cm. Sukieneczka ładnie się naciąga, ma podszewkę, w biodrach ma ok. 84-86 cm bez rozciągania. Dekolt układa się w taką luźną łódeczkę.
Zerkaj zerkaj dołożyłam jeszcze 2 bluzeczki. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
sukienka w biuście ok. 80 cm bez rozciągania.
Bluza moro jest z takiej jakby siateczki prześwituje a jej wymiary: pod pachami 94, długość 48, rękaw po zewnętrznej 61cm. Bluzka rozciąga się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
zapomniałam napisać o materiale
![]() wiskoza czy polyester coś takiego, w każdym bądź razie coś ze sztucznym. Jak włożysz na dłużej do szafki to się pomnie, ale tak jak wisi to jest ok. Nie wiem jak jest z tym przy noszeniu, ale powinno być w porządku. Sukienka ma podszewkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.