![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
biochemia urody ?
witam i pozdrawiam.
prosze o pomoc-może wie któraś z was co stało się z forum biochemia urody.pozostało tylko to do czytania a co z tym na którym można rozmawiać? było bardzo pomocne...a może to tylko u mnie coś nie działa? pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: biochemia urody ?
Hej tutaj masz link do stronki a poniżej wyjaśnienia co i jak http://www.biochemiaurody.com/
"Forum zostało założone na darmowym serwerze, prowadze go zupełnie sama, nie mam wpływu na problemy techniczne, na zmieszczane tutaj reklamy, nie jestem informowana o przerwach w działaniu serwera itp. Jeśli właściciel strony oferującej darmowe fora www.phpbbserver.com zamknie interes to pewnie forum zniknie. Tak więc strona www.biochemiaurody.com a forum BiochemiaUrody to dwie odrębne strony (jedna płatna, wiec mam tam nieco wiecej wpływu, druga nie) oraz dwa różne serwery, dlatego adresy www sa różne. Wyszukiwarka istnieje tylko w obrębie forum." http://www.phpbbserver.com/phpbb/ind...biochemiaurody http://www.biochemiaurody.com/FORUM "OD PODSZEWKI" pozdrawiam Tao |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
dziękuje za szybką odpowiedz. szkoda bardzo że tego forum już nie ma....prawie zaprzyjazniłam się z dziewczynami. nie udzielałam się na nim za bardzo ale to forum zmieniło moje nastawienie do kosmetyków i pielęgnacji diametralnie.
pozdrowienia dla wszystkich |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Basia zamknęła aktywne forum dla nowych osób.
Tak więc obecnie forum funkcjonuje jak dawniej, ale nowe osoby go "nie widzą" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
udzielała to za dużo powiedziane. napisałam chyba jednego posta zadając naiwne pyt. dotyczące jakości filtrów w kremach eris i ziaja
![]() byłam zalogowana i nadal jestem (jak tam wchodze to widać mnie jako zalogowanego użytkownika) ale nie widać forum na którym można rozmawiać ![]() pewnie przegapiłam jakieś nowe zmiany na forum (przez jakiś czas nia było mnie-ferie świąteczne i takie tam..) no cóż różnie bywa pozdrawiam wszystkie trzydziestki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
![]()
Czy to znaczy, że nowozarejestrowane osoby nie mają szansy aby brać udział w tym forum? Mam na myśli część aktywną dla "starych" forumowiczek. Czy to jest tymcasowe. Proszę o informacje bo ja też posiedziałam na tym forum i nieukrywam, że przeczytałam prawie wszystko co mnie interesowało ale chętnie byłabym na bieżąco bo w kosmetyce wiele się zmienia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo proszę, oto, co Basia napisała na ten temat na FBU: Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo szkoda, że tak się stało, ja też zarejestrowałam się na Biochemii wiosną, oto dowód:
http://www.phpbbserver.com/phpbb/vie...biochemiaurody Potem były jakieś zmiany, chwilowe zamykanie i już nie mogłam się zalogować. Przyznaję, że mnie to zniechęciło i przestałam tam zaglądać (bo i jak)? A teraz okazuje się, że musiałam się zarejestrować na nowo, ale już zadawać pytań nie będę mogła. Echhh.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Ja tez sie zalogowalam na jesien i niestety zadnego postu nie napisalam. narazie skrzetnie czatalam i nasuwalo mi sie kilka pytan. Tka sflustrowana jeszcze nie bylam, zeby je na forum zadac i jak sie okazalo tez zostalam przyjeta do tej grupy X i chodz moge sie logowac to pisac juz nie. Szkoda, bo napewno na forum duzo ciekawego sie dzieje, a te wiadomosci dostepne dla kazdego juz mam w miare obcykane. Wiec jak to jest. Jak bym chciala zostac aktywnym gosciem, to do kogo sie musze zglosci z prosba o danie mi mozliwosci czytania i pisania na forum teraz dla mnie niedostepnym?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Moni, litości - dwa posty wyżej napisałam do kogo się zwrócić w tej sprawie; poza tym widzę jednak Twoją wypowiedź na BU
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Niedlugo w ogolnie dostepnej czesci forum pojawia sie szczegolowe informacje. Zamknieta czesc pozostanie zamknieta (z powodow, o ktorych pisala Basia w linku podanym przez Piti), ale to nie znaczy, ze nie bedzie mozna sie na nia dostac.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
No wlasnie pedze doniesc, ze jednak mam dostep i sie dopisalam. Czytajac tutaj wywnioskowalam, ze jak mnie przeniesiono do tej jakie´js grupy to tez nie mam dostepu, a tu prosze. Wiec nie rozumiem czemu pixie nie moze wejsc na biochemie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Byl tu nie tak dawno watek Sylwiastej na ten sam temat (a raczej nie calkiem na ten temat,przez co nie moge go znalezc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
przepraszam jesli zabrzmialam zbyt wszechwiedzaco
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
No co Ty, Asinek, jakie wszechwiedząco, nawet mi to przez myśl nie przeszło!
![]() ![]() ![]() Cookies, nawiasem mówiąc wyczyściłam, historię i pliki tymczasowe też i nadal d.! Lenna obiecała się za mną wstawić. ![]() ![]() ![]() p.s. Asinek, w avatarze to Ty?? Ależ cera!... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=86687 PS: w avatarze to ja, cera alabastrowa i nikt się nie zachwyca, buuu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() noo, jasne, a przepis na taka cere jest prosty ![]() ![]() Piti to dopiero ma alabaster!!! ![]() ![]() cmoki dla Was! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Czy ja oślepłam, czy forum zniknęło zupełnie? Wyświetla mi się tylko strona Biochemii, bez wejścia na forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Jako ze Basia juz forum nie prowadzi ani nie administruje to i link z jej strony zniknal. Ale mozna wejsc bezposrednio na forum:
http://www.phpbbserver.com/phpbb/biochemiaurody.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Wkurzylam sie! Wchodze przez ten drugi adres zeby wejsc na aktywne forum i nie moge. Ciagle otwiera mi sie to nieaktywne. wrrrr Co robic? jak sie tam dostac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Trzeba wejsc w FAQ i tam jest pocja wejscie na forum
![]() |
#27 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jenifer chyba mnie nie zrozumialas. wpisuje adres www.phpbbserver/phpbb/biochemiaurody.html a przeskakuje mi do www.phpbbserver/biochemiaurody a tam jest to niesktywne forum i jak tam klikne na FAQ to sie otiweraja porady techniczne, co zrobic jak sie nie mozna zalogowac itp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Ja na razie nie wiem co się dzieje, w każdym razie nikt nie był usuwany, blokowany itp. Mnóstwo osób ma dziś kłopot z zalogowaniem się na forum.
Najlepiej gruntownie przeczyścić komp - zgodnie z tym, co Aniołek Tasmański tu napisał: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=86687 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Przed chwilą się zalogowałam na biochemii i się udało
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.