![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Kobieta Zmienna Jest :D Zapraszam Na Wymiane :)![]() ![]() ![]() 1.Zielony sweterek rękawy 3/4 - włóczka bukla ( mało noszony) bardzo milusi 2. Krótka bluzka w zielone wzorki rozmiar s/m nosozna może z 5 razy 3. Bluzka na ramiączkach BIG STAR rozmiar s - mało noszona 4. Biały staniczek rozmiar 75 B. ciut ciut większy ale na 75B jak najbardziej dobry. ![]() 5. Niebieski wełniany sweter z " hipisowskimi" dlugimi rękawami ![]() ![]() 6. Krótka bluzka w różyczki ELITE rozmiar M noszona ok 7 razy ![]() ![]() ![]()
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() Edytowane przez coc9 Czas edycji: 2006-01-28 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Re: Kobieta Zmienna Jest :d Zapraszam Na Wymiane :)
Znajdziesz coś u mnie za bluzeczkę w róże?
![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kobieta Zmienna Jest :D Zapraszam Na Wymiane :)
ciąg dalszy...
1. Czerwona bluzka bezkekawnik z nadrukiem rozmiar S M noszona ok 5 razy NIE MA 2. Różowa bluzka na ramiączkach O"BLANC FRESH GIRLS rozmiar S noszona może z 10 razy 3. Niebieska bluzeczka w kwiatuszki CRASH ONE na wzrost 164 jednak noszona na 170cm duży dekolt noszona ok 10 razy 4.Granatowa bluzeczka na ramiączkach z króliczkiem playboyem ![]() 5. Czerwona zmysłowa bluzeczka VIVA ARKADIUS nowa rozmiar S 6. t-shirt ze streczu ( nienwiem jak to się pisze ![]()
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() Edytowane przez coc9 Czas edycji: 2006-01-29 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
mi sie podoba
1. Czerwona bluzka bezkekawnik z nadrukiem rozmiar S M noszona ok 5 razy ![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
i następne .....
1. Niebieska bluzeczka na jedno ramie z nadrukiem rozmiar L jednak uwazam ja za S ( nosozna ok 5 razy 2. Puchowa kamizelka M&T rozmiar M z kapturem cieplusia ![]() 3. Czarna spódniczka mini w kwiatowe wzorki rozmiar 38 ( nie zniszczona 4. Zielony pasek z klamrą długość 102 cm szerokość 6cm NIE MA 5. Lekko różowy sweterek rekawy 3/4 HAOMAO nie zniszczony NIE MA 6. Swterke POLO JEANS rozmiar M nosozny ok 10 razy
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() Edytowane przez coc9 Czas edycji: 2006-01-28 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
A mi się podobają jeszcze czarny bezręlkawnik i swterek Polo Jeans
![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kobieta Zmienna Jest :d Zapraszam Na Wymiane :)
hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
no i jeszcze
![]() 1. Stringi DAISINI z czerwonym motylkiem rozmiar S nowe 2. Bluzka polo pomarańczowo seledynowa SABRA SPORT mało używana 3. Czerwony T-shirt BIG BRANO założona może z 8 razy 4. Pomarańczowy pasek z klamrą szerokosc 6 cm długość 106cm NIE MA 5. Czarna bluzka "łódka" AVIS SPORT romiar S M mało używana NIE MA 6. Różowa bluzka na ramiączkach z tyłu ma wiązanie CLABS rozmiar S mało używana
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() Edytowane przez coc9 Czas edycji: 2006-01-28 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
ok kochane z/w i bede szukala po waszych ciuszkach
![]()
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
rezerwuje 3paski:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Interesują mnie majteczki, trzy paski iróżowa bluzka wiązana z tyłu.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=83147
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
prosze o wymiarki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1137963109
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Coc inna wizażanka była zainteresowan tym swetrekiem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
podaje wymiarki do czerwonej bluzki bez rekawkow :
dlugosc 43 szerokosc od pachy do pachy : 40 rozciagliwa wiec mysle ze nie bedzie problemu ![]()
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Re: Kobieta Zmienna Jest :d Zapraszam Na Wymiane :)
Cytat:
a chodzilo ci o ten bezrekawnik ? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1137963895 jesli tak to bardzo chet ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
dziekuje za wymiarki będzie duzo za krotka
![]() pozdrawiam
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
iffonka no trudno
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hej. prosze o wymiary tych rzeczy (i w jakim sa stanie) i jakbys mogla to pstryknij fotki na sobie albo na kims bo chcialabym zobaczyc jak leża bluzeczki :
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1137963109 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1137964524 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1137964524 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Wymiary czarnej bezrękawów Bluzeczki. Długość; 44-45 Szerokość ok. 35-36.
Bluzeczka z czerwonymi elemntami : dł: 47-48 cm. Szrokość : to zależy gdzie :0 Pod pachami 37-8 nieżej 39cm. Bluzeczka w paski : Dł 52-3 cm : Szerokość 37-38 . Jest troszke dłuższao to sweterek taki cieplejszy troszke. Ale fajnie sie dopasowuje ![]() Staniczek ma rozmiar 75B ciut ciut większy ale pasujący jak najbardziej na 75 B. ![]() Uciebie interesowałyby mnie Paski : różwoy i zielony oraz http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1137964524 ta bluzeczka. Prosiłabym o wymiary. Czerwona bedzie niestety za krotka troszke. Pozdrusia ![]()
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
dokladka ciuszkow....
1. Beżowy polar z z futerkiem ![]() ![]() 2. Krótka sztruksowa spodniczka wiazana na oko S nosozna sporadycznie 3. Ręcznie robiona czapa ![]() ![]() ![]() 4. Dziecieca czerwona kamizelka na 110cm nosozna jednak przeze mnie oginalny wyglad zakladalam ja pod jakis top goly brzuszek i biodorwki ![]() 5. Czerwona kamizelka bezrekawinik romziar 36 6. lniane spodnie na zdjeciu niewyprasowane niedlugo wkleje wyprasowane foto ![]()
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() Edytowane przez coc9 Czas edycji: 2006-01-28 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
twoja czarna bluzeczka odpada... na bluzeczke w paski sie chyba skusze ![]() a staniczek w jakim stanie? moja czarna bluzeczka wymiary : szerokosc z rekawkami : ok 50 cm szerokosc pod pachami : ok 40 cm dlugosc ok 47- 48 jednak swietnie sie dopasowuje ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
iwona20 postaram sie jak najszybciej pstryknac na sobie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Mnie odpowiada twoja czarna bluzeczka tylko chciałabym wiedziec jak dekolt u niej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
i nastepna porcja....
1. spodnie DIESEL rozmiar 36 37 cienki material rzadko noszone marszczone na kolanach 2. Eleganckie czarne spodnie rozmiar 38 dluhosc ok 95 - 96 rozszerzane na nogawkach maja jakby takie paski nie wiem czy widac to na focei 3. Zielona bluzka stan dobry nsilam ja lekko przewiazana, ciekawy kolor rozimar mysle ze M L ? 4. Zielona chusteczka w slodkie misie ![]() 5. Pasek dlugosc 87cm szerokosc 6cm 6. Pasek dlugosc ok 83cm szerokosc 4cm
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() Edytowane przez coc9 Czas edycji: 2006-01-28 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
czarna vbluzeczka ma dekolt w ksztalce lodeczki ramionka wystaja bardzo fajny
![]() ![]() no to jak robimy?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Więc ja zamawiałabym bym ta bluzeczke z krótkim rękawkiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
oi kolejne
1. Pasek dlugosc ok 99cm szerokosc 7cm (mankament : troszke zafarbowany na niebiekso jednak nie widac tego tak bardzo ) 2. Dżinsowa chusteczka na glowe wiazana z tylu 3. Torba bardzo podreczna ![]() 4. Torba na jedno ramie firmy HERLITZ bardzo praktyczna 5. Zielone koraliki , Brązowe koraliki NIE MA, czerwone oraz bransoletki 1 cala brazowa 2 z czarnymi elementami oraz wisior NIE MA
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() Edytowane przez coc9 Czas edycji: 2006-01-29 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.