|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
co na podrazneinie twarzy?
Po całowaniu sie z ukochanym podrażniłam sobie okolice ust i brodę. Okolice są zaczerwienione. Stosowałam pentacrem,ale niwiele pomogło. Jak przywrócić skórze normalną barwę?? Bee wdzieczna za pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: co na podrazneinie twarzy?
hmm poważna sprawa , chyba będziesz musiala przestac calowac sie z chlopakiem. dobrze przepraszam. mysle ze powinien pomoc napar z rumianku ktorym mozesz przecierac usta chociaz zdania sa podzielone na ten temat. nie wiem czy sudocrem albo alantan mozna stosowac na twarz ale jezeli tak to rowniez radze wyprobowac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Hehehe...nie myślałam o pzrestaniu całowania się..raczej o ogoleniu ukochanego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
tylko uwazaj jezli chodzi o ten rumianek. najpierw sprobuj na odrobinie ust, gdyz niektore osoby zaczal rumianek uczulac!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Heh..no własńie sieokazało,z ęmnie uczula...tja...le odkryłam za to co innego.Pani w aptece powiedziała,z ę nalepsze i na podrzażnienie i na uczulenie po rumianku będzie...szałwia. Podobno zioło to niezwykle rzadko uczula a ma właściwości kojące i łagodzące. Mam ndazijee,z ę komussieta informacja przyda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
mroczna panno no niestety nie wiadomo dlaczego co raz wieksza liczbe osob podraznia rumianek. mialam Ci napisac o szalwii w razie uczulenia po rumianku, ale dobrze ze szybciej Ci ktos inny podpowiedzial. Pamietam kiedy mojasiostra miala zapalenie dziasel to plukala jame ustna szalwia i naprawde pomoglo!! pamietaj o dobrym nawilzaniu kremami ktore zawieraja jak najmniej konserwantow, brawnikow i w sumie wszelkich innych specyfikow. najlepiej duza zawartosc pantenolu, dobrze koi! Pozdraiwam pap
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Sudocrem powinien pomóc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() A polecam tak jak wyżej Sudocrem, a jeśli te miejsca zaczerwienione są bardzo to w pierwszej kolejności maść z antybiotykiem (chyba nazywa sie Tribiotyk), do kupienia w saszetkach jednorazowych, bardzo tanie i bez recepty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
heh.. no ja też tak mam, ale po paru godzinach podrażnienie znika
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.