|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
lampy uv
zastanawiam się nad kupnem lampy uv... chciałam tego zakupu dokonać na allegro, ze względu na cenę. jednak nie znam się na tym za bardzo. bo jestem początkująca i dlatego nie wiem jaka lampa jest dobra, no może po za tym żeby miała 4 żarowki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: lampy uv
A jaka cena na allegro? A wogole o jaka lampe ci chodzi? Do opalania sie czy do pazurkow do zelu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
jove ten temat byl poruszany na forum paznokcie - i radze tam sie porozglądać
![]() A co do lampy UV polecam tunelową oczywiscie z 4 żarówkami ![]() Osobiscie zakupiłam na allegro i jestem zadowolona - spisuje się dobrze ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam na allegro jednożarówkową Bino od dziewczyny, która kupiła sobie nową, nie od "producenta". wszystko ok
![]() pamietaj, ze lampa 4-zarowkowa ma taka sama moc jak 1-zarowkowa, roznia sie tym, ze do tunelowej wsadzisz cala lapke z kciukiem a do jednozarowkowej 4 palce a potem kciuk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
ciesze sie ze lampy sie sprawdzaja
a co do cen to juz za 120zl kupi sie tunelowa 4 zarowkowa.. takze mysle ze jest niezle |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.