|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Pomórzcie!!
jak ja mam wysłac fotke na fozum. Daje przegladaj, wstawiem plik ze swoim zdieciem, wyskakuje mi komunikat "wysłac teraz" wciskam "tak". Wysyłam wiadomosc na forum i nic zdiecia nie ma. Co robie zle?? Dziewczyny pomórzcie
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Pomórzcie!!
A może zdjęcie ma za duży rozmiar lub nie jest w formacie .jpg lub .gif?
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
format .jpg > nie mam pojecia co zle robie ;(
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Ja zawsze naciskam "anuluj" nie "ok", a potem "podlacz plik do postu" i jest ok- sprobuj tak
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
Zdjęcie może mieć format jpg. ale może ma za dużą objetość, i dlatego nie chce sie załączyć.
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
no to Kamila proszę..http://www.wizaz.pl/w-agora/view.php...key=1108801158 m.in dla Ciebie napisałam tą małą instrukcję, widziałam jak męczysz się w wątku beci "A co dla mnie"...
Pozdrawiam. I mam nadzieję, że sobie już sama poradzisz...
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
No zobaczymy czy teraz pójdzie :?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
juppi
. Wiec ta przyrudziała to ja
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Cieszę się, że Ci się udało wstawić fotkę
i napisz..jaki masz swój naturalny kolor włosów, jaki kolor oczu, ust, oprawę twarzy, kolor cery, jak się opalasz i na jaki kolor, czy masz piegi, pieprzyki...itp Pozdrawiam
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
troszkę powiększyłam i skadrowałam tą Twoją fotkę...
ale to i tak nie jest jeszcze to, co by mogło być..bo i tak niewiele widać... ale moim zdaniem pasuje Ci ten rudy odcień włosów, a taka rudość pasuje raczej tylko Jesionkom, no i też myślę, że fajną masz fryzurkę...
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
moim naturalnym kolorem włosów jest braz, oczy tez mam brązowe, ale cere jasna, wrecz ziemista, bez blasku, i opalam sie na czerwono
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
własciwie to czuje przygaszona i szara
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
hmm i tak jesteś bardzo ładną i sympatyczną dziewczyną, także nie wiem co Ci poradzić, abyś była jeszcze piękniejsza
z niebieskim ja bym nie próbowała, chyba że zgaszony znowu odcień - jakiś ciemniejszy turkus...z bielą też ostrożnie..bardziej jakaś kość słoniowa. Przeczytaj sobie tu na wizażu opis rustykalnej jesieni w analizie p. Agaty Moroń - to Ci pomoże lepiej też zdiagnozować swój Typ.. a ja Ci przesyłam kolorki jesieni, które moim zdaniem powinnaś wykorzystywać w ubiorze jak i makijażu... i tyle i na pewno będziesz śliczną Jesionką
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
oj ja chyba nie jestem jesienia, te przyrudziałe włosy sa efektem wyblakniecia farby, a w przygaszonych kolorach czuje sie nie dobrze. Raczej lubie żywe kolory. Z tym niebieskim to masz racje, jednak bym w takim koloże sie nie pokazała.
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
no to ja już sama nie wiem...ale jak napisałaś...to tylko jesień ma taką ziemistą cerę bez blasku, u Ciebie chyba rówież nie ma rumieńcy tak charakterystycznych dla Lata czy Wiosny (napisz jeszcze o tym)jeśli są to czy bardziej różowe, czy brzoskwiniowe?? Zimę wykluczam ze wzgledu na Twoją delikatną urodę i niezbyt ciemną oprawę oczu (przynajmniej brwi)
Bo ewentualnie jeszcze możesz być Wiosna-Jesień - zobacz na wklejone zdjęcie wachlarza kolorów, no lub faktycznie Lato, ale lato również ma takie pastelowe, rozbielone, rozmyte, przygaszone kolorki...a jak Ci jest w pomarańczowym?? skoro lubisz intensywniejsze kolorki
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.

. Wiec ta przyrudziała to ja