|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Dużo różności
Może kogoś coś zainteresuje:
*Balsam do ust Fruttini- Karmel, niewielkie zużycie, prawie w ogóle, słoiczek dość duży. - zarezerwowany karolajjnn *Lakier do paznokci Pierre Rene- 10 ml, pozostało ok. 8ml w odcieniu zielonym holograficznym. *Pomadka ochronna Nivea Pearl&Shine, pozostało ok. 2/3 *Pomadka różowa Avon, Color Trend, kolor: sparkling rose, pozostało ponad 2/3. *Błyszczyk do ust Maybelline- shiny licious, nr 807 pink frizz z drobinkami, które ładnie mienią się na ustach, prawie pełne opakowanie. *Błyszczyk essence kolor miodowo/brązowo/ złoty, pozostało w opakowaniu ponad połowa. *Błyszczyk Avon Extreme gloss, o dużym połysku, w kolorze pale pink shine (róż) nie używany 8ml. *Pomadka Essence, jasny róż, dobrze napigmentowana, błyszcząca, tylko raz użyta. *Błyszczyk Avon Glazewear sparkle, intensywnie błyszczący, nowy, kolor peach. *Błyszczyk Pierre Rene, jasny róż, nawilżający z małymi drobinkami, miętowy, efekt chłodzenia ust, ponad 2/3 opakowania. *Błyszczyk Avon, shine supreme reflections, kolor icy rose, 5 ml, nowy, utrzymuje się na ustach bardzo długo, nie ściera się przy jedzeniu i piciu. *Korektor Essence, kolor warm beige, zostało ponad 2/3 opakowania. *Dwie kredki Visions- Oriflame, w kolorze białym i jasnego różu, można nimi zrobić kreskę i również zastosować na całą powiekę. Niewiele zużyte. *Pigment w kolorze białym/ kremowym z kulkowym aplikatorem, idealny na imprezy, nadaje duży połysk, nowy. *Eyeliner Diana, czarny, około połowa słoiczka, 1/2 5 ml. *Lakier do paznokci Manhattan, jasny perłowy róż nr 153, długo się utrzymuje i ożywia paznokcie, prawie cały słoiczek 11ml. *Cień Sensique, dwa kolory cielisty i brązowy, razem ładnie się komponują, nowe. *Czerwona pomadka- nowa. *Pomadka brudny róż- nowa. *Błyszczyk Lovely- nowy. Edytowane przez ankamilutka Czas edycji: 2011-01-19 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo różności
Niesttey nic,pzdr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
*Lakier do paznokci Pierre Rene- 10 ml, pozostało ok. 8ml w odcieniu zielonym holograficznym. *Błyszczyk Avon Extreme gloss, o dużym połysku, w kolorze pale pink shine (róż) nie używany 8ml. Błyszczyk Pierre Rene, jasny róż, nawilżający z małymi drobinkami, miętowy, efekt chłodzenia ust, ponad 2/3 opakowania. *Błyszczyk Avon Glazewear sparkle, intensywnie błyszczący, nowy, kolor peach. *Błyszczyk Lovely- nowy. ?
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
w podpisie pod Przygarnij
![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- a ten lovely to jaki kolor?
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za
*Balsam do ust Fruttini- Karmel, niewielkie zużycie, prawie w ogóle, słoiczek dość duży. *Błyszczyk Avon Extreme gloss, o dużym połysku, w kolorze pale pink shine (róż) nie używany 8ml *Błyszczyk Avon Glazewear sparkle, intensywnie błyszczący, nowy, kolor peach. *Błyszczyk Avon, shine supreme reflections, kolor icy rose, 5 ml, nowy, utrzymuje się na ustach bardzo długo, nie ściera się przy jedzeniu i piciu.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
*Eyeliner Diana, czarny, około połowa słoiczka, 1/2 5 ml. - czy to eyeliner w kremie?lub zelu?
*kredka visions biała *Błyszczyk do ust Maybelline- shiny licious, nr 807 pink frizz z drobinkami, które ładnie mienią się na ustach, prawie pełne opakowanie. *Balsam do ust Fruttini- Karmel, niewielkie zużycie, prawie w ogóle, słoiczek dość duży. cos u mnie?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
wieczorem dam ci odpowiedź, muszę zobaczyć dokładnie jakie to kolory
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a powiedz mi czy mozesz wyslac mi zdj tych kosmetykow ktorymi jestem zainteresowana u Ciebie? portfel zniszczony tak jak zdjecia przedstawiaja, pewnie nie wyraznie, ale staralam sie uchwycic, na rogach zniszczony dosc mocno. Z rzeczy ktore wymienilas jestem Ci sklonna oddac podklad antystresowy i lakiery i ewentualnie portfel zalezy, perfum wymieniam za inny zapaszek.
![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
jestem zainteresowana napisałam na priv !
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Błyszczyk Avon Glazewear sparkle, intensywnie błyszczący, nowy, kolor peach
---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Nie,dla mnie jest trochę za ciemny tylko dlatego,ze teraz zimą jestem blada,latem bylby dobry,a mam karnację taka posrednią,nie ciemną,ale też nie bardzo jasną |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za
*Błyszczyk Lovely- nowy. *Błyszczyk Avon, shine supreme reflections, kolor icy rose, 5 ml, nowy, utrzymuje się na ustach bardzo długo, nie ściera się przy jedzeniu i piciu. *Błyszczyk do ust Maybelline- shiny licious, nr 807 pink frizz z drobinkami, które ładnie mienią się na ustach, prawie pełne opakowanie. *Błyszczyk Avon Extreme gloss, o dużym połysku, w kolorze pale pink shine (róż) nie używany 8ml. *Błyszczyk Avon Glazewear sparkle, intensywnie błyszczący, nowy, kolor peach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
hmm kurcze nie wiem do czego znalezc ci porownanie
![]() po prostu jest metaliczny ![]() jesli ci odpowiada to chetnie sie zamienie za rzeczy ktore wymienilam za rzeczy, ktore podobaja ci sie u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
przykro mi ale jednak nie moje kolory, pozdrawiam
![]() będę zaglądać w razie jakby coś dokładała ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
oo nie ma juz fruttini a na nim najbardziej mi zalezalo, takze dziekuje
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
oj nie to musze poedzikowac myslalam ze to liner w zelu w sloiczku takich nie lubie a to na nim mi najabardziej zalezalo
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...2#post24506312
Założyłam nowy wątek z większą ilością rzeczy oraz ich zdjęciami, zapraszam serdecznie i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
może coś u mnie za coś z tego?
![]() *Błyszczyk Avon Extreme gloss, o dużym połysku, w kolorze pale pink shine (róż) nie używany 8ml. *Błyszczyk Avon Glazewear sparkle, intensywnie błyszczący, nowy, kolor peach. *Błyszczyk Avon, shine supreme reflections, kolor icy rose, 5 ml, nowy, utrzymuje się na ustach bardzo długo, nie ściera się przy jedzeniu i piciu. *Pigment w kolorze białym/ kremowym z kulkowym aplikatorem, idealny na imprezy, nadaje duży połysk, nowy. *Cień Sensique, dwa kolory cielisty i brązowy, razem ładnie się komponują, nowe. *Błyszczyk Lovely- nowy.
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
hEJ TO TAK PORTFELIK MA PRZEGRODE NA DROBNE:0 MNIE BY U CIEBIE INTERESOWAŁO:
POMADKA ESSENCE BŁYSZCZYK MAYBELIN CIENIE SENSIQE I POMADKA BRUDNY ROZ TYLO MOGLABYM PROSIC O ZDJECIA NAPISZ OC MYSLIS ZPOZDRAWIAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.