![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dior, Gosh, L'oreal itp... - oddam wiele za Revlon Colorstay i Lasting Performa
TUSZE DO RZES:
7. Manhattan Fluo Club biala mascara fluorescencyjna (swieci w ciemnosci) DOKŁADKA:TUSZ LANCOME 4IN1wyzebrany od mamy, moim zdaniem bardzo dory ale wlasnie dostalam Masterpiece wiec ten by tylko lezal na polce nieuzywany. Nie wiem gdzie byl kupiony ale wlasciwie jest niedostepny w polskich drogeriach dlatego nie jestem pewna co do jego oryginalnosci... Z 15ml zostalo conajmniej 10ml. -Kartonik niestety juz wyrzucilam. KREDKI DO OCZU I KONTURÓWKI (moge dorzucac gratis): 8. Sephora turkusowa 9. Margaret Astor jasnoblekitna 10. Sztyft 3w1 Avon, brazowy CIENIE (moge dorzucac gratis): 11. Paletka dwoch cieni i dwoch blyszczykow The Body Shop (cienie zloty bez i ciemny braz, blyszczyki czerwony i resztka zloto-bezowego) 12. Rimmel Water Cool Shadow bialy, zostala 1/5 13. Joko dwa cien brazowy i bezowy z malutkim brokatem (brazowy ma polamana zakretke) 14. Sensique brokatowy roz 15. Wibo cien pomaranczowo-niebiesk
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-10-26 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dior, Gosh, L'oreal itp... - oddam wiele za Revlon Colorstay i Lasting Performa
POMADKI (moge doorzucac gratis):
16. L'oreal Rouge Pulp blyszczyk nr 60 17. Margaret Astor, supermodna krwista czerwien (w blyszczyku) 18. Vipera czerwono-koralowa pomadka
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-11-26 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
INNE (niektore moge dorzucic jako gratis):
20. Viva Color reflex oberzyna – farba do wlosow 21. pomaranczowy lakier do paznokci, swiezy, prawie caly 22. "Obroza" na szyje z kontrowersyjnym napisem ![]() 23. Czarne korale 24. Niebieskie koraliki na szyje
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
25. Kolorowa smycz na komorke z napisem Clubber
26. Fioletowa szpilka do wlosow Bijou Brigitte 27. Rubinowy "spinacz" do wlosow Bijou Brigitte
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki to odcień podkładu (ciepły? zimny? jasny? ciemny?) i co to dokładnie za kredka i ile jej jest? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior, Gosh, L'oreal itp..
mam uwage do błyszczyka l'oreal rouge poulpe - jego nie produkują już od dłuższego czasu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
MagJa, za Gosha chce raczej tylko cos z mojej listy (patrz tytul watku), ewentualnie Diacneal Avene ablo jakies inne kwasy. Wg mnie ten odcien jest jasny, troche cieplejszy niz kosc sloniowa. Zalaczam foto tej kredki. To taki turkusowo-niebieski zywy kolor. Zostalo mniej wiecej 2/3 poczatkowej dlugosci.
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Rena, gratuluje rozeznania. W takim razie jest to blyszczyk dawno juz nie produkowany a jednak wciaz do kupienia w wiekszosci Gdynskich drogerii
![]()
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Kurcze, to moze moj tez jest przeterminowany...? Chociaz pachnie jak swiezynka i konsystencja tez ok, ale z drugiej strony nie moge sie faktycznie dopatrzyc daty waznosci. No chyba, ze jest zakodowana w jakichs cyferkach ale kto to umie odszyfrowac(??!). Tak czy inaczej zaznaczam, ze dorzucam go jako gratis do wiekszej wymianki
![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Jest tu wiele takich "szyfrow" wiec podam wszystko co jest. Na naklejce z nazwa koloru jest EMB45235. Tam gdzie kod paskowy - EMB 99127 i TV189. A na polskiej przezroczystej naklejce: 12-0024 (??!). Rozumiesz cos z tego?
![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Aaricia, z watku nic nie wypatrzylam. A nie masz poza nim jakichs srednio lub wyzszopolkowych podkladow...?
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Interesuje mnie:
6. Matis podklad odcien nr1, 20ml (odlewka od Mirabelli, wiec nie recze glowa, ze oryginal; dla mnie za jasny) TUSZ LANCOME 4IN w zamian oferuję kosmetyki do włosów taft LOOKS - wax, raz maźnięty, żel, cały zapakowany, pasta modelujaca, 2 razy maźnięta Mam jeszcze fajną lokówkę do robienia grubych loczków firmy Holden kilka razy uzyta w 100% sprawna oraz prostownicę teflonową tej samej firmy. Zdjęcia mogę przesłąć na emaila, mój adres 79elk@wp.pl Mam jeszcze kilka fajnych ciuszków. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Interesuje mnie:
6. Matis podklad odcien nr1, 20ml (odlewka od Mirabelli, wiec nie recze glowa, ze oryginal; dla mnie za jasny) TUSZ LANCOME 4IN w zamian oferuję kosmetyki do włosów taft LOOKS - wax, raz maźnięty, żel, cały zapakowany, pasta modelujaca, 2 razy maźnięta Mam jeszcze fajną lokówkę do robienia grubych loczków firmy Holden kilka razy uzyta w 100% sprawna oraz prostownicę teflonową tej samej firmy. Zdjęcia mogę przesłąć na emaila, mój adres 79elk@wp.pl Mam jeszcze kilka fajnych ciuszków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o ciuszki to mam czarne spodnie rozszerzane u dołu rozm 40
fajną bluzeczkę nową ale bez metki z USA w paseczki koszulową tozm M katanę dzinsową białą ażurową bluzeczkę daj znać jak coś będzie odpowiadało wtedy zdjęcia moge przesłac na emaila |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
just24, z rzeczy ktore wymienilas najbardziej interesuje mnie lokowka. Moze podeslesz fotki? Juz wyslalam Ci maila.
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
on Colorstay i Lasting Performance MF
Cytat:
hej bylabym chetna na podklad gosha zajrzyj do mnie... odpisz prosze u mnie lub na pw http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=151620 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: on Colorstay i Lasting Performance MF
interesuje mnie:
27. Rubinowy "spinacz" do wlosow Bijou Brigitte 9. Margaret Astor jasnoblekitna 10. Sztyft 3w1 Avon, brazowy znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Dot.: on Colorstay i Lasting Performance MF
Bardzo chetnie odstapie te rzeczy bo mi sie nie przydadza ale nic u Ciebie niestety nie wypatrzylam... Nie masz czegos poza watkiem? Jakis balsamy do ciala, zele do mycia twarzy, zel pod prysznic, puder w kamieniu...?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie podkład Gosh, tusz Lancome oraz puder brązujący
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=150654 Edytowane przez anetak Czas edycji: 2006-10-26 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
a nie masz może jakiegoś pudru matującego za ten mój lumene? bo nie będę miała czego używać ;p
ewentulnie interesuje mnie łyszczyk rouge pulp l'reala, jakie zużycie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Anetak, chyba jednak zrezygnuje. Sprawdzilam kolorki tych rzeczy ktore wypatrzylam w Twoim watku i sa niestety za ciemne
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.