![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Champs elysees,Bourjois,Egipska, Meteoryty, Glam Shine,Clinique
Witam:
Mam na wymianę: KOLORÓWKA: 2.Puder sypki Bourjois LIBRE comme L'AIR / Rose 61 Volatil - zostało sie ok polowa(do jasnej i bardzo jasnej karnacji) 3.Ziemia Egispka - Bi Kor zużycie ok 40% 4.Puder w kompakcie Shiseido z serii Pureness kolorek 03 natural Ivory do naturalnej karnacji- zostało sie ok 1/3 z 11g 5.Tusz Lancome Definicills - miniarutka, uzywana tydzień , ale jest jeszcze mokra wiec napewno mozna sprawdzić właściwości tuszu 6.Pasta strukturyzująca do modelowania włosów Loreal FX Studio, pojemność początkowa 150ml, zużycie ok 30% 7.Meteorites Winter Radinace - odyspka do 20 kuleczek 8.odyspka(ok 10g, czyli 1/3) Pudru sypkiego Clinique Gentle Light, odcien 03 glow( do jasnej i sredniej karnacji)- pierwsze miejsce na KWC w kategorii puder sypki http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=283 ZAPACHY: Too Much Champs Elysees, Guerlain prawie caly, pojemność 75ml, uzyty moze 3 razy, jest kartonik, folia z polskimi napisami. Odlewka Champs Elysees Guerlain 10ml, w flakoniku z psikaczem(ale oczywiscie perfum oryginalny) Litlle Black Dress Avon została sie połowa z 50ml O Oui Lancome zostało sie ok 15ml z 50ml Mogę też zaproponować odlewki następujących zapachów(odlweki do 10 ml): GF Ferre Lei L' Or de Torrente Eau de Eden Cacharel Too Much Champs Elysees Guerlain Happy Heart, Clinique City Glam, Armani Oryginalne, nowe fabryczne próbki Hermes Eau des Merveilles(po 1.6ml) [B]Szukam: Ungaro desnuda Hypnotic poison - Dior Masełek The Body Shop Tuszu 2000 kalorii Max Factor Pudru w kompakcie(kolory jasne i srednie) Pudru w pryzmie Givenchy lub Shiseido(jasne odcienie) Ziemia wulkaniczna, Ziemie słoneczna Lavertu(najjasniejszy odcień) Lysanel Mat SVR Fajne transparentne błyszczyki z drobinkami Tuszu Diorshow wymienione 1.Róż Bourjois kolor nr 10 Chanteine Dore(ładna brzoskwinka z opalizującymi drobinkami), zuzycie ok 10%- _Lunka_ Edytowane przez dorota_ Czas edycji: 2006-11-04 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Champs elysees,Bourjois,Egipska, Meteoryty, Glam Shine,Clinique
czy w zamian za Too Much Champs Elysees interesowalby Cie moze tester Escada Margaretha Ley 80-85/100ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Byłabym chętna na O Oui Lancome mam Escape i Versace Red Jeans ponadto mogę dołożyc resztkę błyszczyku Chanel i około 75% błyszczyka M.Astor Prismatic
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Witaj interesuje mnie roz Bourjois, oraz odsypka meteorytkow- moze cos ci sie spodoba
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=153499 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie
Too Much Champs Elysees na wymianę mam tester Mira bai 75 ml, zestaw 5 miniaturek:Roma, Lyra 3, Fendi, Madness, organza indecence. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
hej podobaa mi sie u ciebie
Litle black dress Róź bourjois. puder w kompakcie Odlewka Champs Elysees Guerlain Mam sporo rzeczy do pozbycia, których nie wystawiłam w wątku, takze pytaj ;-)
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj! Z rzeczy ktore masz w watku nic mnie szczegolnie nie zainteresowalo, a moja lista zyczen jest w opisie, takze jak masz cos z tych rzeczy to daj znac. pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hej niestety nic, chyb ze masz cos poza watkiem z mojej listy zyczen |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
zerknij do mnie moze cos Cie zainteresuje?
bo mam. np. nowiutki błyszczyk Sephory o cudownym zapachu ktory choc w opakowaniu wyglada intensywnie to w rzeczywistosci na ustach jest bardzo delikatny, niemal transparentny, z drobinkami. mam tez żel + balsam the body shop http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=152687 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
hej;
zerknij czy u mnie cos znajdziesz? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=149727 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
witaj jestem zainteresowana przede wszystkim clinique blended, bo tez takiego uzywam a juz mi sie konczy, balsam i zel z the body shop tez wchodza w gre(ale jak one pachna?) blyszczyk ewentlanie tez ale musialabym sprawdzic kolor w sephorze, a co ciebie u mnie interesuje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Too Much Champs Elysees, Guerlain prawie caly, pojemność 75ml, uzyty moze 3 razy, jest kartonik, folia z polskimi napisami.
O Oui Lancome zostało sie ok 15ml z 50ml Bardzo mnie to interesuje, szczególnie Lancome, znajdziesz coś u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=153003 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Biotherm Biopur Lotion - 30 ml., nieuzywany - Biotherm Glossy Shine - blyszczyk - tester, w kartoniku, kolor nr 43 - pomaranczowy, raz mazniety na rece Pupa Miss Milkie balsam do ciala, waniliowy, zostalo ok. 40% z 500 ml A co tobie sie spodobalo u mnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
A Davidoff lub małe Baby Doll za Lancome odpada ? Bo została mniej więcej taka sama pojemność, a i cenowo są to podobne produkty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
hej czy za
Meteorites Winter Radinace - odyspka do 20 kuleczek 9.odyspka(ok 10g, czyli 1/3) Pudru sypkiego Clinique Gentle Light, odcien 03 glow( do jasnej i sredniej karnacji)- pierwsze miejsce na KWC w kategorii puder sypki cos u mnie znajdziesz https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=147456 mam jeszcze wieksza miedziana torebke |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a ja bylam zainteresowana kompaktem facefinity bo wlasnie mi sie konczy tylko obawiam sie ze nawet jakbys sie zdecydowala na blyszczyk i TBS to mogloby byc za mało bo z tego co wiem u nas ten kompakt kosztuje ok 70zl podczas gdy ja kupowalam (kompakt) za granicą za rownowartosc okolo 40 i juz mi się konczy... proponowany TBS ma kwiatowy zapach. czego ew. mialabym szukac do dodania? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
5.Błyszczyki Loreal Glam Shine, Nowy, 3 razy uzyty z serii Crystals , 301 coral strass, śliczny delikatny róż, półtransparentny z drobinkami, 8.Meteorites Winter Radinace - odyspka do 20 kuleczek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj! Chyba faktycznie nic z tego nie bedzie, jestem ukierunkowana na rzeczy ktore sa mi naprawde potrzebne, nie chce uz goradzic kosmetykow ktore moga sie przydac a nie musza. A z body shop chce maselko... pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.