![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: @@@ masa kosmetyków do wymiany - wszystkie półki, zapachy, kolorówka, pielęgnac
•szampon Kerastase kapiel wzmacniajaca z vita-ciment, 250 ml,została ok połowa
•pianka teksturyzujaca Kerastase Resistance Volumactive (zielona) opakowanie 30 ml, raz wycisnięta kulka wielkości orzecha włoskiego, do włosów osłabionych, cienkich, pozbawionych objętości, zawiera kompleks Ampli-Ciment i polimery •olejek do demakijazu oczu Zepter, 125 ml, ubytek minimalny Zerknij, może znjadziesz cos u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: @@@ masa kosmetyków do wymiany - wszystkie półki, zapachy, kolorówka, pielęgnac
Może coś z mojego wątku za Oceanus ?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=174965 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Moze cos u mnie?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=167036 – mój wątek kosmetyczny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie usztywnia lecz fryzura zachowuje ksztalt - nie kruszy sie, moim zdaniem nablyszcza. Zawiera alkochol Sprawdzal sie na moich wlosach swietnie jak mialam cienowane (moglam sobie ulozyc fryzurke, spryskac sprayerem, troche poukladac palcami i swietnie wygladalo ![]() Mam blond cieniutkie wloski i na nich sie sprawdzal (niestety teraz mam zupelnie inna fryzure i juz nie ukladam wlosow) Polecila mi go pani fryzjerka (stwierdzila ze raczej nic innego nie zaproponuje moim cienkim wloskom bo to je obciazy ). Te opakowanie jest moim drugim. Z rozpedu kupilam (tamto mama zakosila) Data waznosci 05/2009, 300ml uzylam 2-3 razy a pozniej moj fryzjer mial fantazje i obciachal mi na rowno wloski jak pierwszoklasistce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
agatkad niestety nic,
pola to ja bym chciała ten spray, bo znowuż mi fryzjer wycieniowął włosy, choć prosiłam o proste ścięcie, ale jak zaczął przycinać i przycinać, to mu nozyczki z rak wyrwałam , ale juz było za póxno i teraz mam na głowie wycieniowane COŚ - czego bardzo nie chciałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz nie mam pomyslu wiec nadal mam ta fryzurke... Pytanko - jak ocenilas zuzycie szampony kerasese? pytam bo mialam ostantio niefajne doswiadczenie na wizazu wlasnie co do pojemnosci :-( |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
pod światło widac ile zostało, szampony przy symetrycznych butelkach oglądam zawsze w poziomie - tak jak flakony perfum, wtedy dokładniej można określić zużycie
pilnuje tego, bo sama przy ostatniej wymiane zamiast 150 ml płynu dostałam 125, bo tyle wskazywała linia po przechyleniu butelki, która miała 250 ml, w pionie może wyglądąło i na połowę, ale w poziomie już nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co moglabym dostac za KADUS-a z mojej listy ?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Interesuje mnie: * Cetaphil płyn do oczyszczania skóry twarzy - pojemnośc 200 ml, zostało ok. 60 %, wazny do.09.2007 Zapraszam :https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...66#post3794366
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Zaplacilam za niego w salonie fryzjerskim 56 zl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
pola, to ja bym chciała ten spray, spróbuję, może przypadnie mi do gustu, bo moje włosy sa teraz takie leciuchne, że ciężko je jakoś usztywnić żeby zarazem nie obciązyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
prosze bardzo wredoto
![]() widziałam Cię na fotkach z krótkimi kudełkami, super CI ![]() Edytowane przez Madlaine Czas edycji: 2016-06-20 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
znalazłam w necie fotkę odzwierciedlającą kolor
Edytowane przez Madlaine Czas edycji: 2016-06-20 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
ja ci dam wredotko:P ty, ty, ty, madlenko ty
![]() ja bym chciala taki cien ![]() ![]() nie mam nic z twojej listy. nie potrzebujesz lakierow do paznokcie moze? ![]() zapuszczam te krotkie bialasy. wiecej z nimi zachodu niz z lokami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Aluś, szukam jeszcze cienia w takim kolorze jak ma Chanel te nowe 42 berry - bardzo takiego szukam, bo mnie ostatnio wymalowała babeczka z Chanel i zachorowałam na amen, ale dzisiaj wydałam kase na pielęgnację i ciuchy, na cień juz nie starczyło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
hey moze cos u mnie
![]() odp ![]()
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
tak by bylo super
![]() wrzuce ci na pw moj nowy nr. ja szukam podkladow (nierozowych), pudrow sypkich- roznych ![]() pojdziemy na kawe ![]() zwoluj smoka i beticzka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() puder sypki mam do oddania z Shiseido - odcień 01 czyli tan jakby biało-rózowy, ale on na mnie oznak rózu nie wykazuje, została jakaś 1/3 - 1/4 opakowania, przerzuciłam się na Sisleya i z nim mi dobrze ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8605 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
A może u mnie coś za
woda micelarna Provegol SVR połowa z 250 ml L'anza szampon regenerujący Protein Plus Shampoo , 300 ml, użyty kilka razy, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.