![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
*perfumy i próbki, YSL, L'oreal, Wella Professional, Gliss Kur od Daigee ;)
nieaktualne
*** wymienione: A) Dorota-Coco: - Angel Lily - Gliss Kur B) Poziomka: - peeling enzymatyczny YSL - próbki C) olik04: - Love Love - mini Safari - próbki - Princess, Givenchy pour Homme, Man Cavalli i inne D) tomama: - maseczka YSL - odżywka Absolut Repair - odżywka w piance
Edytowane przez daigee Czas edycji: 2007-04-22 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: *perfumy i próbki, YSL, L'oreal, Wella Professional, Gliss Kur od Daigee ;)
Znajdziesz coś u mnie za odżywkę absolut repair?
![]()
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Dot.: *perfumy i próbki, YSL, L'oreal, Wella Professional, Gliss Kur od Daigee ;)
Słonko, to może faktycznie przesuniemy wymiankę "resztówek" na później, a za Mararethę proponuję:
Cytat:
![]() O Twojej Mamie czytałam gdzieś, miejmy nadzieję, że wszystko będzie OK ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zatem pojawiam sie tutaj
![]() szczerze to nie bardzo wiem co moglabym zaproponowac, bo kolorowke mam skompletowana juz... moze creme puff max factor, ubytek gora 20% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chętnie dołożę Ci jakieś próbeczki - jeśli któraś Cię zainteresowała to pisz ![]() Z mamą właśnie rozmawiałam - wszystko ok tylko bardzo tęskni ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz co - przyjrzałam się dobrze Aniołkowi i muszę stwierdzic, że może fo byc ok 25ml. Więc myślę, że możemy wymianiac tak jak jest ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
przydalaby mi sie odzywka gliss kur-nie probowalam jej jeszcze.
a moze masz ochote wyprobowac maziedel z "Mazidel"? 30 ml olejku z dzikiej rozy do stosowania na facjate ![]() tu troche o wlasciwosciach: Nierafinowany olej z dzikiej róży uzyskiwany w wyniku tłoczenia na zimno nasion owocu róży rdzawej rosnącej w Chile. Unikalna i bogata kombinacja substancji czynnych zawartych w tym oleju, czyni z niego rewelacyjny składnik kosmetyków o właściwościach przeciwzapalnych i regenerujących starzejącą się i uszkodzoną słońcem skórę. Wysoka zawartość niensyconych kwasów tłuszczowych: linolowego (41-50%) i alfa-linolenowego (26 - 37%) oraz witaminy C i kwasu retinowego powoduje, iż jest on głównie stosowany do nawilżania, regeneracji i uelastycznienia skóry suchej, odwodnionej, pokrytej zmarszczkami (spłyca je), z przebarwieniami i rozszerzonymi naczyniami krwionośnymi. Aplikacja oleju powoduje utrzymanie właściwych proporcji pomiędzy kwasami tłuszczowymi cementu międzykomórkowego naskórka a jego fazą wodną oraz regenerację barier naskórkowych uszkodzonych czynnikami środowiskowymi. Wygładza blizny pooperacyjne, potrądzikowe, spowodowane poparzeniami oraz regenerując uszkodzone tkanki przyspiesza gojenie ran. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Dorotko, moi dermatolodzy zabronili mi stosowania olejku (nawet clarinsa dla cery tłustej - buuuu....). Wolę więc nie ryzykowac. Ale w sumie mogę Ci bez problemu tą odżywkę dołożyc
![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zatem postaram sie wrzucic cos, co mogloby Ci sie spodobac ![]() czyli co... pykniemy adresy na PW. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() U Ciebie jak zwykle dostaję oczoplasu ![]() - Christian Dior, Pressed Powder, puder w kopakcie, kolor 630 Sahara Beige - Cliniqe, paletka 4 cieni GWP: biały, róż, granat, brąz, nowa - Lancome Color Focus 108 Casque d’or (ciemne złoto, pięknie się błyszczy) - Aquolina, dolci baci błyszczyk o smaku czekolady, użyty kilka razy -Clinique, DDML 30 ml, nowy - Eveline Skin Genius zestaw do domowej mikrodermabrazji, 2 tubki po 75 ml , wazne do 09/07, otwarte ale nieużywane
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
czy za podkład znajdziesz YSL coś?https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=183325
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
wiesz jednak wycofuje pytanie, bo widzę że to krem tonujący a wole podkład. pozdrawiam:-*
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Ok, w takim razie co wybrałabyś u mnie za Ysatis, minicienie Clinique'a i złocisty cień Lancome (to też miniaturka?) ?
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się
Love Love de Toi Morgan 10/35 ml EDT miniaturka Shalimar EDT miniaturka Safari, Ralph Lauren ok 3 - 4ml póbka Princess Vera Wang ![]()
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czy Love Love, mini Safari oraz próbencja Księżniczki (ale świetny zapach! trzeba zapolowac ) byłoby dla Ciebie satysfakcjonujące za korektory? Co prawda na puderek też bym była łasa, ale chyba nie wyszukasz czegoś jeszcze?
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Tak myślałam
![]() Mam też 2 pudry prasowane Isadory velvet touch kolor 13 i 14.
![]() |
#22 | |
Witchdoctor
|
Mój syn tak długo jadł kolację że już prawie cały kramik pusty
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
hehe...
![]() ![]() Mogę oddac Ci wszystko poza mini Sha, które chwilowo wycofuję z kramiku. Za to z chęcią dołożyłabym próbencje ![]() piszę pw...
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do próbek, to chętnie, to są te, których nie znam: Rock'n Rose Valentino, Fiorucci, , Elixir des Merveilles, , Delices Cartier, , Kingdom Alexander McQueen, L Lolita Lempicka, , Rose Absolute Stella McCartney, Dorzuć więc to, co uznasz za stosowne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
daigee wysłałam Ci PW
![]()
![]() |
#26 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
- polyskujący puder brązujący - kolorystyka złocisto-brązowa, zdecydowanie odcień do opalonej karnacji, Revlon Skinlights Face Illuminator Loose Powder, kolor 03 Bronze Light, ubytek 10%
moze cos u mnie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Oddam wszystko za:
- odżywka L'oreal Serie Expert, Absolut Repair - 150ml, jednokrotne użycie http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12888 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.