![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: kolorówka i pielęgnacja - górna półka
KOSMETYKI WYMIENIONE:
(!) Clinique - High Impact Mascara; tusz do rzęs pogrubiający, wydłużający i podwijający rzęsy; kolor czarny; pojemność: 4 ml (połowa pełnowymiarowego produktu); nowa,świeża, ani razu nie odkręcona - WYMIANA Z M@RTI!!! Clinique - Superdefense; wersja do skóry normalnej w kierunku suchej; słoiczek 15 ml; nowy, nieużywany, nie otwierany - WYMIANA Z M@RTI! Clinique - Superdefense; wersja do skóry normalnej w kierunku suchej; słoiczek 15 ml; nowy, nieużywany, nie otwierany - WYMIANA Z MARGARITĄ! Clinique - podróżny zestaw 3 Steps do cery normalnej w kierunku suchej: DDML (15 ml) + Clarifying Lotion 2 (30 ml) + mydełko (21 g); wszystko zapakowane w malutki, firmowy „pokrowiec” - WYMIANA Z ANEXXĄ! Avene – Demaquillant douceur pour les yeux; łagodny żel do demakijażu oczu; buteleczka 25 ml - WYMIANA Z SCHAETZCHEN Chanel – cień Ombre Essentielle; kolor 45 Safari; parę razy maźnięty (chłodny brąz z delikatnymi drobinkami) - WYMIANA Z NARNII!!! Clinique - minipaletka cieni (4 x 0,5 grama) - WYMIANA Z 13RYJEK!!! Rochas Alchimie - flakonik o wyjściowej pojemności 30 ml; zostało 13 ml; brak kartonika - WYMIANA Z 13RYJEK!!! Estee Lauder Idealist – miniatura o pojemności 7 ml; nowa, nie otwierana, świeża – WYMIANA Z POZIOMKA61!!! Estee Lauder Daywear Plus (wersja do skóry normalnej w kierunku mieszanej) – miniatura o pojemności 7 ml; nowa, nie otwierana, świeża – WYMIANA Z POZIOMKA61!!! Sephora - komplet pędzli i gąbeczek do makijażu (w czarnym etui w kształcie tuby); nowy, nieużywany, poszczególne przybory zafoliowane; pędzle z włosia sztucznego (ale mięciutkie) - WYMIANA Z MARGOT45!!! Avene - płyn micelarny; dwie mini-buteleczki po 25 ml każda buteleczka; nowe, nie otwierane - WYMIANA Z MARGOT45!!! Avene – woda termalna; pojemność 50 ml; nowa; zafoliowana - WYMIANA Z MARGOT45!!! Clinique – 7 day scrub cream; łagodny peeling do mycia twarzy (do codziennego użytku); tubka 30 ml, nowa, nie otwierana - WYMIANA Z EVIKYU!!! Clinique - cień Color Surge Eye Shadow Soft Shimmer; kolor 04 Sierra Glaze (beżowy z połyskiem); miniprodukt - waga 0,8 grama - WYMIANA ZE SPOOK!!! Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2007-06-10 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Aniu,masz jakiś zapach do wymiany...?Szukam i szukam...
![]() Mój wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184477 Pozdrawiam!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
moze cos u mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ht=agusiaAA+19 za Lancome - minipaletka czterech cieni Color Focus
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
niestety - nic, przykro mi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() cos tam mam "zachomikowane" ![]() ![]() Dlatego nawet tych moich pachnideł nie wystawiałam na swoim kramiku, tylko będę ewentualnie proponować je Przekupkom, na straganikach których coś mnie wyjątkowo zaciekawi. Postanowiłam przy tym zachować wyjatkową dyscyplinę, ponieważ ostatnio dość częśto zdarzały mi się nietrafione zapachowe wymiany ![]() Mniej "przywiązana" jestem jedynie do Amorka (ale jego raczej chcieć nie będziesz), ewentualnie do limitowanki Dior'a Midnight Charm (ale tego zapachu możesz nie mieć gdzie powąchać, a recenzje tego zapachu na KWC - osobiście zupełnie się z nimi nie zgadzam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana,większość zapachów wymieniam w ciemno..bo jak mam iść do naszej perfumerii i prosić się nadętych panienek o możliwość powąchania 9 obcinają mnie z góry na dół,bo juz wiedzą że i tak nic nie kupię..)- to wolę omijać ten przybytek z daleka.W Łodzi juz praktycznie nie bywam z braku czasu.
Jeśli którys z moich zapachów by Ci podpasował to daj znać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Aniu, znajdziesz cos u mnie? Podoba mi sie bardzo kilka rzeczy u Ciebie.
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do wiadomej perfumerii to faktycznie atrudnione tam panny nie wzbudzają ciepłych uczuć ![]() No i te sumiennie pozamykane na kłódki przeszkolone gabloty z zapachami - MUZEUM, a nie perfumeria ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
niestety nic nie znalazłam ![]() interesującą mnie apteczną pielęgnację masz używana, a ja mam już tyle kosmetyków w domu, że nowe nabytki muszą być fabrycznie zamknięte, ponieważ czeka je długie oczekiwanie, zanim będę mogła je zużyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
No jasne ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Witaj,
interesuje mnie Clinique - łagodne mydełko w kostce (do skóry normalnej i suchej); dwie kostki po 50 gram + mydelniczka; nowe, zafoliowane (dwa z trzech z zestawu) zapraszam do mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189233 miniaturki zapachów są nadal aktualne jeśli byłabyś zainteresowana ( Dior-miniatura Jadore używana, z kartonikiem oraz Davidoff cool wather game - miniatura używana też z kartonikiem) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() za obydwa mydełka z mydelniczką to nie bardzo mnie interesują miniaturki zapachów Moje mydełka to nie są miniaturki tylko normalny produkt (zestaw 3x50 gram mydełka + mydelniczka). Bardziej niż miniaturki mogłabym rozważać D&G light blue; jest to w zasadzie jedyna rzecz u Ciebie (z tych aktualnych), która wstępnie mnie zainteresowała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I daj znać, gdyby wymiana wchodziła w rachubę ![]() Od razu bym też wtedy prosiła o fotkę i info na temat posiadamnego przez Ciebie flakonika. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Aniu witaj
![]() Jestem bardzo chętna na Alchemię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() oczywiście - i to bez najmniejszego wahania - przyjmuje ofertę ![]() Gloria od dość dawna znajduje się na liście poszukiwanych przeze mnie zapachów ![]() Szczegóły wymiany - na PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Aniu, interesuje mnie Twoj Amor Amor.
Celine nie znam, ale może też bym była chętna, tylko muszę wcześniej coś o tym zapachu poczytać (mam ochotę na coś nowego). Przez weekend nie mam dostępu do internetu, ale zgłosze się w poniedziałek z listą tego, co mogłabym Ci zaproponować za te zapachy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z ciekawością przejrzę Twoją listę propozycji ![]() Na wymianę za Amorka i/lub Celine najchętniej przyjęłabym inne pachnidła. Aktualnie na mojej top-liście znajduja się: Lalique Le Parfum, Escada Collection (nawet malutko, byleby w oryginalnym flakoniku), Gloria, Le Feu Light, Gucci II, Magnetism, Miracle, Max Mara ... no dużo jest tych, których szukam ![]() Jeśli chodzi o Celine pour Femme, to jest to zapach zbliżony klimatem (przynajmniej w moim odczuciu) do L'Air du Temps Niny Ricci lub Champs Elysees Guerlain'a: stonowany, nie nachalny, elegancki i spokojny. W Krakowie, niestety, raczej nigdzie go nie przetestujesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj Aniu, ja tak na poły offtopowo: gdzie Ci sie udało zdobyć miniaturkę Eau de Star???
![]() ![]()
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ha! ja sobie dzisiaj o Tobie pomyślałam (ponieważ wzbogaciłam się o dwie mini-buteleczki micela Avene), a Ty mi się w moim watku zgłaszasz ![]() Miniaturkę dostałam dzisiaj od poziomeczki; wcześniej tego zapachu nie testowałam; no i dzisiaj po pierwszym niuchnięciu (nawet nie otwierałam miniaturki, tylko uchyliłam koreczek) stwierdziłam, że się z najnowszym dziełem TM nie polubimy ![]() Fever'a już, niestety, Margotku nie szukam ![]() Zawartość fioleczki, którą mi przysłałaś ( ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
niecnotliwa dziewica
|
No widzisz, telepatia albo miły zbieg okoliczności
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a to może jakoweś inne pachnidełka na zbyciu posiadasz? Bo ja się niespecjalnie przy tych upieram, które wymieniłam w moim poście. Inne też mogę rozważyć, szczególnie jak mi je ktos miły zaproponuje? ![]() Co to za miesięczny post??? - przepraszam za wścibstwo, ale mnie zaintrygowałaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Aniu, żadne wścibstwo - o poście napisałam Ci PW - a jeśli któryś zapach u mnie Ci się spodoba to daj znać, Muglerem jestem bardzo zainteresowana ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.