![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy i kosmetyki - L.Biagotti, Davidoff, Demeter, LRP, YR... Zapraszam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dot.: Perfumy i kosmetyki - L.Biagotti, Davidoff, Demeter, LRP, YR... Zapraszam!
hej ;-**
cos u mnei za Ninkę, keyli Minouge, Hypnose Lancome, - puder prasowany INGLOT Young Skin Makeup (nie wiem jaki to odcień pisze na naklejce Y25 i HH20CC) lekkie zużycie znajdziesz cos u mnie.?? podoabły Ci się kiedyś amethysty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
hej ;-**
podoba mi się jeszcze ta wanilia YR, a hypnose jest jakis lekki.??czy ciezki, letni,kwiatowy,owocowy.? bo na KWC rozne sa recenzje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za:
- puder prasowany INGLOT Young Skin Makeup (nie wiem jaki to odcień pisze na naklejce Y25 i HH20CC) lekkie zużycie - puder prasowany Avon ze złotej serii odcień beige, wazny do 10.04.11, maźnięty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
kurczę, neistety rzeczy które mnie interesowały zostały wymienione
![]() ? ![]() pozdrawiam ;-) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
No i sie tak mijamy
![]() Jak coś pamiętaj o mnie bo prada interesuje mnie nawet bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
ja mam cocomademoiselle ale podróbkę ze słynnej już wymiany z cheek stoi prawie pełna seta i tylko mnie irytuje
![]() ehhh no szkoda szkoda ze nic nie wyszukasz za prade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Kici kici miau miau
|
widze ze dolozylas Prade?
![]() moze cos za nią? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
szczerze mówiac najbardziej flachy , ponieważja nigdy nie ćwiczyłam się w odlewaniu perfum
![]() ![]() a z kolei nie chciałabym oddawać oryginalnej flachy za "odlewki czy odpsiki" ![]() te trzy zapachy to zestaw ulubieńców ... kończy mi się flaszka addicta .Pustą angelinę wyrzuciłam by nie patrzyć tęsknym wzrokiem ![]() ![]() więc kwestia co interesowało by Cię wzamian .... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
ivanno - zauważyłam u Ciebie Pradę- może coś u mnie za nią?
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=243274 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Kici kici miau miau
|
ivanka a jaki zapach wchodzi w gre za Prade? bo nie moge znalezc co by Ciebie satysfakcjonowalo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Kici kici miau miau
|
no niestety moglabym ci tylko zaproponowac Guerlain My Insolence
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() bardzo interesuje mnie prada. znalazlabys cos u mnie w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.