![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
meteoryty white pearls
NIEAKTUALNE
witam po długiej przerwie dokładam róż/rozświetlacz Dior Pro cheeks kolor 815, prawie nowy (parę razy maźnięty, mam kartonik Garnier żel antycellultowy przeciw gromadzeniu się wody, raz użyty, mam kartonik oferuję do wymiany: Guerlain Meteorites seria limitowana white pearls, połowa opakowania wraz z oryginalnym opakowaniem Chanel podkład vitalumiere creme, kolor nr 10 (najjaśniejszy w palecie), z 30 ml pozostało minimum 20 ml, mam kartonik Ga.Ma profesjonalny płyn chroniący włos stosowany przed użyciem prostownicy, NOWY dokładam Dior paleta 5 cieni Urbanity, zużycie: środkowy waniliowy w 80 %, reszty zostało po ok 60% Bioderma filtr dla cery trądzikowej http://www.domzdrowia.pl/69174,biode...acy-40-ml.html użyty dwa razy E. Arden Ardenbeauty ok 30/100 ml Clarins Multi Blush, róż w kremie, kolor 05 Tender Raspberry , zużycie prawie niewidoczne na razie tyle, na pewno będą dokładki dokładka miniatury 1. Versace L'Homme edt 15 ml 2. Lolita Lempicka jabłuszko adp, odlewka robiona przez mnie osobiście, 20 ml 3. Lolita Lempicka edt 5 ml 4. Hermes Bel Ami 8 ml 5. Estee Lauder Beyond paradise połowa z 5 ml 6. YSL Paris 7,5 ml 7. Chanel pour homme Antaeus 5 ml 8. Guerlain Derby 10 ml najnowsza dokładka!!!! - YSL lakier do paznokci nr 3 (perłowa biel), połowa opakowania testerowego - lakier inglot Pro nr 526, perłowy jasny róż,zużycie niewidoczne - lakier Lovely przezroczysto biały, do frencza, nowy! - Clarins olejek Santal, 3/4 opakowania, mam kartonik - Klorane, filtr spf 40 40/100 ml - Lirene family, filtr 50+, 100 ml, 1-krotne użycie (zawiera fotostabilne filtry jako jedyna linia lirene!!) - Shiseido Night moisture recharge enriched 5 ml, w słoiczku - Meteoryty Guerlain, mieszanka glitteringów (od nich jest też opakowanie) i welurów szukam najchętniej kosmetyków nuxe PRZEPRASZAM ZA JAKOść ZDJęć, MAM NAPRAWDę MARNY TELEFON!! Edytowane przez iwcia74 Czas edycji: 2009-10-13 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kici kici miau miau
|
Dot.: meteoryty white pearls
posiadam Nuxe Tonific fermete - ubytek ok 5%.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Aneto rozważam diorglama
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kici kici miau miau
|
ja tez jestem chetna na meteoryty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem,że tego używanego,bo nowego nie oddam
![]() Czekam zatem na decyzję ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
a moze cos u mnie za meteoryty??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
a ja a ja ?;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
nteresują mnie Meteoryty. Oprócz tego co w watku, mam ( beda juz zamieszczne w nowym wątku )
Kerastase nutritive 2 ok 1/4 Lavera ( szampon eco bez SlS ) z mango ok1/4 Lavera szampon różany ok.1/4 Lierac 4 amp. Aqua Lift ( super opinie na KWC ) Collistar , roświetlacz O`dore |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Kici kici miau miau
|
nic innego ciekawego dla mnie nie widze niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Hej, interesują mnie meteoryty i/lub podkład,
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251878 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
iwcia, odpisalam u siebie w sprawie pedzla
![]() moze znalazlabys cos u mnie jeszcze za piatke urbanity? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
roz shiseido jest w negocjacjach...
nic innego juz nie znajdziesz? PS proponuje abysmy kontynuowaly w moim watku. niepotrzebnie wprowadzilam zamet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
niiic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.