![]() |
#1 |
Czekam na Ragnarok
|
Dior, Moschino, Klein, Cacharel... pielęgnacja, kolorówka, odlewki
WĄTEK ZAMKNIĘTY
DOKŁADKI - POST 2 Lista życzeń poniżej. Wszystkie moje perfumy są oryginalne. WYMIENIĘ ODLEWKI - ZDJĘCIE 1
PIELĘGNACJA - ZDJĘCIE 5 1) krem do rąk Swedish Spa Oriflame - 100ml - pozostało 40% 2) krem do rąk z olejem Buriti (mocno żółty, zabawny kolor) Faberlic 100ml - pozostało 95% 4) Żel do mycia z minerałami z Morza Martwego Planet Spa Avon 150ml - data produkcji 04.07 - pozostało nie mniej niż 70% 6) krem-żel do twarzy Balans Faberlic 50ml - zużycie to 15-20% (tubka nie była pełna), data ważności 30.07.08, ale jest świeży i ok - link do KWC 9) nawilżający krem do stóp na noc z awokado Oriflame 75ml - zostało z 30% 12) kuracja parafinowa do rąk i stóp Gorące Piaski Arizony Avon 75ml - zostało 95% 13) fluid nawilżający Ultra Świeżość Garnier - LINK - 28 saszetek po 2ml, czyli razem 56ml, data ważności 05.2008, ale są świeże, bo to saszetki - jest to lekki krem o pięknym zapachu jabłkowo-winogronowym POSZUKUJĘ Zapachów: Miss Charming Juliette Has a Gun mogą być różne odlewki Midnight Poison Lubię zapachy waniliowe, niektóre słodkie, delikatnie cytrusowe. Poszukuję zapachu śliwkowego, jeżynowego, porzeczkowego, kawowego, różanego. Różne: eyelinera czarnego - Nouba lub inny górnopółkowy (nie w kredce) pędzle - do brwi, sztywny do eyelinera oraz ukośny do różu, do cieni żel do mycia twarzy Nivea Visage do cery suchej i wrażliwej - różowy błyszczyk Lip Fusion, Lip Injection, L'oreal Glam Shine (ale nie 6h) błyszczyki ogólnie (odcienie różu, czerwieni, naturalne) jednorazówki maszynki Gillette - różowe i szare - nowe kremy do stóp Scholl i inne podkłady do twarzy, pudry, bronzery, róże do policzków pomadka Bebe Classic lub waniliowa - nowa żel do golenia Gillette cienie do powiek (brąz, fiolet itp) WYMIENIONE Błyszczyk Avon, Glazewear, kolor Chic Mauve, data prod. 2006, kolor róż z fioletem, śliczny, ładny zapach, wypróbowany 2 razy - wymieniony z guniagusia Błyszczyk Avon, Glazewear, kolor Iced Pink, data prod. 2006, kolor jasny mocno perłowy róż, pięknie się mieni i pachnie lodami, pozostało 65-70% - wymieniony z guniagusia Błyszczyk Wibo, Spicy (ostry, papryczki na pojemniku), data ważności 2010, kolor jasny anielski róż z masą drobinek, pozostało 60-65% - wymieniony z guniagusia Błyszczyk Wibo, Spicy (ostry, papryczki na pojemniku), data ważności 2010, kolor ciemny mocny róż z masą drobinek, pozostało 85-90% - wymieniony z guniagusia Błyszczyk Avon, Plump Pout (powiększający usta), kolor Pink Pucker, na ustach prawie bezbarwny, super uczucie pieczenia i ciekawy zapach, pozostało 90% - wymieniony z guniagusia Błyszczyk Avon, seria Cynthia Rowley, kolor Rose Petals, data prod. 2008, kolor ciemny stonowany róż, wypróbowany 2-3 razy - wymieniony z guniagusia Athena's - delikatnie nawilżające mleczko do ciała - Mandarillo (mandarynka z jagodą) - pojemność 150ml, na zdjęciu pokazane ile zostało - wymienione z nikusia Athena's - delikatnie nawilżające mleczko do ciała - Papagola (papaja z truskawką) - pojemność 150ml, na zdjęciu pokazane ile zostało - wymienione z nikusia kokos (Noix de Coco) Yves Rocher - oddam cały (20ml) - wymienione z cbr Aquolina - mleczko do ciała - Wanilia z Toffee - pojemność 125ml, na zdjęciu pokazane ile zostało - zdjęcie jest innego rodzaju (z babeczką, a nie toffi), ale pojemniczek ten sam, ta sama seria - wymienione z ksesia Faberlic, antybakteryjny peeling do twarzy Irys i Jemioła, pojemność 50ml, użyty raz czy dwa - wymienione z ksesia Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-04-20 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Dior, Moschino, Klein, Cacharel... pielęgnacja, kolorówka, odlewki
DOKŁADKI
nie ma Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-03-03 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za odlewkę HP?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288369
#5 |
Zakorzenienie
|
Fenris niestety nic juz więcej u Ciebie nie znalazłam a te 2 odleweczki to troche za mało za Addicta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Może coś u mnie za odlewkę Hypnotica. Poza wątkiem mam Sun Delight J.Sander 15/30- bardzo dobre recenzje na KWC.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=243274 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Hej,
mam 15 ampulek z aminexilem Kerastase (kuracja przeciwko wzpadaniu wlosow). W zamian interesuja mnie zapachy Euphoria Calvin Klein Hypnotic Poison Dior Pure Poison Dior Diesel Plus Plus .
#11 |
Zakorzenienie
|
Hej moze znajdziesz cos u mnie w zamian za Hypnotic Poison Dior
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za cos z tych rzeczy?
interesują mnie jakies odleweczki
#13 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
Rozświetlający balsam do ciała Sake & Ryż Planet Spa Avon 150ml - data produkcji 08.08 - NOWY Żel pod prysznic z peelingiem Sake & Ryż Planet Spa Avon 150ml - data produkcji 08.08 - NOWY
#14 |
Zakorzenienie
|
odpowiedzialam w swoim watku
![]() |
#16 |
Czekam na Ragnarok
|
Up
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Czekam na Ragnarok
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Czekam na Ragnarok
|
up
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Gloria
#21 |
Czekam na Ragnarok
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Mam krem do stóp Oriflame z mocznikiem
YR Ode bla bla coś tam śliwkowy zapach Mam używke balsamiku w tubie EC -śliwki w czekoladzie
#23 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Ode à la Vie Ode à la Joie Ode à l'Amour ? Byłabym zainteresowana balsamem, ale ile go było i ile go zostało? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Czy w zamian za mgielke Glorii bylabys zainteresowana blyszczykiem Dior - rozowym, ubytek ok.30%
(mam nadzieje, ze Neonka nie napuka mi za skladanie oferty za Glorie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Czekam na Ragnarok
|
Dokładka - smakołyki, post 2
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Czekam na Ragnarok
|
Podnoszę
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Fenrisku znajdziesz coś u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288789
![]() Interesuje mnie: Aquolina - mleczko do ciała - Wanilia z Toffee Rozświetlający balsam do ciała Sake & Ryż Planet Spa Avon 150ml - data produkcji 08.08 Żel pod prysznic z peelingiem Sake & Ryż Planet Spa Avon 150ml - data produkcji 08.08 - NOWY Poza wątkiem mam i mogę oddać połowe z 250 ml balsamu przyśpieszającego opalanie Emerald Bay. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:16.