![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
*DOKŁADKA STR.2*Kilka ciuszków na wymianę*
Mam na wymianę.
DOKŁADKA STR.2 POST 35, 37 - to jeszcze nie wszystko ![]() ODDAM ZA KOSZTY PRZESYŁKI Rzeczy z postu 11, oraz rzecz nr 8,12,23,25,30 ODDAM za koszty przesyłki. następnie rzeczy nr: 13, 22, 24, 27, 34<-- za koszty przesyłki.. Zrobiłam porządek i wszystie rzeczy są na str 1 i 2, za jakiś czas /mam nadzieję niedługi/ wkleję do str 2 kolejne rzeczy-więc zaglądajcie ![]() 1. Płaszczyk biały, na metce rozm.42 w praktyce 38-40 /koło szyi lekko przybrudzony od pudru/ z paskiem, zapinany na guziki-prawie nie używany 2. Spódnica w ciapki beżowo-czarno-śliwkowa, pas w gumkę max82cm biodra 100cm rozm.L bardzo zwiewna 3. Bluzeczka z dzianiny w paski rękaw 3/4 rozm S-M 4. Sexi czarna sukienka na ramiączka z lekko błyszczącego materiału z tyłu na całej długości pleców rozminana na suwak-rozm.S-M biust-84cm, pas-74cm,biodra 98-100, dł.boczna od pachy 60cm -poleciało do kikiriki 5. Krótkie spodenki z klapką z przodu-wygląda jak spódniczka beżowe rozm. L 100%bawełna -poleciało do margo22 Edytowane przez khuna Czas edycji: 2006-11-05 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kilka ciuszków na sprzedaż:)
ups...już się poprawiam, przepraszam
![]() ale jakoś nagłówka nie mogę zmienić ![]() c.d. 6. Bluzka różowa zapinana na zamek rozm.M pas 37x2, biust 40x2 /bez rozciągania/ dł.od pachy 30cm, dł.rękawa od szycia górnego 54cm łącznie z mankietem. 7. Sukienka niebieska z boku zapinana na expres rozm.M 8. rybaczki błękitne rozm.1-S - wywaliłam 9. jeansy rozm M niebieskie 10. jeansy rozm.M Edytowane przez khuna Czas edycji: 2006-11-14 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie plaszczyk
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
i kolejne:
11. Bluzka fioletowa - NOWA - TWIN z metką rozm.38 ale raczej 36 biust-pod paszkami 45x2 - poleciała do just24 12. Spodnie dopasowane bladoniebieskie rozm. S-M /na nogawce mała plamka, nie wiem od czego bo leżą-za małe/ -wywaliłam 13. Jasne-beżowe w prążki, raz założone rozm.M ODDAM ZA K-TY PRZESYŁKI-- poleciała do just24 14. Spodnie lekko gnieciuchy rozm.36 biodra 94cm, pas 66cm, dł.boczna 102cm Edytowane przez khuna Czas edycji: 2006-11-30 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
[U]27.[/U] czarne eleganckie spodnie, u dolu na nogawkach rozciecia z dwoma guziczkami (widoczne na zdjeciu) roz:38 i kolejne: na sportowo całość z tego postu ODDAM ZA K-TY PRZESYŁKI 15. komplet do ćwiczeń szaro-czarne paski /na spodenkach widoczne małe różowe plamki-mąż prał/ rozm. S kupione w Bon-Prix, materiał bardzo milusi - leci do bluekaktus 16. Kostium do ćwiczeń złoty-kolor rozm.S -/zdjęcie nie odzwierciedla-dla zainteresowanych zrobię kilka nowych/ - wywaliłam 17. komplet do ćwiczeń granatowo-białe paski /widoczne małe różowe plamki-mąż prał/ rozm. S-M kupione w Bon-Prix - leci do bluekaktus 18. komplet do ćwiczeń granatowy z białymi paskami po bokach rozm S /wada-dolne szycie bluzeczki się trochę popruło/- leci do bluekaktus Edytowane przez khuna Czas edycji: 2006-11-14 o 13:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
53)Czarny sweterek,rozmiar S/M potrzebuję ciemnych rzeczy, bądź z małymi jasnymi dodatkami-typu lamówka jasna - a ciemny kolor bluzki następne: 19. szara spódniczka na metce 38, ale to raczej 36 rozm-elegancka, po obu stronach rozcięcia ![]() 20. bluzeczka błękitna rozm S-M + narzutka do tej bluzeczki- poleciała do just24 21. bluzeczka błękitna-ładna faktura bluzki rozm S-M 22. sukienka bordowa M rozm - wywaliłam 23. granatowa-niebieska spódnica w róże rozm S-M -wywaliłam Edytowane przez khuna Czas edycji: 2006-11-30 o 12:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() pytałaś się na moim watku czy mam jeszcze spodenki czarne , mam rybaczki czarne , wklejam fotkę ale niewiem czemu ale na fotce wyszły szersze , ładnie dopasowują się do ciała, materiał taki jakby gumkowy , rozmiarowo będą dobre na s , s/m i na m też ,pare razy założone . Z czarnych rzeczy mam jeszcze - golfiki 2 - bluzeczka -taka bluzka na suwak z kapturkiem z siateczki mam jeszcze czarną kurteczkę w watku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=114612 a mnie interesuje biały płaszczyk . Edytowane przez manilia Czas edycji: 2006-05-14 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Załącznik 409520 jesli ci pasuja wymiarki to zdjecie postaram sie zrobic po poludniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
bardzo podobaja mi sie bezowe spodnie na kant, zapraszam do mnie
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
to za ten plaszczyk to co bys chciala?
![]() ![]()
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A u ciebie khuna podoba mi się ta sukienka,ale czy dla niższej osoby nie będzie źle leżeć? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
24. spódnica długa błękitno-szara rozm.S-M -wywaliłam
25. spódnica szara w róże z Bon Prix rozm S-M /często noszona-proszę raczej potraktować ją jako dodatek do przesyłki ![]() 36. bluzka zielono-biała rozm Mpoleciało do Alguien 26. sweterek niebieski z BonPriX rozm M-Lpoleciał do Alien 27. różowiutka narzutka rozm S-M ODDAM ZA K-TY PRZESYŁKI 28. kapcioszki rozm 37-38 - NOWE Cytat:
10) czarna bluzeczka z długim rękawkiem-rozmiarS/małe M, lekko przeźroczysta, ubrana kilka razy http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1143495699
Edytowane przez khuna Czas edycji: 2006-11-14 o 13:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kilka ciuszków na wymianę
c.d.
29. komplet do ćwiczeń czarny ze wstawkami pomarańczowymi rozm S-M ODDAM ZA K-TY PRZESYŁKI - leci do bluekaktus 30. kostium zielony ![]() 31. Spódnica w tzw. zakładkę zielona w fioletowo-niebieskie kwiaty-wiązana rozm. M-L /regulowana/ 32. Sukienka granatowo-szara rozm.S ciągliwy materiał biuet 80cm, pas 74cm, biodra 96cm- leci do bluekaktus manilia z tych rzeczy co wymieniłaś to w grę wchodzą tylko te rybaczki-podaj rozm i jakieś inne fotki-jaki to materiał???
Edytowane przez khuna Czas edycji: 2006-09-16 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
c.d.
33. Spódnica głęboka czerwień na podszewce z przodurozpierdak na zakładkę, materiał podobny do welury-milutki rozm.36-38 biodra 92cm, pas 72cm, dł.boczna 53cm 34. Spódnica fioletowa w róże S-M cięta z kosa biodra 108cm, pas 70cm, dł.boczna 68cm ODDAM ZA K-TY PRZESYŁKI 35. pasek granatowy- -wywaliłam 36. torba pomarańczowa-NOWA z promocji Sansilk 37. biustonosze białe - NOWE 1). rozm 70/B 2 i 3). rozm 75/B /nr 3 zapinany z przodu ![]() 47. Trzy torby ciemny róż idealne na plażę /różne wielkości-duża-bardzo pakowna, mała-jak normalna torebka, i kosmetyczka/- NOWEpoleciało do Alguien Cytat:
alorah ile masz wzrostu??? mówimy o czarnej sukience?? czaszka_ płaszczyk jest na wymianę za coś extra-bo 2x noszony-jak nowy i był drogi zanecia te spodenki chyba będą w biodrach na mnie za małe-mam 95cm ![]() aangellaa coś ciemnego masz może?? a żółta bluzeczka -to z długim czy krótkim rękawem i jakie są jej wymiary?/ładny dekold/
Edytowane przez khuna Czas edycji: 2006-11-14 o 13:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Albo wiesz co.. Bo tak patrze na tą spodniczke i cooraz bardziej mi sie podoba.. Po prostu napisz czego szukasz najlepiej jakąs wieksza liste a ja moge nawet cos z rzeczy jakie nie mam do wymianki odstąpic
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
spodenki rybaczki kolor głęboka czerń , na metce podany tylko rozm. 1 ,
wymiarki jak leżą dł. 82 cm pas 32 cm , ale przymierzyłam je i ja mam 70 pare i są ok na dole po bokach rozporeczki 13 cm stan 23 cm ale jak pisałam materiał jest taki że się rozciąga i dopasowuje do ciała , także robiłam inne fotki ale wychodziły podobnie do tamtej , na mnie niestety są za obcisłe bo przytyło mi się ![]() ![]() A co to ma być EXTRA za płaszczyk , napisz czego poszukujesz i jaki rozmiarek i czy tylko ciemne rzeczy Cię interesują ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Raczkowanie
|
c.d.
38. Spodnium czarne wg.metki rozm.S /raczej między S-M/-kupiony w Bon Prix-nie ciągliwy materiał więc musi być luźniejsze. pas-75-80, biodra-ok100cm, nogawka mierzona od pachy-pacha obniżona. 39. telefon motorolla + ładowarka oczywiście sprawny i w dobrym stanie 40. komplet kosmetyczek - NOWE 41. dodatki do włosów 51. pomadka i mieniący się puder-użyte kilkakrotnie firmy YVES ROCHER-poleciało do margo22 42. aparat KODAK cameo używany ale sprawny z otwieraną klapką Cytat:
Cytat:
alorah-a ja myślałam, że nie jestem niska ![]() JOANNA16 wymiary podałąm koło zdjęcia, jakie masz jeszcze pytania? Te rybaczki ile mają w biodrach? manilia a ile te rybaczki mają w bioderkach??? Zdjęcia przyślij nie ma się co wstydzić ![]() margo22 z jakiego materiału ta bluzeczka, ile ma w biuście i jaki obwód w okolicach pach? POSZUKUJĘ: mam żałobę, więc poszukuję przede wszystkim ciemnych rzeczy.../góra rozm.36, dół 38-niestety/ -bluzek -spodni /chętnie rybaczek/ -sweterków -korali i bluzek z dekoldami caro-w różnych kolorach...ale rozpatrzę każdą propozycję ![]()
Edytowane przez khuna Czas edycji: 2006-06-10 o 08:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.