|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki nowe i używane
Ten wątek jest nieaktualny.
Witam. Jestem na tym forum nowa ,więc chciałam się przywitać z wszystkimi użytkownikami. Mam kilka kosmetyków których nie używam ,lub znudził mi się zapach i chętnie wymienię na inne. Są to następujące kosmetyki: 1.Tusz YR nieaktualny. 2.Nowa również w folii konturówka do ust z ekskluzywnej serii Yria wzbogacanej wyciągiem z żeńszenia,firma YVES ROCHER,Lip Contour Bordeax 395(obydwie pozycje dostałam w prezencie kilka dni temu ale nie maluję się); 3.Nowy krem do rąk Citrix glicerynowo cytrynowy,pojemność 100ml,ważny do 05 2007roku próbki z fotki na zdjęciu z kremem- nieaktualne); 4.Eau de Parfum:Space line Desert Wave,z pojemności 100ml zużyte troszkę mniej jak połowa.Zapach jest lekko słodki ,ciepły ,ja troszkę wyczuwam zapach jakby cynamonu,lub jeśli ktoś wąchał Voile de Ambre z YVES ROCHER to zapach jest według mnie zbliżony.; 5.Próbki :zapach YR Neonatura Seve(nasączona bibułka ,pojemność 0,7ml); Mam jeszcze również nową męską kosmetyczkę Niwea for men,(na zdjęciach ale bez zawartości)która po rozłożeniu może być zawieszona jak półka ,ma specjalny mocny haczyk,super na letnie wyjazdy.Jej wymiary to :długość po rozłożeniu 60cm,złożona 22cm,szerokość 25 cm. Dwie nowe apaszki,jedna wyjęta tylko do zdjęcia(wymiar 75\75cm),druga też nie używana ale leżała trochę w szafie(wymiarokoło 48\48cm). .Takie kosmetyki mam do wymiany a wymienię je najchętniej za wodę toaletową firmy YVES ROCHER(zapachy świeże ,zielone) lub innej firmy ale tylko świeży,raczej nie słodkie. Jeżeli ma ktoś np.Neblinę,Neonaturę Seve,Nature i inne podobne to mogę również oddać za biżuterię srebrną i nie tylko,nową i używaną. Z innych kosmetyków wymienię ewentualnie za szampony Herbal Esences,maseczki z glinką i inne do cery mieszanej i tłustej,balsamy do ciała i żele pod prysznic. Jeżeli będzie ktoś zainteresowany to mogę wysłać przesyłkę pierwsza (tylko rejestrowaną czyli z dowodem nadania i takiej samej wymagam )lub odbiór osobisty w okolicach Sosnowca. Moje książki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=136285 Moje ubrania i biżuteria : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=135636 Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2006-08-21 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki nowe i używane
Cytat:
![]() Jednak za ten tusz wolałabym wymienić sie za coś z mojej kolorówki, looknij jeszcze raz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Więc muszę podziękować ponieważ nie maluję się.Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
[
-dwie próbki po 5 ml, które dostałam i nie bardzo wiem co to jest,więc podam nazwy,może ktoś zna te kosmetyki:SVR Laboratoires Soin Depigmentant Intense Clairial(visage,decollete ,mains) oraz druga :SVR soin de la sudation Spirial Creme ,creme antitranspirante dome applicateur. znalazłabyś coś za te próbki i również zainteresowana jestem tuszem http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116836 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A moze coś u mnie za 1?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
20 O.L.A. Cosmetics "Koh Samui" - perfum o dość mocnym, kwiatowo-drzewnym zapachu, odpowiedni na co dzień jak i na wieczór, 50ml {użyty kilka razy: nietrafiony prezent } ale nie mam pojęcia jaka jest cena tej wody,czy sam tusz wystarczy(tusz kosztuje 27zł)? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Mi pasuje
![]() Pisz adres na pw ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
hej jestem chetna na obie apaszki-mam probki yves Rocher-shafali,clea i nature)oraz miniaturke Ode la viezajrzyj do mojego watku z kosmetykami i jakby co tam odpisz ok?
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Znajdziesz cos u mnie z ciuszkow na wymiane za tusz?
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Cześć znalazłabyś coś u mnie za:
2.Nowa również w folii konturówka do ust z ekskluzywnej serii Yria wzbogacanej wyciągiem z żeńszenia,firma YVES ROCHER,Lip Contour Bordeax 395 oraz widziałam, że proponowałaś komuś: -Mleczko do ciała YR Hydra Non Stop SPA Energia Vegetale zawierające wodę ze SPA o właściwościach demineralizujących,ujędrn iająco tonizujący żeńszeń oraz składniki intensywnie nawilżające.Z poj.200 ml-została połowa ; -SOSżel do nóg YR SPA Energia Vegetale.Zel przynoszący ulgę nogom zmęczonym i ociężałym z dynamizującą kamforą,wyciągiem z kasztanowca,mentolem,wodą ze SPA.Ze 150ml poj zostało trochę mniej jak pół opakowania; -SPA Energia Vegetale krem żel wyszczuplający Płaski brzuszek YVES ROCHER z teofiliną roślinną,żeńszeniem,andir obą,wodą ze SPA,poj 150ml-została około 1\4 opakowania; - kosmetyczka
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
15) Venita, emulsja do biustu-ujędrniająco-nawilżająca-cała,nowa. Resztę kosmetyków oddam najchętniej za wodę Neblinę lub inną o podobnym zapachu,dlatego jeśli będzie ktoś chętny na te rzeczy i kosmetyczkę to oddam za wodę.Natomiast jeśli nikt nie będzie chciał konturówki i kosmetyczki to jeśli będziesz nadal zainteresowana i będziesz miała jeszcze tę Venitę to mogę się zamienić z Tobą za którąś z tych rzeczy.Jeśli się zgadzasz to odezwę się do Ciebie jak będę już coś wiedziała. Dobrze?Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.