![]() |
#1 |
🦄
|
Wymienię... (będą dokładki- aktualizacje zawsze na początku)
Nieaktualny!!
Ban na zakupy kosmetyczne! 12.03.2023 r.- 12.06.2023 r. Edytowane przez Marigold19 Czas edycji: 2006-10-14 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wymienię... (będą dokładki- aktualizacje zawsze na początku)
Interesuje mnie kilka rzeczy
Napisz czy znajdziesz cos u mnie co Cie interesuje ![]() LINK w podpisie
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() jestem zainteresowana pudrem brazujacym mf, blyszczykiem powiekszajacym usta sephora(jaki to kolor?) i baza daxa. Moge zaoferowac odlwki perfum: escada magnetism 6ml nu ysl 6ml sensi 6ml tonik rozany oriflame 2/3 z 150ml olejek do ciala brazujacy z opalizujaca perla bielenda(slicznie pachnie) ok.100ml nowy krem brazujacy ziaja sopot bursztynowa opalenizna nowy sopot sun spf40 15ml kulki rozswietlajace apc nr.0(30 kulek w oryginalanym opakowaniu z gabeczka) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Marigold, czy to: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=142791 Cię interesuje? Bo mnie interesuje peeling myjący do twarzy Body Shopu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Hej, jestem zainteresowana:
1) ŻEL POD PRYSZNIC I DO KĄPIELI 140 ML LE JARDIN NATUREL, NIEUŻYWANY, ZAFOLIOWANY 2) MYDEŁKO PEELINGUJĄCE TEJ SAMEJ FIRMY 125 G, NIEUŻYWANE, ZAFOLIOWANE 7) BOURJOIS SUIVEZ MON REGARD, ZIELONY SYPKI CIEŃ DO POWIEK NR 06 RAYON VERT, ZOSTAŁO OKOŁO PÓŁ 1) PEELING MYJĄCY DO TWARZY BODY SHOP Z WITAMINĄ C, ZUŻYCIE 5%, MOGE WYMIENIĆ SIĘ RÓWNIEŻ NA ODLEWKĘ, GDYŻ JEST BARDZO WYDAJNY zajrzysz do mnie ? ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1) GOT2b SO BLONDE, GLAMOUR MIST SHINE SPRAY, NABŁYSZCZACZ W SPRAY'U. TO NIE TEN SAM CO W KWC- TAM JEST ROZJAŚNIACZ!
SPRYSKUJE SIĘ NIM MOKRE WŁOSY ABY JE WYGŁADZIĆ ORAZ ZNIWELOWAĆ EFEKT SUCHYCH KOŃCÓWEK, A NA SUCHE ABY JE NABŁYSZCZYĆ I PODKREŚLIĆ KOLOR, ZUŻYCIE OKOŁO 15% Moge oddać: -17 (angielski) cień prasowany w kolorze turkusowym, zużycie 10%. Z wymiany ale mam już podobny - p2 (niemiecki) błękitno-srebrzysty cień prasowany w sztyfcie- oddam połowę (długość 1,6 cm średnica 1,3 cm) - próbki szminek Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (1), PaleRose(5), BerryMauve(6), Rose(7) StrawberryDelish(8), KnockoutPink(9), PlumFrost(10) - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 -2 próbki Extraordinary Avonu - Inglot Matrix cień profesjonalny kolor 410, kilka razy maźnięty - różne brokaty - 4x 5 ml Bioderma Photoderm AR Creme spf 50 -Nivea HairCare pianka do włosów cienkich- została na pewno połowa jeszcze - Shiseido kredka do brwi nr4 AshBlonde (tester) - lakier biała perła Manhattan ubytek- z 5% kupiony przed wakacjami ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Hej!
Znajdziesz coś u mnie za: 1) PEELING MYJĄCY DO TWARZY BODY SHOP Z WITAMINĄ C, ZUŻYCIE 5%, MOGE WYMIENIĆ SIĘ RÓWNIEŻ NA ODLEWKĘ, GDYŻ JEST BARDZO WYDAJNY? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
a może u mnie znajdziesz coś za:
-bazę Dax'a -odsypkę matowego pudru YR ? ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=2548482 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Bardzo zainteresował mnie ten błyszczyk powiększający usta, znalazłabyś coś u mnie?
![]() zerknij tu ---> http://www.wizaz.pl/forum/showthread...51#post2623251
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie Xerial i odsypka APC nr 30. Poza watkiem z podpisu z kosmetykow moge jeszcze zaproponowac tonik Acne Expert, odsypke cieni Bell, odlewke wody toaletowej Avon Summer White, Adidasa zielonego, probke Effaclar A.I. badz odlewke, na razie nic wiecej nie przychodzi mi do glowy
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() 4) ART DECO, KAMUFLAŻ NA MAGNESIE, ODCIEŃ NR 3, ZUŻYCIE MAX. 20%, 7) BOURJOIS SUIVEZ MON REGARD, ZIELONY SYPKI CIEŃ DO POWIEK NR 06 RAYON VERT, ZOSTAŁO OKOŁO PÓŁ Mój wątek : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=142391 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Neonatura cocon.Znajdziesz coś w moim linku:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...96#post2493396 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
🦄
|
Morenko, Dorotko, Anexxa- niestety nic.
Małpeczko, u ciebie tak: Cat Deluxe, ale nie wiem, czy tylko na zapachy wymieniasz czy nie- nie doczytałam, ewentualnie końcówka Brita. Ale o ile mnie pamięć nie myli czy przypadkiem nie powędrowała do Ciebie Mentafollia? Rzyrafko, Queen, Irlandio, Nicole- niestety nic z mojej bajki (jak to chomikowi ciężko napisać :P) Kaczino, Zielona- nic Madziarro, tak wstępnie to interesuje mnie ten puder Sun i róż, ale róż to jaki odcień bo tam chyba różne były. Mad, Ty to masz tego pełno co mi się podoba. Potem wypiszę, ale mam problem- do dziewczyn, które używały tego cienia burżujka- jak sprawdzałyście, ile go zostało. Bo nie chcę kogoś okłamać, ile go jest. Bo widzę go tam całkiem sporo, użyłam go może z 6 razy w życiu, ale zawsze mi się wydawało, że jego tam jakoś mały jest. Poddajcie mi jakiś sposób sprawdzenia.
Ban na zakupy kosmetyczne! 12.03.2023 r.- 12.06.2023 r. Edytowane przez Marigold19 Czas edycji: 2006-09-07 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
znajdziesz cos u mnie za nablyszczacz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
1) DAX COSMETICS CASHMERE SECRET, BAZA POD MAKIJAŻ, ZUŻYCIE OKOŁO 20%
) DERMACOL 217, BARDZO NIEWIELKI UBYTEK APC nr 21 znajdziesz coś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Powędrowała, a czemu pytasz ? ;D
Cat mogę wymienić, ale Mad interesuje to samo co mnie a u niej dużo rzeczy znalazłaś, to może lepiej poczekam ? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
czy znajdziesz coś u mnie za bazę daxa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
🦄
|
Małpeczko, ja tak ogólnie wypisałam, co mi się u kogo podoba, nawet nie patrząc czy się zgadza cenowo, żeby potem coś poustalać
![]() M@rti, Gothico- nic Madziarro, to sprawdzę jutro ten róż i dam znać. Mad, już piszę PW ![]()
![]() |
#23 |
🦄
|
Mentafolia ma pierwszeństwo raczej przed wszystkim bo swego czasu bardzo na nią polowałam
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
To pomyśl i ja pomyślę
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Hej, interesuje mnie:
1) GOT2b SO BLONDE, GLAMOUR MIST SHINE SPRAY, NABŁYSZCZACZ W SPRAY'U. TO NIE TEN SAM CO W KWC- TAM JEST ROZJAŚNIACZ! SPRYSKUJE SIĘ NIM MOKRE WŁOSY ABY JE WYGŁADZIĆ ORAZ ZNIWELOWAĆ EFEKT SUCHYCH KOŃCÓWEK, A NA SUCHE ABY JE NABŁYSZCZYĆ I PODKREŚLIĆ KOLOR, ZUŻYCIE OKOŁO 15% 4) ART DECO, KAMUFLAŻ NA MAGNESIE, ODCIEŃ NR 3, ZUŻYCIE MAX. 20%, WYMIENIĘ RÓWNIEŻ NA COŚ NAPRAWDĘ MI PRZYDATNEGO - czy to jest ten najjasniejszy zolty kolor? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
8) SYPKI PUDER ROZŚWIETLAJĄCY YVES ROCHER COLEUR NATURE, NIE POSIADAM GĄBECZKI, KTÓRY BYŁ DO NIEGO DOŁĄCZONA, PIĘKNIE PACHNIE, MOGĘ WYMIENIĆ SIĘ NA CAŁY BĄDŹ ODSYPKĘ, W OPAKOWANIU BRAKUJE OKOŁO 5% (JEST DUŻYYY, 20 G)
Masz moze do niego link? i czy wogole cos bys znalazla za niego?
![]() |
#27 |
🦄
|
Dobrze Małpeczko, to pomyśl tam tylko daj znać proszę, bo jak coś to jest kilka kosmetyków, na które bym to wymieniła a które są mi potrzebne tak na szybko
![]() ![]() Ivvonko, a ten Effaclar to K? Jak dawno temu otwarty? Hexxano, wstawiłam linka w pierwszym poście (tylko są tam pomieszane recenzje co do obu wersji- i matowej i rozświetlającej), ale nic nie znalazłam, ewentualnie kulki BS, ale to nie wychodzi absolutnie równoważnie cenowo.
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Tak, to Effaclar K. Otwarty ok miesiac temu i uzyty pare razy. Wieczko wskazuje przydatnosc uzycia 12 miesiecy od otwarcia - jest wiec pelny i swiezy. Ja go kupilam i otwieralam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
🦄
|
No to ja bym była chętna tylko, że dopiero zauważyłam Twoje pytanie dotyczące kamuflaża i to nie jest ten najjaśniejszy. O tu jest link, który raczej dobrze oddaje odcień
http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...2&cat=0&page=1 Mad, nie wiem, czemu nie poszło. Zaraz spróbuję jeszcze raz.
Ban na zakupy kosmetyczne! 12.03.2023 r.- 12.06.2023 r. Edytowane przez Marigold19 Czas edycji: 2006-09-08 o 11:32 Powód: Dodanie linki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.