![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Clinique, Schwartzkopf,Vollare, L Oreal, Lancome
Witam w moim nowym wątku i zapraszam do wymiany
Kosmetyki pielęgnacyjne 1.The Body Shop - Balsam z rozświetlającymi drobinkami o zapachu żurawiny. Zostalo sie ok. 1/3 z 250ml. 2. Clinique - Perfumowany krem do ciała Happy Heart. Zostało sie ok 1/3 z 75ml. 3. St. Ives - Balsam do ciała Skóra Ujędrniona z wyciągiem z rozmarynu i miłorząbu japońskiego. Pojemność 200ml, nowy, nieuzywany, ważny do 2008. 4. Sephora - płyn do demakijażu oczu z serii Face and Body. Pojemność 50ml, nowy, nieużywany. 5. L Oreal Happyderm - krem z serii Happyderm do skóry normalnej i mieszanej, w słoiczku, pojemność 50ml, nowy, zafoliowany, ważny do 2009. 6. Dior - wodny puder matujący IOD(działa jak krem matujący, który można nakładać zarówno pod jak i na zrobiony juz makijaż). Zostało sie 1/4 z 50ml. Włosy 1. L Oreal - pasta strukturyzująca FX Studio do układania włosów. Pojemność wyjsciowa 150ml, uzyta 4 razy wiec zużycie bardzo małe. 2. Schwartzkopf Professional- Osis Thrill Fibre Gum - modelująca guma do włosów. KWC. Pojemność wyjściowa 100ml, uzyta 4 razy. Zużycie bardzo małe. Dostępna tylko w salonach fryzjerskich. Link do KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...fibre-gum.html Kolorówka 1. Bourjois - puder sypki w pędzlu Libre comme L Air, kolor 61 Rose Volare, jasny beż, została sie połowa z 6g. 2. Lancome - Touche Liberte, podkład rozświetlający do torebki, z aplikarotem w postaci gąbeczki. Pojemnośc wyjściowa 15ml, zuzycie trudno mi określić ale napewno nie więcej niz 5 ml, uzylam go dosłownie kilka razy. Odcień do średniej lub nieco opalonej karnacji, Link do KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...swietlacz.html 3. Vollare - mieszanka 3 rodzajów kuleczek brzoskwiniowych, jasno brązowych i ciemniejszych brązowych. Jak dla mnie idealny róż, własnoręcznie zrobiony. Kupiłam aż 3 pudełka małych kuleczek i wymieszałam zrobiło mi się tego strasznie dużo więc częsc wymieniam. W opakowaniu jest ok 10 kuleczek. 4. Clinique - Gentle Light i Blended Face Powder, oba pudry sypkie pierwszy rozświetlający drugi matujący, oba w kolorze 03. Moge zrobić odsypkę Gentle Light i wymienic ok 1/5 opakowania Blended Face Powder(oczywiście ten w oryginalnym opakowaniu). - wymienione Zapachy Mogłabym też rozważyc rozstanie się z jakims z moich zapachów np. Champs Elysees Too Much Guerlain zostało ok 70ml lub GF Ferre For Her zostało ok 50ml, ale tylko za coś wyjątkowego np Lolitę Lempicką, Envy Gucci, Extravagance Gvenchy, sypkie pryzmy Light Pastel. przyjmę chętnie paste do włosów Kadus, kosmetyki pielęgnujące do włosów z wyższej półki, próbki filtrów, maskarę Diorshow, puder Revlon Colorstay SoftFlex Sand Beige, dobry krem nawilżający apteczny, dobre cienie w odcieniach brązów zieleni, złota, błyszczyki Clinique, dobry korektor(bardzo jasny), ziemia wulkaniczna. Jestem otwarta na propozycje wiec piszczie! Edytowane przez dorota_ Czas edycji: 2007-04-13 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Clinique, Schwartzkopf,Vollare, L Oreal, Lancome
Interesują mnie pudry sypkie Clinique, najbardziej Blended Face Powder.
Z filtrów mam LRP spf 40 dla dzieci, 100 ml, użyty 5 razy LRP, Aqua-lait, zostało 30% Próbki mleczka żelowego Vichy krem nawilżający SVR, Herial 5, zostało 30% Hipp, krem nawilżający, kilka razy użyty Mój wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=175371 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hej poczytam sobie jeszcze jutro o tych filtrach i sie zastanowie, mnie zainteresowal puder lancome bo piszesz ze jasny, ciekawe jak bardzo jasny... Z poszukiwanych przez ciebie rzeczy mam kwas hialuronowy i migdalowy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za:
4. Clinique - Gentle Light i Blended Face Powder, oba pudry sypkie pierwszy rozświetlający drugi matujący, oba w kolorze 03. Moge zrobić odsypkę Gentle Light i wymienic ok 1/5 opakowania Blended Face Powder(oczywiście ten w oryginalnym opakowaniu).
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Puder Lancome jest bardzo jasny (nie jestem takim super bladziochem, raczej bladziochem umiarkowanym), dla mnie za jasny, na skrobi wygląda bardzo blado. http://www2.lancome.com/_int/_en/catalog/product.aspx?prdcode=0240 89&CategoryCode=AXEMakeup ^F1_Complexion^F2_Com_Pre ssPowders^F3_Com_Pre_Dry& vname=name&& U Cibie podoba mi się też guma Osis. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za : 1. Bourjois - puder sypki w pędzlu Libre comme L Air, kolor 61 Rose Volare, jasny beż, została sie połowa z 6g., ewentualnie jeszcze cos bym znalazła, jak się na to zgodzisz?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180589 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hej Doroto
![]() ![]() zapraszam do moich watków;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
2. Schwartzkopf Professional- Osis Thrill Fibre Gum - modelująca guma do włosów. KWC. Pojemność wyjściowa 100ml, uzyta 4 razy. Zużycie bardzo małe. Dostępna tylko w salonach fryzjerskich.
proooooszę zajrzyj do mnie, będę czekać z niecierpliwością ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
hej niestety nic ciekawego nie znalazlam. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
przykro mi ale nic nie znalazlam. pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapachy chcę zamienić na inne ![]() ![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-04-02 o 21:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
To możemy się umówić na odpowiedź po świętach. A filtry jakies ode mnie by Cię interesowały?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
czy znajdziesz coś u mnie za:
St. Ives - Balsam do ciała Skóra Ujędrniona z wyciągiem z rozmarynu i miłorząbu japońskiego. Pojemność 200ml, nowy, nieuzywany, ważny do 2008. link mam w podpisie pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
chyba bardziej zalezy mi na wyprobowaniu filtrow bo w sumie ten ktory teraz uzywam jest super ( Vichy Capital Soleil Ecran Ultra Fluide SPF60)tyko jest troche drogi i chcialabym sie przerzucic na cos tanszego, ale jesli juz to interesuje mnie bardziej LPR DP, i bardzo chetnie przygarnelabym Xerial, rozumiem ze zostalo 30% z 30ml? interesowalby mnie jeszcze blyszczyk Lumenne ale widze ze jest zarezerwowany. zas jesli chodzi o puder ciezko mi narazie cokolwiek powiedziec, a co ciebie u mnie interesuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Witaj, niestety nic a poza tzm preferuje raczej wieksze wzmiany, jesli wymieniam tylko jeden kosmetyk to raczej musza to byc rzeczz bardziej wartosciowe. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i guma do włosów. Oczywiście że mogę wymienić filtr DP LRP, spf 40, Xerial (tak to ok. 30% z 40 ml), mogę też dołożyć Ci ten LRP Aqua-lait na wypróbowanie. Moge też zrobić Ci próbkę mleczka Vichy przeciw reakcjom alergicznym. Błyszczyków Lumene już nie mam, mogę oddać błyszczyk Nivea Volume kolor Sunlight, przypomina błyszczyk Bourjois: http://www.allegro.pl/item169205330_..._sunlight.html http://www.allegro.pl/item164347312_...sunlight_.html oraz szminkę Nivea. http://www.allegro.pl/item175733567_...ot_shine_.html Błyszczyk i szminka tylko wypróbowane. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
hej. podobają mi się balsamy- body shop i st ives, płyn do demakijazu, wodny puder iod, happy derm i odsypka gentle light. czy coś byś wybrała za któreś z tych kosmetyków?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
dorota - to sprawdź sobie ten puder na spokojnie
001 Translucide, to ten pierwszy, najjaśniejszy odcień, tak jakoś mi się kołacze, bo z opakowania zdarłam nalepkę z numerem koloru, uzywałam go raczej do poprawek, a takich pudrów do torebki mam 3 i długo mi się ich zużywa Na odsypce Clinique mi zalezy, bo chciałabym sobie kupić całe opakowanie, a dzięki temu mogłabym go na spokojnie wypróbować. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.