![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenny kramik- KENZO zaprasza ...
Coś u mnie za odżywkę Kanebo do włosów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
czesc mam serum Avene nawilzająco-łagodzące(to nowe) poł buteleczki i krem SVR rubialine pozostalo polowa , mnie ineteresuje maska do wlsow kanebo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Biala małpeczko u ciebie chyba cos bym dla siebie wybrala - a co ciebie u mnie interesuje?
Zielona, Abar niestety za maske Kanebo chce cos co mnie wyjatkowo bardzo zainteresuje- najchetniej cos fajnego do pielegnacji wloskow, perfumy lub wysokopolkowy puder- np. Prissme givenchy , bo nie jestem jeszcze pewna czy chce oddac ta maseczke ale za cos super moge rozwazyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() --->Szczotka Rowenta Activ Brush - najnowsza obrotowa szczotka suszaca i układajaca włoski, uzyta 2 razy, kupiona w Starym Browarze w Poznaniu, na gwarancji
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Małpeczko- ja wypisze co mnie u ciebie zainteresowalo :
- perfumy Promesse - podkład LRP - maseczka Loreal + preparat do lokow Loreal- napisz mi czy on nadaje sie do stosowania na suche wlosy przed zakreceniem na termoloki? - zero frizz- czy to jest serum , jak sie stosuje? - aquolina - pianka, mus i blyszczyk |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Kenzo mam ochotę na Reneval, czy byłabyś zainteresowana serum J.Piaubert z 30ml zostało na pewno 20, tak wygląda:
http://www.douglas.de/DGCatProductPa...oduct_Id=39614 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Dusiu a moglabys cos napisac o tym serum, jak sie je stosuje, jak dziala itd? albo podeslac mi jakiegos linka do niego z opisem bo nie miala kosmetykow z tej firmy .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.e-hairstyle.eu/product_in...roducts_id=287 tec curl memory down cream: CURL MEMORY DOWN CREAM 125 ML krem dyscyplinujący niesforne loki Opatentowana technologia curl memory , chroni włosy przed skręceniem pod wpływem wilgoci, łączy polimery ożywiające i utrwalające aby długotrwale podkreślić loki i jednocześnie nadać im optymalny połysk, rozluźnia skręt loków, ułatwiając tym samym ich układanie. Sposób użycia: Nanieść krem na wilgotne włosy. Stopniowo wmasować produkt we włosy, aby dokładnie wniknął do ich wnętrza. Wysuszyć włosy suszarką lub pozwolić im wyschnąć naturalnie, przeczesując je palcami. Zero Frizz: Mam dwa produkty: http://www.balticcompany.pl/index.ph...%26idCnt%3D391 http://www.balticcompany.pl/index.ph...3FidNode%3D108 Z tym, że perfum raczej nie oddam za nie perfumy ![]() I w kwestii preparatów L'oreala nie mam jasności, czekam na decyzję innej wizażanki ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
![]() Szczotka obrotowa firmy Rowenta o mocy 400 W posiada 2 kierunki obrotu szczotki, regulator prędkości obrotów i dwie prędkości nadmuchu powietrza. Automatycznie układa fryzurę. Specjalne włosie szczotki zapobiega zaplątaniu włosów. Jest to wyjątkowa szczotka obrotowa 2 w 1 do równoczesnego szuszenia i modelowania włosów. Posiada w zestawie 2 szczotki o rożnych rozmiarach: 50 mm i 30 mm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
róż Guerlain Divinora- Rose Passion nr. 285 puder Clinique Gentle Light Powder 03 glow, zostało ok 40-50% puder Clinique Blended Face Powder 03 transparency-została połowa lirene peeling-masaż myjący anti cellulite 225 ml-nowy chętnie oddam też zapach-30/50ml Neonatury Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2007-04-04 o 09:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mam już niestety pianki i musu aquoliny, mam jeszcze balsam w zapasie o zapachu bezy cytrynowej, jakbyś była zainteresowana ![]()
Edytowane przez biala_malpeczka Czas edycji: 2007-04-04 o 09:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Dusiu - szkoda ze tego serum jest dosc malo bo ja zelowe kosmetyki złuzywam znacznie szybciej niz kremowe
![]() Biala małpeczko - na balsam bezy cytrynowej sie pisze, a poza tym moze masz cos z kosmetykow prof do pielegnacji wlosow? interesowal by mnie tez puder wysokopolkowy - najbardziej Pryssmy Givenchy , a takze ładny złoty wisiorek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy i to same drogie
![]() Prostownica Philipsa - ceramiczna, z jonizacja i regulacja temperatury, uzywana okolo 10 razy, wogole nie jest zniszczona- wyglada jak nowa, kupiona za 299zl . --->Szczotka Rowenta Activ Brush - najnowsza obrotowa szczotka suszaca i układajaca włoski, uzyta 2 razy, kupiona w Starym Browarze w Poznaniu, na gwarancji --->Kanebo Intensive Hair Mask- maseczka do włosow silnie odzywcza, swietne oceny na KWC , kupiona niedawno w Daughlasie , uzyta raz oszczednie na konce , jednak dla zdrowych wlosow jest zbyt intensywna - wymienie na cos co Mój wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=178283 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Co do różu to zdecydowany róż ,co do serum to jedna pompeczka-porcja spokojnie wystarcza na całą paszczę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam jeszcze szampon L'oreal Professionnel vitamino color, 250 ml, nowy. Szampon chroniący kolor incell hydro-resist, chroni włosy koloryzowane, łagodnie usuwa zanieczyszczenia.
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Vilandro wpadł mi w oko ten aparat do masazu, JT i chyba cos jeszcze- musialabym na spokojnie przejrzec
![]() Biala małpeczko- nie mam farbowanych wloskow wiec Lorel nie dla mnie niestety ![]() Gosia za puderek dziekuje , mam narazie zapas pudrów - skusilby mnie jedynie Prissme Givenchy lub najnowsze meteoryty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...12#post4070612
a moze to by Cie interesowało plus cos z kosmetyków, co kiedys u mnie wypatrzylas, albo krem z filtrem Avene? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam taki i to zupełnie nowy, dostałam ale ja noszę od lat swój i nie mam jakoś weny na zamianę, więc wkleję ci zdjęcie ale nie wiem czy zdążę dzisiaj zrobić. Postaram się dziś albo najpóźniej jutro.
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Groszku a co cie u mnie interesuje bo nie pamietam
![]() ![]() Biala małpeczko w takim razie czekam na fotke ![]() Vilandro w takim razie dogadamy szczegóły jak bedziesz we wtorek ![]() Zakrecona - interesuja mnie tylko kosmetyki nie ciuszki Toya niestety nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
hej,
moze cos za Roz Dior So Cheek w kremie, kolor 558, tester, ale opakowanie niczym nie rozni sie od standardowego, ubytek 30% ,kolor pasuje zarowno do jasnej jak i ciemniejszej karnacji pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.