|  2007-05-15, 11:02 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: takie tam LANCOME, MAX FACTOR, LOREAL, ART DECO, MAYBELLINE, DAX - zapraszam :)

może coś u mnie za: baza DAX COSMETICS cashmere secret - troche mniej niz połowa, bez korka pędzel do cieni SEPHORA 8 
				__________________ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-05-19 o 21:35 | 
|     |   | 
|  2007-05-15, 11:11 | #3 | 
| Rozeznanie | 

Dot.: takie tam LANCOME, MAX FACTOR, LOREAL, ART DECO, MAYBELLINE, DAX - zapraszam :)

[ błyszczyk L'OREAL glam shine holographic - 43 ruby holographic bardzo ciekawy, czerwono rozowo rudy, ubytek tez niewielki do 15% o ile nie mniejszy http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 | 
|     |   | 
|  2007-05-15, 11:52 | #4 | 
| Przyjaciółka KWC  | 

Może coś u mnie? Szczególnie zależy mi na obu pędzlach Sephory.

__________________  nie musimy się katować nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać | 
|     |   | 
|  2007-05-15, 11:55 | #5 | 
| Raczkowanie | 

Witaj, Jestem zainteresowana pędzelkami Zapraszam do mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=172462   | 
|     |   | 
|  2007-05-15, 12:10 | #6 | 
| Zakorzenienie | 

podoba mi sie blyszczyk Lancome, blyszczyk L;oreal, rozswietlacz Maybelline  i baza daxa...

| 
|     |   | 
|  2007-05-15, 12:49 | #7 | 
| Rozeznanie | 

podoba mi sie blszczyk lancome   zajrzyj do mnie 
				__________________ Szukam Zara Woman Special Edition 2013 (fioletowo-złota) | 
|     |   | 
|  2007-05-15, 13:11 | #8 | 
| Zakorzenienie | 

a może coś u mnie?    | 
|     |   | 
|  2007-05-15, 17:02 | #10 | 
| Zakorzenienie | 

Może u mnie coś za baza DAX COSMETICS cashmere secret - troche mniej niz połowa, bez korka rozswietlacz MAYBELLINE dream matte mousse shimmer kolor 02 champagne - ubytek trudno mi ocenic bo mam z wymiany i nie wiem ile go bylo oryginalnie, jest wglebienie czyli mysle tak 30% do max 40% pędzel do cieni SEPHORA 8 | 
|     |   | 
|  2007-05-15, 17:29 | #11 | 
| Wtajemniczenie | 

oto moje propozycje półfabrykatów na wymianę, jak Cie coś zainteresuje to pisz ,a ja napisze o tym więcej...

| 
|     |   | 
|  2007-05-19, 13:11 | #12 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
 nie wiem czy sie dobrze polapie z numerkami ale te takie biale krazki nr 13, kule nr 4, koraliki crackle i jestem ciekawa jaki kolor ma piątka, aha jeszcze te takie kule azurowe   | |
|     |   | 
|  2007-05-19, 13:18 | #13 | 
| Rozeznanie | 

długo przeglądałam wasze kramiki, ale staram sie myslec racjonalnie i niestety nic obiektywnie mi się nie przyda  podnoszę... może ktos jeszcze chętny na wymianę? | 
|     |   | 
|  2007-05-19, 15:28 | #14 | 
| Rozeznanie | 

moze by cie zainteresowaly perfumy emocion pierre cardin z 50ml zostalo okolo 20 chcialabym pedzelek do cieni sephory i baze daxa

| 
|     |   | 
|  2007-06-24, 15:46 | #15 | 
| Rozeznanie | 

ja w sprawie Juicy Tubes   masz moze zdjecie? A znalazlabys cos u mnie w watku za niego? pozdrawiam   
				__________________ Szukam Zara Woman Special Edition 2013 (fioletowo-złota) | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2007-06-24, 20:05 | #16 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Może znajdziesz coś u mnie w zamian za te rzeczy?   
				__________________ Insta https://instagram.com/aagawuu/ | |
|     |   | 
|  2007-06-26, 20:09 | #17 | 
| BAN stały | 

baza DAX COSMETICS cashmere secret - troche mniej niz połowa, bez korka cien magnetyczny ART DECO nr 97 - taki delikatny roz z drobinkami zapraszam do siebie | 
|     |   | 
|  2007-07-12, 20:26 | #19 | 
| Rozeznanie | 

przepraszam ze tak pozno ale nie mialam ostatnio kompletnie czasu aby zajmowac sie wymiankami ani niczym innym  niestety jednak nie znalazlam nic u Was. UP   | 
|     |   | 
|  2007-07-12, 20:46 | #20 | 
| Zakorzenienie | 

drei cos u mnie za baza DAX COSMETICS cashmere secret - troche mniej niz połowa, bez korka rozswietlacz MAYBELLINE dream matte mousse shimmer kolor 02 champagne - ubytek trudno mi ocenic bo mam z wymiany i nie wiem ile go bylo oryginalnie, jest wglebienie czyli mysle tak 30% do max 40% pedzel do cieni Sephora 8 i pierwszy pierscionek od lewej apart  ? 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2007-07-12, 23:36 | #21 | 
| Wtajemniczenie | 

błyszczyk L'OREAL glam shine holographic - 43 ruby holographic bardzo ciekawy, czerwono rozowo rudy, ubytek tez niewielki do 15%  o ile nie mniejszy kasetka ART DECO na 3 cienie magnetyczne w stanie bardzo dobrym cien magnetyczny ART DECO nr 97 - taki delikatny roz z drobinkami baza DAX COSMETICS cashmere secret - troche mniej niz połowa, bez korka błyszczyk LANCOME juicy tubes nr 38 zaza - raczej transparentny ze srebrnymi drobinkami, ubytek nie za wielki moze 10% może coś u mnie, ksometyki lub biżuteria?   
				__________________ na avatarze: ja  biorę udział w konkursie welli  kto ma ochotę zagłosować, będzie mi miło   | 
|     |   | 
|  2007-07-13, 11:16 | #22 | 
| Zadomowienie | 

moze cos un mnie za: błyszczyk LANCOME juicy tubes nr 38 zaza - raczej transparentny ze srebrnymi drobinkami, ubytek nie za wielki moze 10% błyszczyk L'OREAL glam shine holographic - 43 ruby holographic bardzo ciekawy, czerwono rozowo rudy, ubytek tez niewielki do 15% o ile nie mniejszy <<<<<MÓJ WĄTEK>>>>> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197443 DOKLADKA NA 2 3 4 5 STRONIE!!!! NOWOSC JABLUSZKA NA 6 STRONIE!!!!!!!!! | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2007-07-15, 12:21 | #24 | 
| Zakorzenienie | 

Coś u mnie za krem pod Kinerase?

| 
|     |   | 
|  2007-07-15, 12:24 | #25 | 
| Wtajemniczenie | 

skoro sama robisz biżuterię, to pewnie Ci się nie przyda, ale zajrzyj do moich wątków  Może akurat   
				__________________ na avatarze: ja  biorę udział w konkursie welli  kto ma ochotę zagłosować, będzie mi miło   | 
|     |   | 
|  2007-07-15, 16:45 | #26 | 
| Zadomowienie | 

coś u mnie?   poza wątkiem mam jeszcze dwa blyszczyki smackersa i dwa balsamy do ust smackersa, goodbye cellulite nivea uzyty 2 razy   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2007-07-15, 16:59 | #27 | 
| Rozeznanie | 

Hej, cos u mnie za: baza DAX COSMETICS cashmere secret - troche mniej niz połowa, bez korka zerknij do mnie: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...85#post4782885 
				__________________ The planet is fine.The people are fucked. ___________________ | 
|     |   | 
|  2007-07-15, 20:40 | #29 | 
| Rozeznanie | 

lee_monka, ciaszunia - niestety   Lea93, a co u mnie Ci sie podoba? bo ja na smackersy jestem zawsze niezmiernie chętna  napiszesz mi jakie to dokladnie? a z wątku to ew. podklad maybelline tylko musialabym sprawdzic kolorek, ale przede wzystkim interesuja mnie smackersy    efelka, interesowalby mnie tester Majeur Excellence ale nie wiem co za niego bys chciala? | 
|     |   | 
|  2007-07-15, 21:05 | #30 | 
| Zadomowienie | 

interesuje mnie JT Lancome, Glamshine, rozświetlacz Maybelline i pędzel do cieni Sephora. smackersy mam takie: ciasteczkowa pomadka, zużycie 1cm, śmiało mogę oddać świąteczna pomadka limitowanka pięknie pachnie, nie wiem czy chce ją oddawać  zużycie max. 0,5 cm błyszczyk ice creamies, użyty jakieś 12 razy (ślicznie pachnie, nie wiem czy chce oddać  ) błyszczyk pink nilla mint bezbarwny, zuzycie mi trudno określić, szacuje, ze zuzyta jest jakas 1/4.   pozdrawiam. 
				__________________ | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.