![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pielegnacja, kolorówka, perfumy! zapraszam!
NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE
Witam! Oto kilka kosmetyków, którymi chętnie bym się wymieniła. Większość z nich w sklepie wydawała się pasowć, lecz w domu okazało się, iż nie przypadły mi do gustu z takich powodów jak, np. kolor, konsystencja, zapach. Nie mam póki co sprecyzowanych wymagań i jestem otwarta na wasze [color=greypropozycje, choć najchętniej będę wymieniać się na kremy pielęgnacyjne do ciała, próbki perfum i kolorowe cienie. Jako że dopiero zaczynam na targowisku i to moja pierwsza oferta, proszę drogie wizażanki o wyrozumiałość. ![]() Jeżeli coś, jest na zdjęciu, ale nie ma tego w ofercie, to znaczy, że nie jest już dostępne. Serdecznie zapraszam! Mała DOKŁADKA! - AA Oceanic Masło Kakaowe do ciała; zużycie widoczne na zdjęciu. - Lancome Juicy Tubes kolor nr 31 Peche (delikatny róż, ale na ustach prawie transparentny, ma śliczny brzoskwiniowy zapach) użyty kilka razy, jest prawie cała tubka, napis sie odrobinę już starł z powodu noszenia w torebce, nie przypadł mi do gustu ![]() - Inglot Sprint cień do powiek nr 63, kolor przyjemny grafitowy, używany kilkanaście razy, jest wglębienie, ale nadal jest go bardzo dużo. - L'oreal Infailible podkład nr 125 Natural Rose. Uzywany, zostało nieco ponad 60% opakowania. Niestety nie polubiłam go, a próbowałam ![]() Pielęgnacja: - Holiday Skin Balsam Do Ciała firmy Johnson's stopniowo tworzący opaleniznę do normalnej i ciemnej karnacji (użyty raz) leci do weroniki18 - Holiday Skin Balsam Do Ciała Ujędrniający firmy Johnson's, do wszystkich rodzajów karnacji, stopniowo tworzy delikatną opaleniznę (użyty raz) leci do weroniki18 - Krem nawilżająco-matujący Under 20 przeciw trądzikowi (użyty pięć razy - zostało 3/4 tubki) - Olejek śródziemnomorski z serii Planet Spa z firmy Avon (używany kilka razy - patrz: zdjęcie) - Dior Addict 2 balsam nawilżający do ciała (nieużywany - butelka 50 ml) -BRAK Vichy Oligo 25 levres, błyszczyk pielęgnacyjny do ust (użyty kilka razy) - leci do tomamy Kolorówka: - BRAKSephora błyszczyk spulchniający usta, kolor nr 11 (użyty dwa razy)-leci do tomamy -L'oreal Contur Khol, kredka do oczu, czarna, kolor Jet Black nr 131 (użyta dwa razy) leci do Itaki - BRAKLancome Le Crayon Khol Noir, kredka do oczu, czarna, jest to próbka wielkości połowy właściwej kredki - 0,7g (użyta raz) -leci do tomamy - Inglot Vertigo cień do powiek nr 62 - delikatny beż (używany kilka razy - patrz: zdjęcie)leci do Itaki - Inglot Vertigo cień do powiek nr 63 - delikatny beż (używany kilka razy - patrz: zdjęcie) Perfumy: - BURBERRY BRIT EDT(odnalzłam!) wraz z pudełkiem, we flakonie 50 ml zostało ok 3/4 - leci do astronomicznej.ani - BURBERRY LONDON, EDP, 50 ml, bez pudełka (użyta cztery razy) - leci do olik04 - BRAKNina, Niny Ricci we flakonie 30 ml, zostało na oko około 10-12 ml, bez pudełka (używana wcześniej, znudziła mi się)leci do tomamy Zapraszam! UWAGA!!!!!!!!! Dziękuję astronomicznej.ani za wskazanie mi mojego głupiego błędu. Rzecz w tym, iż na zdjęciu na dole jest flakon perfum Burberry LONDON, a nie Brit, który widnieje w mojej ofercie. Pudełko jest od Brit. Burberry Brit posiadałam kiedyś i najwyraźniej to jest pudełko od niego, a pudełko od Londona wyrzuciłam po zakupie ![]() Za ten ogromny błąd naprawdę przepraszam. Ściągam Brit z mojej oferty, a zamiast tego jest London. Naprawdę przepraszam wszystkie wizażanki, które były zainteresowane wymianą na Burberry Brit. Przykro mi strasznie ![]() Edytowane przez Narnii Czas edycji: 2007-06-14 o 05:33 Powód: aktualizacja! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pielegnacja, kolorówka, perfumy! zapraszam!
Czy za blyszczyk oligo, miniaturke balsamu diora oraz miniaturke kredki lancome, olejek avonu interesowaloby Cie ok. 25 ml najrozniejszych probek perfum?
edit- za reszte Nina oferuje ok.12 ml Lacoste pour famme. Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2007-05-18 o 15:21 Powód: byk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Nina.Znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() interesują mnie: - Lancome Le Crayon Khol Noir, kredka do oczu, czarna, jest to próbka wielkości połowy właściwej kredki - 0,7g (użyta raz) - Burberry Brit, woda toaletowa, 50 ml, wraz z pudełkiem (użyta cztery razy) - Nina, Niny Ricci we flakonie 30 ml, zostało na oko około 10-12 ml, bez pudełka (używana wcześniej, znudziła mi się) Zapraszam do mojego kramiku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie:
kredka czarna lancome i błyszczyk sephora i - Holiday Skin Balsam Do Ciała Ujędrniający firmy Johnson's, do wszystkich rodzajów karnacji, stopniowo tworzy delikatną opaleniznę znajdziesz cos w moim kramiku kosmetycznym za to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Znajdziesz coś za: - Holiday Skin Balsam Do Ciała Ujędrniający firmy Johnson's, do wszystkich rodzajów karnacji, stopniowo tworzy delikatną opaleniznę (użyty raz) - Sephora błyszczyk spulchniający usta, kolor nr 11 (użyty dwa razy)
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
moze cos u mnie za resztke niny?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
phdwo niestety nie znalazłam nic w Twoim kramiku, co by mnie interesowało. może następnym razem.
Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
astronomiczna.aniu interesuje mnie Chanel – cień Ombre Essentielle; kolor 45 Safari; ale za samego Burberry chciałabym się wymienić. co ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za Olejek śródziemnomorski z serii Planet Spa z firmy Avon (używany kilka razy - patrz: zdjęcie)
Vichy Oligo 25 levres, błyszczyk pielęgnacyjny do ust (użyty kilka razy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jutro w perfumerii przetestuję Brit EDT (dotychczas miałam zawsze EDP, a wyczytałam na którymś forum, że pomiędzy tymi dwiema wersjami jest dość istotna różnica) Chciałabym się jeszcze upewnić w pewnej kwestii: na fotce, którą umieściłaś w swoim poście inicjującym ten wątek jest kartonik od Brit'a, ale flakonik stojący obok na Brit'a nie wygląda (to raczej "nowy" London). Czy mogłabym prosić o zrobienie i wklejenie do wątku fotki flakonika Brit EDT? Prosiłabym też o info, gdzie i kiedy został zakupiony Brit, kiedy został otwarty i jaki jest kod produktu na flakoniku/kartoniku. Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2007-05-18 o 21:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
czy znalazłabyś coś u mnie za:
- Burberry Brit, woda toaletowa, 50 ml, wraz z pudełkiem (użyta cztery razy)
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Witaj,
interesuje mnie Nina, Niny Ricci we flakonie 30 ml, zostało na oko około 10-12 ml, bez pudełka (używana wcześniej, znudziła mi się) Zapraszam do mnie :http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189233 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za Ninę?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.