![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Moje niedobitki na wymianę :)
--------------------------------------------------------------------------------
Witajcie mam do zaoferowania na wymianę: Gucci ENVY EDP z 50 ml zostało chyba ? 25 -30 ml Gucci ENVY Edt z 30 ml zostało trochę mniej niż połowa NARCISO RODRIGUEZ FOR HER Edt z 50 ml zostało ok.20 ml Hugo Boss Intense z 75 ml zostało ok.20-25 ml http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5485 DUNHILL Desire z 50 ml zostało ok.15-20 ml http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1669 YSL cienie OMBRES VIBRATION DUO nr 33 kolory: jaśniutenki beżowy (ubytek do 3-4%) i szary, stalowy(kilka razy maznięty)- rewelacyjne,przesliczne,p ołyskliwe cienie - pacynki nie ruszane, w kartoniku z ulotką- nie trafiłam z kolorami ![]() cienie LANCOME MAQUIRICHE kolor Burntsand / honeymoon GWP 1,6 g opakowanie testerowe - jasny ze dwa razy użyty-ciemniejszy-mazniety, honeymoon-jasny midowy opalizujący burnt sand-ciemne piaskowe złoto opalizujący Bell świetlisty pył - cień sypki do oczu nr 8 stare złoto - nieotwierany tusz Rimmel Extra Super Lash - świeżutki - raz się nim pomalowałam pomadka DIOR ADDICT Rouge 297 nowa w kartoniku - raz tesowana na dłoni - jaśniutenki rózowo- fiołkowy kolor-świetny na lato błyszczyk TOO FACED Gossip Gloss kolor fuksja,bardzo błyszczący - uzywany- moze z sześć -siedem razy sie nim pozazałam - Dwa szampony koryryzujące w saszetkach MARION z wyciągiem za aloesu - nowiutkie -oczywiście nieuzywane kolor platynowy blond i ciemny blond Zdjęcia postaram sie dołaczyć wieczorkiem Wymienione: Mont Blanc Femme z 30 ml zostało może ciut mniej niż 25 ml - nieaktualne leci do Tomamy ![]() Estee Lauder Pleasures z 50 ml zostało ok.10 ml moze ciut wiecej - nieaktualne -minaturka KENZOAMOUR z 5 ml - nieatualne ![]() - odlewka Dior Miss Dior Cherry ok.5 ml - nieaktualne Zapraszam
Jestem za, a nawet przeciw... Edytowane przez Spook Czas edycji: 2007-07-08 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moje niedobitki na wymianę :)
może za mont blanc ktorys z moich zapachów?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
witaj !
może znalazłabyś coś u mnie za: -minaturka KENZOAMOUR z 5 ml - jest mniej więcej 4 - 4,5 ml tusz Rimmel Extra Super Lash - świeżutki - raz się nim pomalowałam pomadka DIOR ADDICT Rouge 297 nowa w kartoniku - raz tesowana na dłoni - jaśniutenki kolor
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
moze cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Witajcie - Dziewczyny niestety nic co bardzo chciałabym miec nie znalazłam w Waszych ofertach
![]() Lalicjo poczytam o Twoich zapachach i odezwe sie póznym wieczorkiem
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś za Gucci znajdziesz u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Witaj Gosiu - Amory juz mnie nie interesują
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Bardzo mi zależy na Envy...może chciałbyś ok. 20/100 ml pięknego zapachu ST. Dupont plus ,np minaturkę niebieskiej Soni Rykiel -ponad połowa z 7,5 ml
Unikalny, wyrafinowany aromat, bazujący na nutach zapachowych mandarynki, czarnej porzeczki, gardenii, ylang-ylang, patchouli, piżma oraz mchu. Zapach wyprodukowany w 1998 roku, jako jeden ze znaków rozpoznawczych mitycznej marki ST Dupont, adresowany jest do modnych, eleganckich i szykownych kobiet. Wyjątkowy, zmysłowy, niezapomniany... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Sierra Glaze na powiece wygląda jak naturalny cielisty beżyk z połyskiem (nie jest brązowy,jak by na to wskazywała fotka! - zresztą to aktualna kolekcja, więc myślę, że mozna będzie ten kolor przetestować bez problemu). Color Focus'y były troszkę używane (w zasadzie tylko ten różowy był jako-tako eksploatowany i jest w nim spory dołek, pozostałe po parę razy maźnięte). Mogę oddać albo jedno, albo drugie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Spook,
Czego poszukujesz w zamian za Envy? ![]()
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
moze u mnie cos za szminke?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Czy masz jakieś konkretne typy? Czym można Cię skusić?
![]()
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
J'Adore? Presence d'unne femme? ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Spook, w końcu "dorwałam się" do klawiatury
![]() I oczywiście potwierdzam gotowość do wymiany: Twoja miniaturka KENZOAMOUR raz przetestowana w zamian za mój mini-cień Clinique Sierra Glaze (nowy). Twój adres już mam, zaraz wysyłam Ci PW z moimi danymi adresowymi i propozycją dotyczącą terminu wysyłki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Aliie - do J'adore na razie nie chce wracac- przetesuje dzisiaj Mont Blanca i dam znac
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.