![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wątek Gamy. ciuszki. h&m, river island, cropp, tally weijl, diverse, orsay! XS,S,MNIEAKTUALNY! ZAPRASZAM DO NOWEGO WąTKU: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=5101123 . CZEGO SZUKAM? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=205568 . ![]() oraz w postach od #263: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...01#post4942401 do #275: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...14#post4942514 Na FIOLETOWO zaznaczam rzeczy wymienione, nie usuwam zdjęć, dopóki nie wymienię wszystkich rzeczy z jednego postu, ponieważ wtedy adresy zdjęć i ich kolejność zmieniają się i nie wiem, która jaką rzecz, chciała. Dokładki:
#3 - ostatnia pozycja #8 - ostatnia pozycja #12 - trzy ostatnie pozycje #14 - dwie ostatnie pozycje #15 - ostatnia pozycja wszystko od postu #16 do #25
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...01#post4942401 do #275: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...14#post4942514 Z góry przepraszam za wymięte rzeczy...;-) Przy niektórych ubraniach są podane dokładne wymiary, przy innych nie, więc jak coś proszę prosić o wymiary podam osobno ![]() 1. Szorty firmy Tally Weijl, w dobrym stanie. Rozmiar z metki M WYMIARY: pas: 41 cm x2biodra: 46cm x2 stan: 20cm długość całkowita" 22cm 2. Bluzka firmy French Connection, rozmiar z metki M WYMIARY: [bez rozciągania] od pachy do pachy: 44cm długość całkowita: 49cm rękaw od pachy: 44cm rękaw na zewnątrz: 61cm 3. Polo bluzka firmy Reserved. Rozmiar z metki: S WYMIARY: od pachy do pachy: 43cmdługość całkowita: 48cm długość rękawa od pachy: cm długość rękawa na zewnątrz: 35ccm 4. Top firmy River Island. Rozmiar z metki: 38 WYMIARY: od pachy do pachy: 40cm długość całkowita: 36cm długość ramiączka: 14cm x2 [długość całkowita ramiączka] 5. Bluzka firmy Vertus, NAJMODNIEJSZA STÓJKA, W BIAŁE MODNE GEOMETRYCZNE WZORY, NOWA, BEZ PAPIEROWYCH METEK, STAN IDEALNY/CELUJĄCY. ROZMIAR Z METKI: S Moja koloru różowego! WYMIARY: od pachy do pachy: 35cm, rozciąga się do 50cm długość całkowita bez stójki: ok. 48cm ze stójką 50cm BLUZKA BARDZO ROZCIĄGLIWA. CENA SKLEPOWA: 89ZŁ, CO WIDAĆ NA ZAŁĄCZONYM SKANIE Z MIESIĘCZNIKA AVANTI! 6. Bluzka, rozmiar S, stan: dobry Edytowane przez gamaa Czas edycji: 2007-08-27 o 00:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek Gamy. ciuszki. h&m, river island, cropp, tally weijl, diverse, orsay! XS
1. KAMIZELKA, FIRMY: AMERICANOS !!
SUPER DO ZAŁOŻENIA NA KOSZULE, BLUZKĘ ITD. INWENCJA TWÓRCZA ZDJĘCIE NIE ODDAJE UROKU KAMIZELKI! KAŻDY BĘDZIE CI ZAZDROŚCIŁ * KAMIZELKA JEST NOWA, Z PAPIEROWYMI METKAMI, ZAPINANA NA ZATRZASKI ROZMIAR Z METKI: S WYMIARY: od pachy do pachy: 43cm długość całkowita: 40cm 2. 1. VENEZIANA - włoskie LEGGINSY z klasą model MICRO 40 (wykonane z microfibry 40 DEN) rozmiar 1/2 wzrost 150 - 160 cm obwód bioder 86 - 96 cm waga 45 - 60 kg kolor: mango 3. Narzutka Vila, rozmiar S. ZA COS EXTRA! ![]() ![]() 4. Balerinki Graceland z Deichmanna, kolor: miedziany, mało używane, rozmiar 38, dł. wkładki 24cm. piękne ![]() ![]() ![]() ![]() 5-6. Jeansy Cropp Town, stan: b.dobry, ładniejsze niż na foto. Rozmiar: S Edytowane przez gamaa Czas edycji: 2007-07-29 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek Gamy. ciuszki. h&m, river island, cropp, tally weijl, diverse, orsay! XS
1. Bokserka Cropp Town, rozmiar XS, stan: idealny 2. Bokserka H&M, rozmiar XS, stan: idealny od pachy do pachy: 29cm , rozciąga się sporo, ja nosze normalne S, a to jest XS i na mnie pasuje więc tak samo XS jak i S długość całkowita:56cm 3. Top, rozmiar 36, stan: b.dobry 4. Bluzeczka przywieziona z Niemiec, rozmiar S 5. T-shirt H&M, rozmiar 34, stan: b.dobry DOKLADKA 29.07.2007! 6. Bokserka long Tally Weijl, rozmiar z metki 34. Obszyta koronką. stan idealny. - Wymieniona z kasiadg88 Edytowane przez gamaa Czas edycji: 2007-08-10 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1-2. T-shirt Let's go, rozmiar 36, stan: b.dobry. Real foto to te drugie bardziej intensywne, te z katalogu przekłamało kolor podczas skanowania
![]() 3. Jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu, pięknie podkreślająca biust, turkusowan bluzeczka Angie, rozmiar S, stan: b.dobry od pachy do pachy:37cm [materiał rozciagliwy] dł. całkowita:48cm 4. Long, nowy, jeszcze ładniejszy niż na foto, Estelle, z metką, rozmiar: M, stan: b.dobry 5. Bluzka KENVELO z rękawkami 3/4, piękna ![]() ![]() od pachy do pachy:31cm dł. całkowita:45cm dł. rękawa od pachY:29cm 6. Bluzka żółta, stan: b.dobry!, rozmiar z metki L, ale to zdecydowanie S/M Edytowane przez gamaa Czas edycji: 2007-06-28 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Long H&M, rozmiar: 36, stan:b.dobry - Wymieniony z yamiss
2. Biustonosz typu push-up, 75B, H&M, stan: b.dobry 3. Torebka Reebok, oryginalna, stan: b.dory, dość duża 4-5. Bluza welurowa Victoria's Secret, oryginalna, rozmiar: XS/S , stan: b.dobry - Wymieniona z CZekolada83 6. Spódnica firmy Cocomore, rozmiar 36, stan: idealny, dł. do połowy łydek Edytowane przez gamaa Czas edycji: 2007-08-13 o 00:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. Spódniczka, idealna na lato, rozmiar: 34/36, za kolano stan: b.dobry, o wiele ładniejsza niż na foto!
pas:37 x2 dł. całkowita: 57cm 2-3. Spódnica przywieziona z Paryża, rozmiar 36, za kolano, na dole obszyta cekinami, materiał atłasowy 4. Rybaczki Vero Moda, rozmiar 34, w pasie regulowane sznurkiem i na gumkę! Śliczne 5-6. Szorty przed kolano, jasny jeans, rozmiar 34/36, ZA COS EXTRA! ![]() ![]() Edytowane przez gamaa Czas edycji: 2007-06-28 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez gamaa Czas edycji: 2007-06-28 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1-2. Bluza Cubus, rozmiar 158, śnieżnobiała z różowymi aplikacjami, i kapturem wyściełanym różowym welurem, przepiękna!
![]() ![]() ![]() 3-5. Bluza Diverse, super! oldschool, z zeszłorocznej kolekcji! Super wygląda na sylwetce, mimo iż na fotce może niezbyt korzystnie! rozmiar: S/M, stan: b.dobry ZA COS EXTRA! ![]() ![]() DOKLADKA 29.07.2007! 6. Bluza z dekoltem w łódkę firmy BERSHKA. Rozmiar z metki: M, ale myślę, że to raczej S/M, stan: bardzo dobry! - wymieniona z paola89 Edytowane przez gamaa Czas edycji: 2007-08-12 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1. Bluzka firmy Snoopy, super! praktycznie nowa, w stanie idealnym, rozmiar: S
2. T-shirt firmy Snoopy, śliczne kolorki! Rozmiar z metki: M, ale to raczej S/m, stan: b.dobry - Wymieniony z Chili1986 3-4. Bokserka przywieziona z Niemczech, praktycznie nowa, rozmiar: M 5-6. Tuba Nike z zeszłorocznej kolekcji, piękna! Rozmiar S, Oryginalna, idealnie dopasowująca się do sylwetki. Niestety jest trochę 'przypalona' co widać na foto. Może jakaś twórcza Wizażanka zrobi z niej jeszcze jakiś pożytek ![]() Edytowane przez gamaa Czas edycji: 2007-07-02 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
oddam wiele za http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4657640 . Odp u mnie czy coś za nie widzisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1. Kolczyki, 8cm, Bijou Brigitte - Wymienione z Anitką11
2. Top tuba, czarny, babydoll, Vero Moda, rozmiar: 36/38, stan: b.dobry 3-4. Żakiet, marynarka militarna w kolorze khaki Tally Weijl, rozmiar 34, dla mnie za mała ![]() ![]() ![]() 5. Koszula Top Secret, Rozmiar S/M, stan b.dobry, Jedyny mankament to zamek, nie otwiera się do końca ![]() 6. Piękna czerwona sztruksowa spódnica z piękna kokardą, rozmiar: 36, piękna ZA COS EXTRA! ![]() ![]() Edytowane przez gamaa Czas edycji: 2007-08-11 o 23:58 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1. Szorty welurowe Cubus, śliczne! Rozmiar: S, stan: b.dobry - Wymienione z Anitką11
2. Szorty białe, z niebieską gumką w pasie, która reguluje szerokość w pasie. Rozmiar: S/M, stan: idealny 3. Szlafrok duży, L/XL, śliczne kolorki, stan: b.dobry DOKLADKA 29.07.2007! 4. NOWE legginsy, bez opakowania, przewiewne, dokładnie takie jak te ze zdjęcia, zakończone koronką, w kolorze czarnym. Rozmiar: S [1/2] - Wymienione z paulina.t11 5. Torba banan Atmosphere, mieści A4, na zdjęciu wyszła dość prostokątnie, ale w rzeczywistości jest dużo ładniejsza ![]() ![]() 6. Pasek parciak, przekładany w kolorze złotym, szerokość: ok. 5cm [Rozmiar S] Edytowane przez gamaa Czas edycji: 2007-08-20 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dodatki:
Edytowane przez gamaa Czas edycji: 2007-06-30 o 02:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Różne:
DOKLADKA 29.07.2007 !
Edytowane przez gamaa Czas edycji: 2007-07-29 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
DOKLADKA 29.07.2007!
Edytowane przez gamaa Czas edycji: 2007-07-29 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
DOLADKA 29.07.2007!
1-2. Bluzka-bokserka Let's go, w pięknych kolorkach: szaro-różowo-biała! Rozmiar: S. stan: idealny. 3-5. Bokserka DIVERSE, w różowo-szare paski. Super kolorki! Rozmiar: S, stan: idealny. Jeszcze nie wiem czy chcę ją oddać - ZA COS EXTRA!! ![]() ![]() 6. Bokserka czerwona mariquita, rozmiar z metki: 134, dziecięca, chociaż ja mam 162 i też w niej chodziłam ![]() Edytowane przez gamaa Czas edycji: 2007-07-29 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
DOKLADKA 29.07.2007!
1-2. Bluzka firmy YADOU, śliczne kolory, nie jestem pewna czy chcę ją oddać... z metki 164. Stan: idealny. - ZA COS EXTRA! ![]() ![]() 3-4. Bluzka Empire, z ślicznym motywem graficznym ![]() 5-6. Top RESERVED, śliczny! Na drugim zdjęciu top nie jest brudny, to tylko ślad po tuszu na lustrze :P Rozmiar: S. Stan: idealny, bluzka założona może 2-3 razy... ![]() Edytowane przez gamaa Czas edycji: 2007-08-01 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
DOKLADKA 29.07.2007!
1-2. Bluzka RESERVED, żółta, w rzeczywistości nieco ciemniejsza, z haftowanymi kwiatkami. Śliczna ![]() 3-5. Tuba ONLY, z grubego swetrowego materiału, na zimniejsze wieczory, albo na koszule. Bardzo wygodna, trochę mi służyła, ale niestety schudłam i jest na mnie za duża :/ ![]() 6. Sweter - golf. Fajny i wygodny ale niestety wyrosłam z niego... Rozmiar: S, stan: dobry, na rękawie ma niedużą plamę ale myślę, że da się to wyczyścić, sama nawet spróbuję ![]() Edytowane przez gamaa Czas edycji: 2007-07-29 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
DOKLADKA 30.07.2007!
1-3. Sukienka tuba EDC by ESPRIT. Z zesżłorocznej kolekcji! ANI RAZU NIE ZAŁOŻONA. Kupiłam, oderwałam metki i położyłam do szafy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4-6. Sukienka w kropki, granat wpadający w czerń, kupiona na imprezę w stylu lat '60 i to niestety jedyna okazja kiedy mogłam ją założyć, a jest fajna i bardzo wygodna. Rozmiar: XS/S, dopasowuje się do sylwetki, śliczny plis i kokardka w pasie. Edytowane przez gamaa Czas edycji: 2007-07-30 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
DOKLADKA 30.07.2007!
1. Foto zapożyczone od jednej z Wizażanek! Mam nadzieję, że nie będzie mi miała tego za złe. Bluzka 2 w 1 firmy F&F, rozmiar z metki: L. Bluzka jest w stanie idealnym, ślicznie prezentuje się na ciele, ja nosze S i nosiłam ją jako worek ![]() 2-3. Bluzka Gina Benotti, rozmiar: S/164, piękna, niestety dla mnie już za mała ![]() 4. Bluzka dwuwarstwowa 2 w 1 firmy INSCENE, rozmiar z metki: M. Super! W stanie bardzo dobrym ![]() 5. Bluzka firmy RESERVED, rozmiar: M. Fiolet, ślicznie wygląda na ciele ![]() ![]() 6. Kremowa bluzka firmy Broadway, nowa, nigdy nie używana, rozmiar: S/M. Na żywo dużo ładniejsza! Edytowane przez gamaa Czas edycji: 2007-07-30 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
DOKLADKA 30.07.2007!
1-3. Kurka firmy Clyde, śnieżnobiała z różowym zamkiem i lamówkami. Super! Rozmiar: 38. Wiosenno - letnia, właściwie nie używana w stanie idealnym! 4-6. Czerwona kurtka firmy CLYDE, rozmiar 36. Wiosenno - letnia. Właściwie nie używana, w super stanie! Kołnierzyk obszyty od wewnątrz sweterkowatym materiałem. Przepraszam za brudne lustro ![]() Edytowane przez gamaa Czas edycji: 2007-07-30 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
DOKLADKA 30.07.2007!
1-2. Bluza szara Esprit, założona zaledwie 2 razy, Śliczna! Podszyta milutkim welurkiem ![]() 3-4. T-shirt czarny UPS!, rozmiar: S, stan: dobry. Bardzo ją lubię, ale pora na zmianę ![]() 5. Biała spódnica jakby lniana, z przewiewnego materiału, biała, do niej dołączony jest pasek, którego nie ma na zdjęciu! Rozmiar XS. W bardzo dobrym stanie 6. Krótkie spodenki, szorty firmy UPS! Śliczny kolorek. Rozmiar S. W pasie sznureczek do regulacji ![]() Edytowane przez gamaa Czas edycji: 2007-08-20 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
DOKLADKA 30.07.2007!
1-3. Peep toe, rozmiar 38, dł. wkładki 24,5. Bardzo wygodne, mają malutki obcas. Kolor: czerwony. Z żalem serca je wymieniam, bo do niczego mi nie pasują, a są takie wygodne i mają taki krój jakich długo szukałam :/ 4-6. Torba PUMA, ogromnaaaaaa, oryginalna, można nosić ją na dowolne sposoby, nadruk nieco się zgniótł co w sumie nie przeszkadza za bardzo w normalnym użytkowaniu, stan torby oceniam na dobry. Urwał się też zatrzask wewnątrz torby, co nie jest ani problemem, ani niczym czego nie można by było naprawić, po prostu odpadła jedna część, nic nie jest porwane etc. ![]() Wymiary torby: długość: 29cm szerokość: 33cm głębokość: 8cm+ długość całkowita paska: [możliwość regulacji] 80cm x2 Edytowane przez gamaa Czas edycji: 2007-07-30 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
DOKLADKA 29.07.2007!
1. Drewniane korale w kolorze żółtym, długość: 25cm x2, nowe! Właściwie chyba nie chcę ich oddawać i wymienię tylko jak trafi się coś super - ZA COS EXTRA ![]() ![]() 2. Korale w stylu boho firmy H&M, miałam je na sobie raz, do niczego mi nie pasują ![]() 3. Bransoletka boho H&M, kupowałam do kompletu z koralikami, które prezentuje obok, są raczej na drobną rączkę, na gumce! Łatwo nie oddam! 4. Koraliki Cropp, 2 w 1, jedne koloru srebrno-białego, drugie żółte. Do niczego mi nie pasują... Ani razu ich nie miałam założonych. One nie są połączone! To dwa oddzielne wisiorki kupione w kompelcie! Długość każdego: 60cm x2 5. Kolczyki kupione w Świecie Spinek, styl: boho. Długość: 8cm bez motylka, ani razu nie miałam ich na sobie! 6. Wymienię jedną spinkę do włosów formy H&M, białą w kształcie kwiatka, mi potrzebna tylko jedna, a sprzedawano w komplecie ![]() Edytowane przez gamaa Czas edycji: 2007-08-17 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dokladka 29.07.2007!
1. Pasek do spodni = łańcuch. Rozmiar: S. 2-3. Broszka, przypinka w kształcie kwiatka, turkusowa z cekinów, koralików i z brokatem. Pięknie połyskująca. Średnica: ok. 9cm 4. Trzy opaski do włosów: miedziana [jest w karbowanym kształcie], czarna, zielona. Proszę o wybór koloru ![]() 5. Złote kolczyki w kształcie kaczuszek, raczej nie noszą złotej i srebrnej biżuterii, a szczególnie kolczyków, dlatego chętnie je wymienię z kimś, kto z nich na prawdę skorzysta, bo są śliczne ![]() ![]() 6. Spinka do włosów, mocno trzyma, kolor: granat podchodzący pod czerń. Długość: 9cm, szerokość: 3cm. Edytowane przez gamaa Czas edycji: 2007-07-29 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Hej,
Byłabym zainteresoqwana balerinkami,wodą toaletową sensual i ziajką tin tin Proponuję od siebie np kurtkę diversa albo tusz IsaDory,zapraszam do mnie,moze a nuz cos wpadnie ci w oko ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=195877 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4657653
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4657640 ZNAJDZIESZ COś W ZAMIAN? ![]() zapraszam do mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
moze cos u mnie za :
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4657648 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4657653 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4657660 odp u mnie, prosze buziaki
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4657653
odp u mnie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.