| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2007-07-11, 13:58 | #1 | 
| Moderatoreska |   Zapraszam :)

Nieaktualne Witam  Zapraszam do wymianki, narazie nie jest tego duzo, planowane sa dokladki, nie szukam niczego specjalnego wymienie sie na to co i wpadnie w oko  Na wymiane mam: 1) Profesjonalne farby do wlosow Berrywell - 6G ciemny zloty blond,NIE MA - 12B blond specjalny o odcieniu bezowym,NIE MA - 12A blond specjalny o odcieniu popielatymNIE MA - 9N jasny blond ekstra naturalny, - 7K sredni miedziany blond, - 5VE jasny braz o odcieniu fioletowym ekstra, - 7C sredni blond cendre, NIE MA - 5RE jasny braz o odcieniu czerwonym ekstra, - 10N ultrablond naturalny,NIE MA - 4RE ciemny braz o odcieniu czerwonym ekstra, - 7N sredni blond naturalny - NIE MA - 2LR czerwien lawa, - 2ER czerwien europejska - NIE MA - 8K jasny miedziany blond, - 3VE ciemny braz o odcieniu fioletowym ekstra, - 088 MI koncentrat barwy czerwonej, - 8N jasny blond naturalny, NIE MA - 2MB machon brylantowy, - 12N blond specjalny naturalny. Wszystkie farby sa nowe nie uzywane. Do tych farb potrzebna jest woda utleniona, ktora posiadam firmy Berrywell i do danej farby bede robic odlewki wody poniewaz mam ja w pojemnosciach 1L. 2)Zel z woskiem Berrywell. 3)Wosk o zapachu kokosowym Berrywell. 4)Odzywka pantene - proste i gladkie zostalo 50%.NIE MA 5)Krem tonujacy Ziaja- nowy. NIE MA 6)Tipsy z duza kieszonka rozne rozmiary firmy Lion Cosmetics. i to na tyle serdecznie zapraszam   Edytowane przez eweska Czas edycji: 2007-09-16 o 14:43 | 
|     |   | 
|  2007-07-11, 14:24 | #2 | 
| Rozeznanie | 

Dot.: Zapraszam :)

co konkretnie szukasz? pielegnacja, kolorowka? interesuja mnie dwie farby    
				__________________ Szukam Zara Woman Special Edition 2013 (fioletowo-złota) | 
|     |   | 
|  2007-07-11, 16:03 | #4 | 
| Zakorzenienie | 

Może coś u mnie. Intersuje mnie: - 7C sredni blond cendre, - 7N sredni blond naturalny, 5)Krem tonujacy Ziaja- nowy. Mogę coś wygrzebać spoza watku jak Cie coś konkretnego intersuje. Albo oddać za to np. depilator który mam w watku. | 
|     |   | 
|  2007-07-11, 17:15 | #5 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 - 6G ciemny zloty blond, - 12B blond specjalny o odcieniu bezowym, - 12A blond specjalny o odcieniu popielatym, - 5VE jasny braz o odcieniu fioletowym ekstra, - 7C sredni blond cendre, - 5RE jasny braz o odcieniu czerwonym ekstra, - 4RE ciemny braz o odcieniu czerwonym ekstra, - 7N sredni blond naturalny, - 3VE ciemny braz o odcieniu fioletowym ekstra. Masz może palete kolorów gdzieś albo chociaż tak po krótce mogłabyś opisać kolory? 5)Krem tonujacy Ziaja- nowy. - to ten przeciwzmarszczkowy czy wersja młodzieżowa?? | |
|     |   | 
|  2007-07-11, 17:40 | #6 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: WARSZAWA, Bemowo 
				Przekupka: 240 pkt  / 100% pozyt. | 

HEJ! Znajdziesz coś u mnie za: - 12A blond specjalny o odcieniu popielatym, 4)Odzywka pantene - proste i gladkie zostalo 50%. 
				__________________  ??? Może masz na zbyciu stare bajki na kliszach ???  WYMIANKA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=473753 SZUKAM: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=26870216 | 
|     |   | 
|  2007-07-11, 20:42 | #7 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: stepy akermanskie :) 
				Przekupka: 15 pkt  / 100% pozyt. | 

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184931 12A blond specjalny o odcieniu popielatym, Odzywka pantene - proste i gladkie zostalo 50% | 
|     |   | 
|  2007-07-12, 08:39 | #8 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: WARSZAWA, Bemowo 
				Przekupka: 240 pkt  / 100% pozyt. | 

eweska! Oddasz te rzeczy za tą maseczkę YR? (- 12A blond specjalny o odcieniu popielatym, 4)Odzywka pantene - proste i gladkie zostalo 50%) Dorzucę jeszcze sporo fajnych gratisków! Finalizujemy wymiankę na PW? 
				__________________  ??? Może masz na zbyciu stare bajki na kliszach ???  WYMIANKA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=473753 SZUKAM: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=26870216 | 
|     |   | 
|  2007-07-12, 11:34 | #10 | 
| Moderatoreska | 

| 
|     |   | 
|  2007-07-12, 22:09 | #12 | 
| Rozeznanie | 

"1) Profesjonalne farby do wlosow Berrywell: - 9N jasny blond ekstra naturalny,? - 10N ultrablond naturalny,? Do tych farb potrzebna jest woda utleniona, ktora posiadam firmy Berrywell i do danej farby bede robic odlewki wody poniewaz mam ja w pojemnosciach 1L." Byłabym baaardzo zainteresowana...    Tylko przydałaby sie do nich jakaś instrukcja obsługi i zdjęcie z kolorem, bo nie wiem, którą mogłabym wybrać, a na sieci nie moge znaleźć. | 
|     |   | 
|  2007-07-13, 08:17 | #13 | |
| Moderatoreska | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2007-07-13, 09:56 | #14 | 
| Rozeznanie | 

Za 9N się z chęcią wymienię    | 
|     |   | 
|  2007-07-13, 13:01 | #15 | 
| Rozeznanie | 

- 12B blond specjalny o odcieniu bezowym, - 9N jasny blond ekstra naturalny, - 10N ultrablond naturalny, - 12N blond specjalny naturalny. Tak mnie te farby zaintrygowały....  Jeśli jest możliwość za 2, to czy mogę prosić raz jeszcze te 4 kolorki do porównania?   | 
|     |   | 
|  2007-07-13, 14:06 | #16 | |
| Moderatoreska | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2007-07-13, 15:06 | #17 | 
| Rozeznanie | 

- 12B blond specjalny o odcieniu bezowym, - 10N ultrablond naturalny,  A czy one mają własciwosci rozjasniajace czy trzeba nałozyc najpierw rozjaniacz na odrosty??? Ja mam odr. koloru jasny szatyn na ten przykład... | 
|     |   | 
|  2007-07-13, 19:53 | #18 | 
| Zakorzenienie | 

niestety nic.

| 
|     |   | 
|  2007-07-13, 20:07 | #19 | 
| Raczkowanie | 

niestety nic

__________________ ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=198694 | 
|     |   | 
|  2007-07-13, 20:47 | #20 | 
| Rozeznanie | 

A co mogłabym Ci jeszcze za niego ofiarować? Bo jeśli nic, to posłużę się starą, dobrą Joanną...  I to chyba będzie wszystko. Chyba że chciałabyć za te farby coś jeszcze. W razie czego załączam zdjęcie bardziej ukazujące zużycie każdego pojemniczka perfum. Pozdrawiam   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.