![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Guerlain, Les Belles zielone, Cartier, LRP i inne
nieaktualne
zapraszam tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=218944 Wymienione: Femme Fatal: LipFusion XL, błyszczyk powiększający usta. Kolor przezroczysty. Używany, zostało powiedzmy 40%. Dax Cosmetics Eye Glamour serum pod oczy, 20 ml, pełnowymiarowe, zużycie 10%. Organique balsam do ciała z mlekiem kozim i lychee. 250 ml. Nowy, w kartoniku. L’Occitane White Tea EDT 20 ml, NOWE, w kartoniku. Biotherm Source Therapie 30 ml NOWY, w kartoniku. Chanel Joues Contraste - róż w kamieniu, kolor Narcisse, nowy, w kartoniku. Daissy: Guerlain Divinora Bubble Blush, kolor 40 Peche Graffiti. 5.1 g, pełnowymiarowy, użyty może 5x. La Roche-Posay Effaclar K, 30 ml, pełnowymiarowy, zostało 50%. Z wymiany, ale nie będę go używać. Dusia65: Methode Jeanne Piaubert Hydroscience Masque - maska nawilżająca, poj. 75 ml, NOWA, nieużywana. Z wymiany, ale w międzyczasie dostałam coś innego i czegoś muszę się pozbyć. Wartość 36.90 euro. Istari: Kolastyna Slim Body mleczko ujędrniająco-brązujące, 200 ml, pełnowymiarowe, zużycie 15%. Yves Rocher Phytum Actif Smoothing milk, zużyte 30%. Oriflame Perfect Body Anti-Cellulite Massaging Roll-On. Użyty, zużycie 10%. Wilhelmina: La Roche-Posay Novalip szminka w płynie, kolor 30 Sparkling Coral. 5 ml, pełnowymiarowa, w kartoniku (nieco sfatygowanym), użyta 3x. Dorota-Coco Astor 3Style mascara, kolor 800 Black. 2x4 ml, pełnowymiarowa, użyta ok. 10 x. Bourjois 10 hour sleep effect - podkład kolor 73, NOWY, zaklejony, nietknięty Estee Lauder Exotic Shimmer All-Over Highlighting Powder, z wymiany z Dusią, bardzo fajny, ale dubluje mi się z różem EL. Zdjęcie orientacyjne tu, ubytek nie wiem jaki, no powiedzmy 15%? Organique krem pod prysznic z mlekiem kozim i lychee. 250 ml. Nowy, w kartoniku. Edytowane przez anexxa Czas edycji: 2007-11-06 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Guerlain, Les Belles zielone, Cartier, LRP i inne
Coś u mnie za:
La Roche-Posay Respectissime desifieur mascara volumateur – tusz do rzęs, kolor czarny. Nowy, w kartoniku. Lip Smacker Clear Shine Lip Gloss Strawberry kiwi. Nowy, w kartoniku. Lip Smacker Skittles Berry punch. Nowy, w kartoniku. Lip Smacker Super Star Shine Party Berry. Nowy, w kartoniku. La Roche-Posay Anthelios XL Fluide Extreme 50+ do twarzy, 50 ml, pełnowymiarowy, zużycie 15%. Tylko za coś wyjątkowego. Pantene Pro-V sprężyste loki i fale (odżywka) może raz użyta. Nie pamiętam, piszę dla spokoju, że to używane, ale może i nowe. Mogę dodać do większej wymiany. Veet krem do depilacji do skóry suchej. Nowy, w kartoniku. Veet krem do depilacji do skóry wrażliwej. Nowy, w kartoniku. Veet zestaw do depilacji okolic bikini (krem do depilacji i łagodzący krem po depilacji). Nowy, w kartoniku. Cartier Delices eau fruitee EDT, 50 ml, produkt nie tester. Ubytek może 5 ml, może mniej. Tylko za coś wyjątkowego. L’Occitane Green Tea EDT 20 ml, NOWE, w kartoniku. L’Occitane White Tea EDT 20 ml, NOWE, w kartoniku. ? ![]()
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Witaj. Pytałaś w moim wątku o dkny picnic in the park. Oczywiscie ,że sa oryginalne. Zdaje się ze dzieki Bogu nie zrobili jeszcze podróbki. Chętnie zamienie je na inne ale tylko dlatego ,że dostałam drugi taki sam flakon a dwóch nie dam rady na siebie wylać. Ja byłabym zainteresowana Niną Ricci Les Belles , jakaś jestem staromodna i lubię Ninę Ricci.
Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2007-09-14 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Paul's girl
|
Lip Smacker Clear Shine Lip Gloss Strawberry kiwi. Nowy, w kartoniku.
Lip Smacker Skittles Berry punch. Nowy, w kartoniku. Lip Smacker Super Star Shine Party Berry. Nowy, w kartoniku. Dax Cosmetics Eye Glamour serum pod oczy, 20 ml, pełnowymiarowe, zużycie 10%. Organique balsam do ciała z mlekiem kozim i lychee. 250 ml. Nowy, w kartoniku. coś u mnie za powyższe cuda? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witaj Aniu,
mam Tigi Bed Head Girl Toys serum (raz uzyte, ubytku nie widac) i zaraz cos jeszcze znajde na wymiane. Z Twoich rzeczy interesuje mnie : L’Occitane Green Tea EDT 20 ml, NOWE, w kartoniku. L’Occitane White Tea EDT 20 ml, NOWE, w kartoniku. Organique balsam do ciała z mlekiem kozim i lychee. 250 ml. Nowy, w kartoniku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Moze cos u mnie za : Guerlain Divinora Bubble Blush/ Efaclar?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
Vichy Capital Soleil Autobronzant, mleczko samoopalające, 100 ml, pełnowymiarowe, zużycie 15%. Vichy Skinset laktopianka 150 ml, pełnowymiarowa, użyta 3x.
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
witaj Anexa,
interesują mnie: Lip Fusion XL True Glow poza wątkiem mam nowy francuski preparat antycellulitowy na bazie kakao (zapach nestea brzoskwiniowej) tuża tuba link nowy BodyRepair 400ml link Body cocoon 80% z 400ml link Nowy Garnier balsam w bialym opakowaniu 250ml nowosc w polsce Balsam sake i ryż avon Ujędrniający żel do ciala srodziemnomorski SPA avon uzyty raz Morski napoj do ciala SPA avon ubytek ok. 10% Francuski krem na cellulit z wapniem! nowy 250ml sloj link Olejek do ciała garnier bodyrepair niedostępny w polsce raz uzyty (w lazience odeszla naklejka) - czerwona butla Nowy francuski krem pod oczy w pisaku link Nowy morelowy krem do twarzy "efekt aksamitu" tubka 30ml link (na str.krem w sloiku) Nowy francuski silnie nawilzajacy krem w tubce 30ml link (na str.krem w sloiku) Mam też pieknie pachnące francuskie mleczko do ciala mango 200ml nowe Francuskie serum 3D do pielęgnacji okolic oczu link Krem-żel do mycia twarzy Garnier z aloesem i masłem karite, niedostepny w polsce, 200ml, butla z pompką, uzyta 2 razy (rozowe opak.) Niedostępny w polsce krem do mycia twarzy Garnier tuba 150ml, uzyta parę razy, z Kanady i masę innych rzeczy (pytaj) najbardziej zalezy mi na lip fusion xl jeżeli interesuje Cię cos z rzeczy, ktore zaproponowalam to proszę o rezerwację, gdyz w weekend nie zawsze jestem na wizazu pozdrawiam Mektarynka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Lea93 - dziękuję, niestety nic.
Idiaminka - nie, są podróbki Picnic in the Park, dlatego pytam. Dostałam dziś hint, że mogę dostać DKNY w prezencie za parę dni, więc pozwolisz, że jeszcze się wsztrzymam - bo dwóch flakonów też bym nie zużyła ![]() Istari - niestety, nic. Dziękuję. Aniu (FF) - bardzo chętnie. Czy coś jeszcze Ci się podoba? Ja bym chętnie wzięła Mild Clarifying Lotion od Ciebie. Daissy - u Ciebie podoba mi się KenzoKi. Jaga - dziękuję, ale tym razem nic. Mektarynka - dziękuję, niestety nic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
S. Sssss. SSSSS.
|
cos u mnie za:
Lip Smacker Clear Shine Lip Gloss Strawberry kiwi. Nowy, w kartoniku. Lip Smacker Skittles Berry punch. Nowy, w kartoniku. Lip Smacker Super Star Shine Party Berry. Nowy, w kartoniku. ? a co bys chciała za white tea l'occitane? i jak to pachnie? ![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Witaj, Anexxo
![]() zainteresowały mnie wstępnie:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Aniu podoba mi sie jeszcze u Ciebie cos z tych rzeczy: LipFusion XL i Dax Cosmetics Eye Glamour serum pod oczy, Organique krem pod prysznic z mlekiem kozim i lychee.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Paulinka - niestety, nic. Dziękuję.
Aniu (astronomiczna) - to jest ten kolor: http://www.monpharmacien.fr/catalog/...+07+Tourmaline U Ciebie podoba mi się jedwab Farouk. Aniu (FF) - z miłą chęcią oddam Ci te rzeczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a skoro u mnie zainteresowały Cię tylko dwie małe buteleczki jedwabiu, to o negocjacjach nad zapachami mowy byc nie może ![]() chyba poczekam, aż wypatrzę u Ciebie "coś małego", co mi wpadnie w oko i wtedy przypomnę się z Faroukiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
[quote=anexxa;5282674]
Idiaminka - nie, są podróbki Picnic in the Park, dlatego pytam. Dostałam dziś hint, że mogę dostać DKNY w prezencie za parę dni, więc pozwolisz, że jeszcze się wsztrzymam - bo dwóch flakonów też bym nie zużyła ![]() Szkoda , ale jak zmienisz zdanie to daj znać w moim wątku. Chętnie zamienię sie na les belles |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos za
La Roche-Posay Respectissime desifieur mascara volumateur – tusz do rzęs, kolor czarny. Nowy, w kartoniku. lub zapachy (prócz avonowskiego)
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Witaj
Mogę zaoferować to co w wątku ( nie sugeruj się proszę ,że jest nieaktualne ) http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=207168 Dodatkowo - z poza wątku - Thalgo, plasmalg. Jestem bardzo chętna na les belles, jeśli nic nie znajdziesz za całość, bardzo Cię prosze rozważ wykonanie próbeczki i spróbuj coś za nią znaleźć. Pomidorki kusza mnie od bardzo dawna. Wszędzie poszukuję do testów- choć kropelkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
to znowu ja.
wycofuje swoja oferte, poniewaz Ania fatalowa byla pierwsza ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Jak by mogla wygladac nasza wymianka za Kenzo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Idiaminka - przepraszam, ale jednak zmieniłam zdanie co do Les Belles.
Lalicja - nie, dziękuję. Dorota - wielka szkoda, ale trudno ![]() Daissy - Guerlain i Effaclar za Kenzo? Silvergreen - przykro mi, nie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Witaj, przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam, czy mogłabym Cie poprosić o fotkę tego różu? Podam Ci email na PW. Co do mojego Kenzoki, z tyłu na flakonie są ślady od długopisu, których nie mogę wywabić, czy nie będzie Ci to przeszkadzać?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
może coś umnie? podoba mi się kilka rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za smackersy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.