![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
ostatni moment - GÓRNA PÓŁKA, NIEOTWIERANE KOSMETYKI!!! dobre na prezent :)
* nowa wersja słynnego "Idealista" ESTE LAUDER - Idealist Pore Minimizer Skin Refinisher, pojemność 30 ml
emulsja do twarzy o właściwościach: zmniejsza pory, usuwa nagromadzone w nich zanieczyszczenia, wygładza skórę i wyrównuje jej koloryt, pomaga usunąć zrogowaciały naskórek. ma przyjemny, cytrusowy zapach ![]() * CLINIQUE Turnaround 15 Minute Facial pojemność 65 ml maseczka peelingująca, daje efekt taki jak po mikrodermabrazji, łagodnie wygładza skórę, poprawia jej koloryt, rozświetla. łatwa i przyjemna w użyciu. * CLINIQUE Turnaround Visible Skin Renewer pojemność 50 ml koncentrat pomagający w odnowie skóry, złuszczający i wygładzający. nadaje sie na noc i na dzień, daje niesamowite uczucie gładkości. regularnie stosowany może nawet pomóc rozprawić się z zaskórnikami i ograniczyć występowanie drobnych pryszczy. ------------------------------------- kosmetyki są w 100% oryginalne, kupione niedawno w znanych perfumeriach. wszystkie posiadają oryginalny kartonik i ulotkę. są nieużywane, nieotwierane!!! oddam je tylko za coś o podobnej wartości, a najchętniej na: Magie Matte Lancome, róż mozajkowy Clinique, Pryzmy, jakiś dobry puder brązujący! perfumy raczej nie interesują mnie, chyba że Rock'nRose Valentino ![]() jeśli uzgodnimy wymiankę na dniach, dołożę wszelkich starań aby paczuszkę wysłać tak, aby dotarła przed świętami jeśli będziecie chciały podarować kosmetyk komuś w prezencie. osoby z indeksem przekupki równym 0-5 niestety będę musiała prosić o wysyłkę jako pierwsze. ZAPRASZAM ![]() Edytowane przez drei Czas edycji: 2008-01-01 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: ostatni moment - GÓRNA PÓŁKA, NIEOTWIERANE KOSMETYKI!!! dobre na prezent :)
Zajrzyj do mnie może coś ci się spodoba?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ostatni moment - GÓRNA PÓŁKA, NIEOTWIERANE KOSMETYKI!!! dobre na prezent :)
cos u mnie? interesuje mnie idealist..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
wyslalam odp w temacie koralikow
![]() jeszcze gdybys miala jakies krysztalki pomaranczowe to byloby super ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
może za pozycję 1 lub 3 chciałabyś 13/30 noa perle+ miniatura burberry touch z kartonikiem ubytek parę kropel+ miniatura brita ubytek 1ml z kartonikiem?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To napewno chodzi Ci o te szachownice nabłyszczające ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
to są rozświetlająco-nabłyszczające, limitowanka
![]() Zdjęcie w załaczeniu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
hej,
stoje w kolejce po Estee Lauder. Zerknij do mnie: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=224752 z brązujących pudrów mam paletke the body shop - odcien blush - zerknij na fotke oraz cien z Clinique - touch tint for eyes - kolor ten na fotce - sable shimmer. oraz Colour Surge Eye Shadow Duo - strawbery fudge.
The planet is fine.The people are fucked. ___________________ Edytowane przez efelka Czas edycji: 2007-12-15 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
z Twojego wątku ewentualnie róż clarins ale musialabym sprawdzic kolorek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
zgadzam sie z nimi w pełni. Satynowe, rozświetlające wykończenie, wygładzenie i jak dla mnie odcien blush 'odmładza' ale nie różowi - ja uzywam go jako pudru brązującego. Tlumaczenie blush- jako rumieniec, róż na policzkach - jest tutaj dość mylna. Blush to po prostu jasniejszy odcien brązu dla kobiet o jasnej karnacji. Mozna rowniez uzywac tych fal jako cieni - i praktycznie makijaz zrobiony tą paletką (oczy i policzki) w sklepie rzucił mnie na kolana! Efekt w żadnym wypadku nie jest płaski, ale nie ma też jarmarcznego błysku - dla mnie KWC. Musze dodac tam swoja opinie. jak przyjedzie moj TŻ z aparatem - to zrobie fotke z tym pudrem na łapie.
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Za Clinique Turnaround 15 ... proponuję nowy puder kompakt Nouba w jasnym kolorze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
AAaa! jesli jeszcze szukasz masterpiece max, to ja mam
![]()
The planet is fine.The people are fucked. ___________________ Edytowane przez efelka Czas edycji: 2007-12-16 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
a u mnie drei?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.