![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dior,Givenchy,Inglot,Kenz o,Lancome,Rimmel,Sally Hansen,Avon,Oriflame,SPA
NIEAKTUALNE
nowy wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...93#post6340593 tutaj zostają tylko pozycje wymienione. * Tusz Avon - migoczący tusz do rzęs z brokatem srebny NOWY wymieniony! * Double Extension prawie jak loreal firmy aodie, użyty 1 raz, całkiem niezła podróbka oddam za drobiazgwymieniony! * Tusz Lancome Paris- MascaraDEFINICILS PRO Kolor: Black - czarna Pojemność: 2.g Mascara znanej firmy Lancome - niezwykle wydłużająca i podkręcająca rzęsy. Mascara jest oryginalna, jak nowa, użyta TYLKO JEDEN RAZ! Wersja miniaturka 2g. wymieniony! * Tusz Maybelline Volum Express Curved Brush ten w niebieskim opakowaniu, kolor czarny. Użyty mniej niż 10 razy, kupiony miesiąc temu, zuzycie 15% max. Mokrusieńki i świeży. Najchętniej na inny tusz o podobnym zużyciu. Najchętniej na masterpiece, maybelline ten zielony. Wymieniony! * Dwie szczoteczki do rzęs Avon, nowe wymienione! * Cień w kremie w tubce różowy Dior - zostało około 50% wymieniony! * Cień INGLOT sprint - deep pearl różowy - kilka razy maźnięty, data ważności do 06.2007 roku, ale wg mnie cień jest dalej w bardzo dobrym stanie wszystko z nim w porządku - wymieniony! * Cienie Rimmel london walnut pearls - podwójne beż 90%) i brązik(tylko raz mażnięte,nawet niewidać), mam z wymianki z Poohatka, ale kurcze mam za dużo brązowych cieni wymieniony! * Rimmel Stay Matte- podkład - odcień warm honey - kupiony w listopadzie, ponad 90%, dla mnie troszkę za ciemny wymieniony! * Puder Oriflame Visions, uzyty kilka razy, lekkie wgłębienie, zużycie oceniam na max 25% wymieniony! * Próbki podkładu air mousse ASTOR odcień 300 - fajny pośredni kolorek, nie za ciemny ani nie za jasny - 3 szt wymienione! * PUDER MAX FACTOR CREME PUFF - 5 - TRANSLUCENT - użyty jeden raz! Nie mogę się przyzwyczaić do jego zapachu NIE MA! * Puder prasowany Igloo 3 w 1 z witaminą E - pachnie olejkiem różanym, odcień pośredni - oddam za drobiazg, maźniety palcem, praktycznie nowy wymieniony! * Bourjois, Pastel Joues, róż. Odcień BRUN DELICE 57, taka sephia,brązik z maleńkimi złotymi drobinkami, zużycie 1/4, brakuje połowy "górki" wymieniony! * Błyszczyk Avon ULTRA COLOR RICH odcień natural glow - użyłam go dwa razy, ale źle włożyłam pędzelek do środka i troszkę się "rozczochrał", ale to chyba jeszcze nie tragedia kolorek jest śliczny ale na moich czerwonych ustach prawie go nie widać wymieniony! * Błyszczyk Sally Hansen z BRYLANCIKIEM! diamond lip treatment, odcień spun honey, kupiony wczoraj, ale w domku okazało się, że zlewa się z moimi ustami. Piękny kolorek, łosoś, beż z różem, ma drobinki maleńkie. Otwart i raz maźnięty wymieniony! * INGLOT błyszczyk Funny o smaku grapefruit zostało 3/4 ( kolor różowy) wymieniony! * Krem do rąk Avon SKIN SO SOFT, przywracający młody wygląd, 75ml, nowy i nieotwierany wymieniony! * Maska rewitalizująca do twarzy avon solutions, 98/100ml wymieniona! * Ziaja Nuno antytrądzikowy krem tonujący, odcień 02 PRóBKA wymieniona! * Kuracja regenerująca do stóp z AHA avon została połowa wymieniona! * Treselle Avon 50ml FOLIA NOWA NOWA NOWA!!!! nie ma! *Woda perfumowana Avon Shine 50 ml NOWA - wyciągnięta z pudełeczka tylko, żeby zrobić zdjęcie wymieniona! * Woda Urban Flowers LONDON 25/30ml wymieniona! * KENZO AMOUR podonie jak wyżej ale ubytek jest chyba większy, ale na dwa psiknięcia spokojnie wystarczy, trudno mi ocenić ubytek ponieważ próbka jest zabudowana i nawet pod światło nie widać zawartości wymienione! * GIVENCHY ange ou demon próbka - zostało na 1-2 psiknięcia wymienione! * 50 kapsułek szkrzypo vity z 80 w oryginalnym opakowaniu * Zdrovit Activ- tabletki musujące o smaku owoców cytrusowych 3/4 opakowania
Wymianka Edytowane przez kasiek1122 Czas edycji: 2008-01-20 o 00:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dior,Givenchy,Inglot,Kenz o,Lancome,Rimmel,Sally Hansen,Avon,Oriflame,SPA
Tusz Lancome Paris - Mascara DEFINICILS PRO Kolor: Black - czarna
Pojemność: 2.g Mascara znanej firmy Lancome - niezwykle wydłużająca i podkręcająca rzęsy. Mascara jest oryginalna, jak nowa, użyta TYLKO JEDEN RAZ! Wersja miniaturka 2g. znajdziesz cos?
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Interesuja mnie:
* Tusz Lancome Paris - Mascara DEFINICILS PRO Kolor: Black - czarna * Błyszczyk Sally Hansen z BRYLANCIKIEM! diamond lip treatment i moze top mexx?!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety nic nie znalazłam, szukam przede wszystkim rzeczy z wish listy - może masz cos z niej poza wątkiem?
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nie, wszystkie rzeczy do wymiany sa w watku
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
z chęcią zrobię Ci odsypkę, tylko kurcze nie bardzo mam do czego, a za całośc niestety nic nie widzę. A może masz jakiś pojemniczek? Bo i tak, gdyby doszło do wymiany poprosiłabym Cię o wysyłkę jako pierwsza, ze względu na staż na Targowisku i podesłałąbyś go, a ja bym odesłała z zwartością
![]()
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
mi się u Ciebie bardzo podobają te rzeczy:
ORIFLAME - ORIFLAME - Visions, dwustronny ołówek do powiek (stara wersja), kolor atmosphere (jasny i ciemny niebieski), raz zastruganeVisions, dwustronny ołówek do powiek (stara wersja), kolor atmosphere (jasny i ciemny niebieski), raz zastrugane ŚWIAT ZAPACHÓW - francuskie mleczko do ciała z wyciągiem z owoców, wanilia-jeżyna, ok 60% z 125 ml ORIFLAME - Optimals, normalizujący żel do mycia twarzy, zostało ok 25 % z 200 ml niestety maskara już wymieniona, zapomniałam jej wykreślić. Resztę oddam chętnie, może sobie dobierzesz coś jeszcze? ![]()
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Odświeżający tonik Balance 200 ml 98 % to chcę na pewno!!!!
pomadka nivea strawberry 2 razy maźnieta kredka do oczu czarna kilka razy uzyta woda ice ORIFLAME 50 % - niekoniecznie ![]() rozświetlajacy puder sypki do ciałą i twarzy AVON (nowy) TYLKO ZA COS WYJATKOWEGO - mam pytanie co do tego pudru, jaki ma odcień? ![]() ![]()
![]() |
#30 |
BAN stały
|
Odświeżający tonik Balance 200 ml 98 % to chcę na pewno!!!! - tylko ze zostal mi z tej serii ZEL BALANCE 200 ml NOWY
![]() pomadka nivea strawberry 2 razy maźnieta kredka do oczu czarna kilka razy uzyta rozświetlajacy puder sypki do ciałą i twarzy AVON (nowy) - kolor peach czyli brzoskwinka,jest rozswietlajacy u ciebie podoba mi sie: * Cień do powiek avon brązowy - roletka, użyty 3 razy, zostało około 80% * Rimmel Stay Matte - podkład - odcień warm honey - kupiony w listopadzie, ponad 90%, dla mnie troszkę za ciemny * Puder Oriflame Visions, uzyty kilka razy, lekkie wgłębienie, zużycie oceniam na max 25% * PUDER MAX FACTOR CREME PUFF - 5 - TRANSLUCENT - użyty jeden raz! Nie mogę się przyzwyczaić do jego zapachu * Błyszczyk Avon ULTRA COLOR RICH odcień natural glow - użyłam go dwa razy, ale źle włożyłam pędzelek do środka i troszkę się "rozczochrał", ale to chyba jeszcze nie tragedia kolorek jest śliczny ale na moich czerwonych ustach prawie go nie widać * Błyszczyk Sally Hansen z BRYLANCIKIEM! diamond lip treatment, odcień spun honey, kupiony wczoraj, ale w domku okazało się, że zlewa się z moimi ustami. Piękny kolorek, łosoś, beż z różem, ma drobinki maleńkie. Otwart i raz maźnięty wymieniony! * Treselle Avon 50ml FOLIA NOWA NOWA NOWA!!!! * Woda perfumowana Avon Shine 50 ml NOWA - wyciągnięta z pudełeczka tylko, żeby zrobić zdjęcie * Woda Urban Flowers LONDON 25/30ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.