|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
YSL,próbki Clinique,Lancome,cienie Deborah
Mam na wymianę
1. Podkład YSL, Teint Mat Purete, jest to kolor raczej jasny, coś jak 20 z Chanel Mat Lumiere, zużycie trudno określić, użyłam kilka razy więc jest to góra 1/3 zużyta. Podkład kupiłam w wakacje w Douglasie, nie posiadam już pudełka. Mam bardzo dobre recenzje na KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8623 Wymienię na inny podkład, np Dior Forever. Podkład może być w próbkach. Ewentualnie górnopółkowe cienie (Clinique, Dior, zresztą z każdej firmy ![]() 2. Deborah Zestaw do makijażu STORIES large. To jest link do palety: http://www.deborah.com.pl/deborah_to...h_prod_zesta wy Wieczorkiem zrobię zdjęcie i wkleję żeby pokazać zużycie. Paleta prawie nie używana, ubytek minimalny, brakuje kredki, gdzieś się zagubiła. Paletę dostałam w prezencie, ja osobiście nie lubię takich wielkich palet, paleta zajmuje mi tylko miejsce na półce. Dlatego te 32 cienie chętnie wymienię na mniejszy zestaw, nawet pojedyńczy z firm takich jak Clinique, Dior, Chanel, Lancome także inne, jeśli chodzi o kolory jestem otwarta na propozycje. ![]() 3. Próbki podkładu Clinique superbalanced 2 próbki po 1,5ml, kolor 05 vanilla 4. Próbki podkładu Lancome Teint Idole Ultra kolor 03 beige diaphane, 4 razy 1 ml DOKŁADKA 5. Baza pod makijaż, Dax Cosmetics, zużycie ok. 10%
Edytowane przez iizabelaa Czas edycji: 2008-02-06 o 06:37 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: YSL, Teint Mat Purete - wymienię :)
upppp
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny niestety nic dla siebie nie znalazłam, pozdrawiam
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Załączam zdjęcie palet
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
up
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.