|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
mazidła, półprodukty, brązujące (Summer Glow, Granier, Holiday Skin), próbki filtrów
NIEAKTUALNE
nowy wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=275299 najpierw: zasady. 1. odpisuję u siebie 2. nie zawsze mam czas wysłać paczkę w ciągu dnia czy dwóch, więc proszę o wyrozumiałość. paczkę staram się wysłać jak najszybciej, jednak może się zdarzyć że będzie trzeba poczekać kilka dni. zawsze wtedy informuję o opóźnieniu. 3. interesują mnie głównie rzeczy z wish listy, poza tym można mnie kusić innymi mazidłami i szeroko rozumianą naturalną pielegnacja, ale rozważę każdą propozycję i przejrzę każdy kramik - a nóż coś wypatrzę ![]() zaczynamy! mam na wymianę: 1. mazidła do odlewek/odsypek mniejszych lub wiekszych. oto link do postuna BU, w ktorym opisalam co z mazidel mam aktualnie na wymiane, jak i czego poszukuje z mazideł: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=2 13 jak ktoś boi się sam kręcić, mogę wysłać też gotowy peeling z bromelaina w proszku (wg przepisu z Mazideł) 2.filtry: - resztka - ok. 25-30% mleczka Klorane 50+ - próbka 5ml SVR tonującego 50 (SVR 50 ecran teinte 100% mineral) - próbka 5ml biodermy tonującej Photoderm max 50+ - próbka 5ml Antheliosa DP 50+ - próbki starych wersji Avenek 5ml - próbka 2ml Hydraphase XL Riche - odlewki na spróbowanie: Avene mleczka 50+ nowa wersja, Sorai 45, kremu Avene 50+, Antheliosa LV http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1274 3. balsamy brązujące: -Skóra muśnięta słońcem Garnier oraz -Dove Summer glow (mam oba do jasnej i ciemnej karnacji) -krem brązujący relaksujący sopot(z wymianki) zostało ok. 90% -krem brązujący J&J Holiday Skin do skóry normalnej i mieszanej - została połowa(z wymianki) -balsam brązujący Holiday Skin do jasnej karnacji - zostało ok. 60%(z wymianki) -balsam brązujący Holiday Skin do ciemnej karnacji - została resztka na wypróbowanie(z wymianki) a oto resztki ze starego wątku: 1.pielegnacja: -Lirene dermoprogram balsam do opalania spf 12, zostało ok. 80%, data ważności 01/2008 (balsam nie był nigdy noszony na plażę etc, był używany tylko w domu) -Lirene aqua krem intensywnie nawilżający, została ok. 1/5 opakowania -Nivea Visage Krem regenerujący na noc dla wszystkich typów cery, została ok. połowa -Ziaja krem masło kakaowe, prawie cały (ok. 90%) 2. kolorówka -Błyszczyk Avon Arabian glow ładny kolorek data produkcji 110803 (zostało ok. 60%) -Kremowe cienie do powiek Avon Color Trend kolor Bouquet - 2 rozowe i fioletowy (zostało ok. 60%) -Szminka nawilżająca Volume Shine Dr Irena Eris kolor 132, data ważności 02/2007 (raz maźnięta żeby sprawdzić kolor, czyli prawie cała) -pomadka avon color trend kolor iced champink, zostało ok. 80%, data produkcji "100303" -lakiery avon nailwear, kolory romance(data produkcji 09.04) i delicate(10.04) a na pudełeczkach było napisane, zeby zuzyc przez uplywem , oba raz użyte -lakier Oriflame Visions kolor tea rose data ważn. 03/07 -avon nail experts peeling&brittleness solver (Bezbarwny lakier do paznokci łamliwych i rozdwajających się) -2 błyszczyki Look, dodawane do jakiegoś pisma, nie ma daty ale chyba juz po terminie ważności, mogę dorzucić gratis (b mało zużyte) -złota kredka do makijażu (eye pencil) paloma data się starła, ale przedatowana (mogę dorzucić gratis) wszystkie lakiery do paznokci były trzymane w lodówce i nie są zgęstniałe!! na życzenie mogę zamieścić zdjęcia kosmetyków z kolorówki - jak ktoś poprosi będę miała motywację ![]() próbke avon anew retroactive+ serum udoskonalające Źródło młodości, mogę dorzucić do wymianki jako gratis poszukuję: -mazideł!! (olejow, hydrolatow i innych polproduktow... czego dokladnie opisane tu: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=213 - jedwabnika Hauschki - Lucidity EL -oliwki Hipp -Avene mleczka spf 50, Avene "dzieciaczka" spf 40 (i może jakiegoś innego filtru Avene) -Antheliosa LV i Creme Fondante -BioDermy Photoderm w różnych postaciach - na wypróbowanie głównie -fotostabilnych preparatów do opalania (większych opakowań - na plażę) -przyspieszacza opalania Daxa, może jakimś innym też dam sie skusić? -ochronnej mgiełki/sprayu do włosów (z filtrem UV) -pudru, jesli spodoba mi sie odcień (powinien to być "lekko opalony" beż, również pudru brązującego -antyperspirantu AA w kulce -wody perfumowanej Percieve Avonu -może jakichś kolczyków - srebrnych lub ze srebrnymi biglami, pasków torebek, może ciuchów w rozmiarze S/M (bede wybredna) +jak cos mi sie spodoba Edytowane przez ~~ALa~~ Czas edycji: 2008-08-26 o 19:33 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.