![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
NIEAKTUALNE!!!!
Witam, Jestem nowa na targowisku, więc w razie opóźnień, odpisywania nie tam gdzie trzeba - proszę o wyrozumiałość ![]() Kolorki: Na wymianę Wymienione Dokładka Rezerwacja? ![]() Chętnie oddam: Fotka nr 1 - biżu: 1. korale w tonacji brązowo-bursztynowej, dł 2x59cm; 2 korale biało-czerwone, dł 2x50cm; 3. korale drewniane, dł 44cm; 4. komplet hand-made: kolczyki + bransoletka w odcieniach zieleni, dł kolczyków: 10cm, dł bransoletki: 19-21cm - tu będę wybredna! 5. kolczyki brązowe kule, dł 4cm, dość ciężkie; 6. kolczyki czerwone koraliki, dł 3,5cm; 7. kolczyki turkusowe, dł 8cm; 8. kolczyki zielono-brązowe serduszka, dł 4,5cm Na życzenie dokładniejsze zdjęcia ![]() Fotka nr 2 - pielęgnacja/styling: - AVON Bronze, Anti-ageing Shimmering After Sun Oil Spray - olejek ze złotymi drobinkami, 1/2 z 125 ml; leci do aako - Pantene Pro-V, Serum Termo-Ochronne, 70% z 100ml, nie ma daty ważności:/, nie wiem, czy nie po terminie; leci do aako - Schwarzkopf Osis Flatliner (do prasowania ![]() - L'Oreal Hot Volume Pianka nadająca objętość (do stosowania z suszarką) - mniej więcej 1/2 z 200 ml, troszke uszkodzony korek ![]() Fotka nr 3 - pielęgnacja cd: - Rexona sensitive roll-on, 60% z 50ml; - AVON, Scrub do stóp z jeżyną i miętą - 100ml, użyty 3 razy; - perfumowany talko do ciała Lucia, Oriflame - 1/3 z 100g; - pielęgnacyjny krem do rąk Soraya Miód i Mleko - 3/4 z 75ml; - Elizabeth Arden Sunflowers, balsam do ciała - 3/4 z 100ml; - Elizabeth Arden Sunflowers, żel pod prysznic - 1/3 z 100ml; - Garnier, Skóra muśnięta słońcem, nawilżający krem do twarzy, cera jasna - użyty 3 razy Fotka nr 4 - kolorówka: - Astor Puder 2 w 1: Naturak Fit, kolor 201 - sympatyczny puder, a właściwie kompakt, ale niestety dla mnie za ciemny ![]() - lakier do paznokci Avon, Midnight Plum - praktycznie nowy (pomalowałam 1 paznokieć dla sprawdzenia odcienia); leci do aako - lakier do paznokci Avon, Diamond Dust - ta sama sytuacja (oba po 12ml); leci do aako - lakier do "Frencza" ![]() - Rimmel cień metaliczny biały, z drobinkami - bardzo go lubiłam, ale ostatnio nie używam. Nie wiem ile zostało, nie znam daty ważności, ale mam go już chyba ponad rok; - Oriflame, błyszczyk, kolor Stardom, z jakiejś limitowanki chyba, została 1/2 3ml; - AVON, błyszczyk Glazewear w starej szacie, kolor Delish, ważny jeszcze 10 miesięcy, raz użyty; - AVON, szminka, kolor Pale Rose, ważna do października, zostało tyle ile na zdjęciu; - Eveline, biała kredka do oczu, daty ważności brak; leci do aako - AVON, kredka Mirror Shine - przeterminowana, kolorek kremowy; - Eveline, brokatowy cień do powiek, kolor 214, zieleń - dla mnie totalnie nietrafiony kolor, niestety data ważności to 26.11.2007, ale na moje oko wszystko z nim ok. Dodam do jakiejś większej wymianki jak ktoś będzie sobie życzył; - 2 brokaty, jeden jasny żółty z drobinkami zielonymi, drugi wielokolorowy; - ArtDeco, cień magnetyczny nr 15, kawa z mlekiem - zużycie niewielkie; - Hean, puder rozświetlający w kuleczkach nr 1 - mało używany, ważny do 02.2009 leci do aako Fotka nr 5 - perfumy/próbki: - Kenzo Amour - miniaturka 5ml - Kenzo Tiger - 1/2 z 5ml - Dior - Miss Dior Cherie Eau de Printemps; - Burberry London; - Vichy, Dermablend Fond de tient correcteur (podkład korygujący) - 35 SAND, 1,5ml; - Mary Kay Timewise Microdermabrasion, step 1 - 3g, step 2 - 1ml Fotka nr 6 - akcesoria: - AVON, dwa pędzelki do makijażu - jeden do pudru (trzeba skleić rączkę) i jeden do ust, umyte ![]() - AVON, nowy grzebień do włosów; leci do aako - AVON, drewniana szczotka do włosów, była chyba częścią jakiegoś zestawu; Przygarnę: Głównie zapaszki, słodziaki - Miss Dior Cherie - Escada Magnetism - Oddam wszystko (w rozsądnych granicach ![]() - próbki wszelkie, najchętniej L'artisan, Lutens... - filtry ![]() - żele pod prysznic Podziękuję za ubrania i dodatki. Co do kolorówki - też jestem wybredna, ale można kusić. (zwłaszcza cieniami w odcieniach fioletu i zieleni) Chętnie rozważę wymianę na pielęgnację. To na razie tyle. Zapraszam ![]() Wymienione: Zapachy: - D&G Sicily 25ml/30ml leci do Mendosity - Historie d'eau 75 ml (psiknięta dwa, trzy razy) poleciała do cheer - Un baiser du dragon 50 ml (psiknięta raz, TESTER) leci do Coco ![]() - Odlewkę Fendi Theorema Leggere 5 ml poleciała do cheer - Demeter Sex on the Beach: trochę więcej niż 50% z 15ml - splash - Demeter Pina Colada trochę na dnie (też z 15ml) - splash - Christina Aguilera 15ml - psiknięta 4-5 razy, nie mój zapach, ale baaardzo podobała mi się buteleczka - i tu będę wybredna - Marc Jacobs, Blush - 90% z 50ml, mam z wymianki, ale niestety raczej nie będę nosić, nie przypasował mi zapach - jak dla mnie taki jakiś... zbyt inwazyjny ![]() Pielęgnacja: - Avon, Planet SPA, rozświetlający balsam do ciała - ubytek widoczny na zdjęciu, użyty raz; daje ładny efekt, ale mnie ten zapach dusi - Avon, Skin So Soft, balsam rozświetlający Edytowane przez anka_bzzz Czas edycji: 2008-09-21 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chętnie przygarnę, w zamian oddam:)
Witaj,
może za Historie d'eau cos znajdziesz ?
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za Schwarzkopf Osis ?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Klasycznie już niemal
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251464
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Cheer - a coś z zapachów? Póki co wpadły mi w oko cienie artdeco. Muszę sprawdzić kolorki, dam znać. Ale za HdE to jeszcze bym czegoś sobie życzyła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
adomajka - nie bardzo
![]() może znajdziesz coś jeszcze? Osisa jest ok 1/2. Ciężko powiedzieć z 100% pewnością, bo nie da się przejrzeć butelki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Interesowałby mnie Tresor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Czy interesuje Cię coś z selektywnej kolorówki, jeśli tak to co?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z zapachów może interesowałby Cię Blush Marca Jacobsa? Tu link do KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23520
![]() |
![]() |
#17 |
Wiedźma
|
Witaj Aniu,
czy ten Twój Smok to edp, czy edt? Mam w wątku ewidentnego słodziaka Dalimanię i do tego In Black, też słodkie, choć takie trochę likierowe... Zajrzyj proszę, jeśli znajdziesz chwilkę.
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój Smok to EDT. W sumie nie znam tych dwóch zapachów więc ciężko mi zdecydować. Muszę to jeszcze przemyśleć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Aniu, zrobiłam fotkę (bez lampy, w świetle dziennym) cieni. Dorzuciłabym jeszcze piąty cień, nr. 19 - kawa z mlekiem (trochę większy ubytek niż cieni w paletce, ale wciąż na porządne próby
![]() Mogłabym też oddać tę co na zdjęciu ilość OI w atomizerku (atomizer jest 5 ml). Blush też na fotce, widoczne jest ile ubyło z 50 ml. Flakonik jest minimalnie porysowany, szczególnie z tyłu. Nie mam kartonika.
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Cienie nie mają widocznych drobinek, ale jak na mój gust nie jest to też zupełny mat (ja słaba w malowidłach jestem
![]() Tak, myślę, że to wszystko za HdE - zależy mi ![]() Chyba że chciałabyś jeszcze dorzucić np. jakieś próbki zapachów - chętnie bym na to przystała. A ile zamierzasz odlać Theoremy?
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() Zajrzyj do mnie - może wypatrzysz coś za Histoire d'Eau. Poza wątkiem mogę zaproponować Kenzo Amour (nie wiem ile zostało z 50ml - jak kupie baterię do wagi to zważę ![]() Jesteś pewna, że to 50 ml? Z tego co wiem, Histoire występuje w dwóch pojemnościach: 40 ml i 75ml.
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
oto cienie zdjecie kiepskie wiec i tak kolory niezbyt widac
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie mam co mogłoby Cie zainteresować.
szkoda ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.