![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nowy - Ciuszki XS/S/M, biżu, kosmetyki, dodatki i różności domowe Nebuli.wątek nieaktualny. Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2008-12-04 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy - Ciuszki XS/S/M, biżu, kosmetyki, dodatki i różności domowe Nebuli.
Bluzeczki na ramiączka Dokładka 20.08 1)Bluzeczka MNG bardzo delikatna, śliczna. S/M/L 2)Czarno-różowa z koroneczką. S/M 3)ZImowa Kurteczka CROPP, Brązowa, Ska. Za inną kurteczkę(Jesienną bądź zimową ) , bądź jesienny płaszczyk. 4)Rewelacyjny, duży (50x50cm) obraz olejny, malowany na płótnie oprawiony w ładną, drewnianą ramę. Był bardzo drogi. Najchętniej wymienię za jakiś kosmetyk, albo fajny ciuszek. 5)Klasyczna gitara Hohner. Oddam za coś o wartości 300 zł. Gitara posiada futerał oraz stojak. Jest bardzo zadbana, należy wymienić struny. 6)Perfumy Zielona herbata Yves Rocher. ZOstało jakieś 60% ze 125 ml. DODATEK!! Chciałam powiedzieć, że mam na zbyciu PIANINO.Jeżeli ktoś jest zainteresowany to proszę o wiadomość. Bardziej skłaniam się ku osobom z warszawy, ponieważ to jest bardzo ciężki towar. Ewentualnie ktoś może po nie przyjechać. Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2008-10-20 o 08:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Bluzeczki na ramiączka DOKŁADKA 1)Bluzeczka wiązana na szyi czarna w białe groszki ![]() 2)H&M Wrzosowa, elastyczna,wiązana na szyi - cudowna. S 3) Z wymianki bluzeczka na szyję z rombowym wycięciem na brzuszku. S Dokładka z 02.10!! JEdna z ostatnich!! 4)Komplet bielizny Intimisimi (stringi nowe, nieużywane są w komplecie) Stanik noszony tylko 3 razy. 75B. 5)Usztywaniany staniczek. Miałam na sobie raz, okazał się troszkę za mały. Piękne kolory, delikatna koronka, bardzo zmysłowy. 6)Czarna mini.Ska. Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2008-12-02 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dokładka jedna z ostatnich!! 02.10.!!
1)Trochę kosmetyków - 10 ml podkładu Normatient Vichy Opal. Zestaw do French'u Sally Hansen - zużycie widać. Cielistoperłowy lakier sally Hansen. Złoty Lakier Costanty Corrol. 2)Trzy szminki - Czerwoną Eveline, Fioletową Oriflame, oraz różową bourjous. Zużycie ok. 2% - raz czy dwa dla testu. 3)różne próbki - kremy, perfumy. Perfumy w większości Avon. 4)Torebeczka na łańcuszku 5)Pasek skóra (bądź eko) bardzo ciekawy wzór 5)Skórzany gruby pas na biodra - fantastyczny. Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2008-10-20 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Bluzeczki na ramiączka 1)Bluzeczka w łódeczkę z kwiatuszkami. S. Dokładeczka z 11.09.2008!! 2)Trzy paski, złory, z motylkiem oraz skórzany ze złotymi ćwiekami - oddam za coś co mnie powali . 3)Spódniczka H&M S. 4)Sliczna spódniczka w kratę S. 5)Rewelacyjna marynarka VIla. S. Oddam TYLKO ZA COŚ SUPER. Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2008-10-20 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Bluzeczki z krótkim rękawkiem 1)nowa bluzeczka Marks&Spencer Per Una, nie chodzona, jedynie uprana - przeleżala w szafie. Jest z delikatnej koronki. DOKŁADKA z 29.07 2)Czarna tunika z kwiatuszkiem na dekoldzie 3)Bluza americanos polarowo-wełniana. Oddam TYLKO za coś super ekstra mega i w ogóle ![]() DOKŁADKA 16.10.2008 4)Super body. świetne do spodni. Stan Idealny. jest to body-bra tzw. ze stanikiem. Staniczek nie jest sztywny, ma tylko sztywny spód. 5)Najmodniejsze błękitne sweterkowe bolerko. Stan idealny. Mam z wymianki. Gorąco zapraszam ![]() Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2008-10-27 o 07:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
DOkładka 08.10.2008!!!!
1)Staniczek, biały, 75B z odpinanymi ramiączkami. Sliczny. 2)sączki do ekspresu do kawy. rozmiar 2. zużyte dwa. pozostało 98 ![]() Dokładka 19.10.2008!!! 3)Torebka sportowa zielona stan świetny. 4)Skórkopodobna torebeczka, bardzo fajna, do ręki. Kolor piaskowy + elementy skórzane ciemnobrązowe jako wstawki. 5)torebka reporter, czerwona na ramię, widać, że używana. stan dobry. 6)Koszulka Sabra, dwie części zszyte ze sobą. Stan idealny. Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2008-10-20 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA!!!! 1)Seksowny gorset Leg Avenue - Nowy.kupiłam go 3 lata temu . nieużywany przeleżał w szafie. Fabrycznie miał brak jednej zapinki. można dokupić. Ja tego nie zrobiłam, bo z niego w końcu nie korzystałam. Oddam za coś niezbędnego, najlepiej drogi kosmetyk - kosztował mnie 170zł. 2)Koszulka tej samej firmy. Mam ich wiele, nie ze wszystkich korzystam, ta jest nowa, nieużywana, leżała w szafie tak jak gorset. oddam za coś o wartości 90zł. 3)Używany dwa razy podkład Guerlain Fleur de teint SPF 15. Nawilżający. Kupiłam w seforze za 180zł. Odciedń 520 - Beige Clair. Najładniejszy naturalny beż. Link do KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12857 Oddam za coś o podobnej wartości. Najlepiej inny podkład - może być chanel matlumiere. Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2008-11-06 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Bluzki z długim rękawkiem 1)elastyczna koszulka z żabotem S ma gorsetowe wiązanie z prozdu. Dokładka z 29.07 2)Jerseyowa bluzeczka z włochatym kołnierzem - TYLKO za coś super. 3)Bluzeczka bawełniana z elastanem chiński motyw - Xs/S 4)Bluzeczka na ramiączkach - Jennifer - z wiązaniem na biuście - pięknie się układa i eksponuje damksie walory ![]() 5)Orsay - Koronkowa bluzeczka. S 6)Blu Sand - w modnym odcieniu purpury rozmiar S. Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2008-09-20 o 07:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Buty 1)Wiśniowo-czarne glany Heavy Duty. Rozmiar 38/39. Trochę zdarte czubki. 2)klapeczki na lato, rozmiar 37. na mnie jednak ciut przy ciasne. Miałam na sobie raz. 3)buciki sportowe, oddam za drobiazg, z wymianki. 4)Balerinki fioletowe. Ich stan oceniam na idealny. Miałam raz na sobie w domu w celu sprawdzenia, czy nie są za małe. Za małe o jakieś 0,5 cm ![]() Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2008-11-06 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Bluzy i sweterki rozpinane DOKŁADKA 1)Dwuwarstwowa marszczona bluzeczka - oddam za coś super . PIlot rozm. 12. 2)zimowa kurtka MMM. Rozmiar L. Ma nadprute przy kieszonce. Jest baaaardzo ciepła, poza drobnym szwankiem przy kieszeni jest w idealnym stanie, nigdzie nie wyłażą kłaczki ani nic. Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2008-11-06 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Tuniki, longi, sukienki itd. 1)Sukieneczka beżowa firmy Storrelse, 100% bawełna, rozmiar S/M, 2)Tunika gsus, oliwkowa, śliczna z mięciusiego materiału ![]() 3)Satynowa sukienka S 4)Bawełniana sukieneczka na ramiączka - oddam tylko za coś super. 5)Sukienka Pilot S. Miała pas ze skai na piersiach, ale pokruszył się - nie widać, że coś tam było innego niż jest teraz ![]() 6)Tuniko sukienka aasymetryczna bez ramiączek - S Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2008-10-20 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Inne bluzki. 1)sweterek/bluza jackspot. 2)śliczny komplecik z bardzo delikatnej miłej dzianiny - jakby zamsz. Asymetryczna spódniczka za kolano. 38/40 - pytać o wymiary. DOKŁADKA 3)Wiązana bluzeczka na ramionka - z wymianki. 4)ZŁota z wymianki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2008-09-20 o 07:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Inne bluzki. DOKŁADKA!! 1)koronkowa Vero Moda - śliczna L 2)Pomarańczowa z wymianki . L Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2008-09-07 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dokładka 25.10.2008!!. 1)New Look, rozm 10. Bardzo fajna, zapinana na haftki bluzeczka. Z fiszbinami na dole. 2)Sweterkowa tunika - oddam za coś super. 3)Spódniczka 36 4)Gorset. Na mnie ciut za duży. Miseczka spore C. 5)Koszula Motor, rozmiar 38. 6)Indyjski pas. Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2008-10-25 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Spódniczki. 1)jeansowa spódniczka Zara TRF z falbankami. Śliczna. Tuszuje wieksze biodra. rozmiar 38. 2)Apaszka różowo-fuksjowa 3)Burgundowa koszulka, rękawy 3/4. 4)Koszulka Marco Polo. Pomarańczowa ze złotym słonćem. 36. 5)Czerwona koszula Amisu, rozm. 36. 6)Koszula Esprit, rozm 36. Ma zaszytą dziurkę pod paszką. Wykonana z super miękkiego materiału jakby atłas. Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2008-11-06 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dokładka 25.10.2008 1)Bluzeczka ze złotymi motywami. Ska. 2)Musztardowy golf ze srebrną nitką - boski! ![]() 2)Sukienka z kapturkiem, śweietna jako tuniczka.36 3)Nowa koszulka nocna. 36/38. 4)Spodnie orsay rozm 38. Dość długie. 5)Spodnie w kancik Terranova, rozm 36. Dość długie. [/COLOR] Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2008-10-26 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Spódniczki. Zapraszam ![]() ![]() Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2008-12-02 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Spodenki. 1)Szorty promod ze "spódniczką " S. 2)Spodenki Next , rozm. S. 4)czarne spodnie sportowe M 5)Eleganckie lniane spodnie białe L 6)eleganckie spodnie czarne L. 7)Super bermudy - Esprit rozm. 36.Zachęcam ![]() ![]() Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2008-09-20 o 07:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Jeansy. 1)spodnie HOUSE standard 28/32. 2)Spodnie HOUSE 28/32. 5)spodnie jeansowe 28/9/ na 34. Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2008-09-20 o 07:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Inne spodenki. 1)Spodnie Promod. 36. 2)spodnie z eko skóry - świetne. rozmiar 38 Pytać o dokładne wymiar 3)Spodnie Vila - z lnu bojówki. Bardzo fajne, rozm. 36. 4)Spodnie MAC. Z białego jeansu ze streczem. Bardzo dobre gatunkowo, niewiele uzywane. Zwęrzane do dolu bardzo modne. Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2008-09-20 o 07:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Butki, buciki na lato ![]() 1)czerwone japonki z cyrkoniami r. 39. super ![]() 2)Kozaki z Czech - skórzane, oddam tylko za coś super, najlepiej inne kozaki. Rozmiar 37/38 Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2008-09-20 o 07:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Brak Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2008-08-27 o 08:14 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Butki, buciki na wiosnę i jesień ![]() 1)Nowe martensy 40. W związku z tym, że przywiezione z UK mają inny rozmiar - to jest taka b. mała 40. dobra na 38/39. 2) Buty na jesień. rozm. 39/40. Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2008-09-16 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
![]() Balsam After Shave NOWY. 100ml, kupiony miesiąc temu w Niemczech. 2)salaterki krosno Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2008-08-30 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Koszule i koszulki ![]() 1)Koszulka rozmiar 40, ma bardzo ciekawe guziczki ![]() 2)bluzeczka wrzosowa hennes rozmiar 36 ma plamki, które trzeba sprać, ja jeszcze nie próbowałam. (widac po lewej stronie takie pionowe kreski ) 3)Bluzeczka select rozm 10, wiązana, bardzo fajna, z ilusiego materiału, elastycznego. ma subtelne paseczki i żabot ( bardzo subtelny ![]() DOKŁADKA 4)Koszula 36 w paski. Bardzo fajna do jeansów. 5)Galowa bluzeczka o rozm. 158/XXS ![]() Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2008-08-19 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
![]() Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2008-10-08 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Bielizna 1)męskie gatki rozmiar M. Nowe. 3)Stringi, nowe zapakowane z gwiazdką ![]() Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2008-09-20 o 07:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.