![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
MAC Veet Loreal Sephora
NIEAKTUALNE
Witam, Zakładam nowy wątek, bo tamten byl już nieczytelny. Uwaga! Szukam tylko rzeczy, które wymieniłam, inne raczej nie wchodzą w grę. żel pod prysznic Aquolina papaya, użyty raz - wymienie TYLKO na inny zapach żelu Aquoliny, chętnie czekolada orzechowa, malina. Angel Innocent SEPHOROWSKA próbka ( nie wiem ile te ich próbki mają ml) napełniona do końca. L'oreal liss extreme http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18235 ze 125ml zostało sporo ponad pół. Isa Dora - puder prasowany mineralny z lusterkiem. Niestey upadł mi i lusterko z wieczkiem się oderwało, ale z pudrem nic się nie stało. Zużycie niewielkie. Dove pro age, żel pod prysznic 250ml NOWY! Oriflame Pop Glam Glossy Pink 30ml, raz użyty z kartonikiem Celine Dion Enchanting Dezodorant parfum 75 ml spray nowe Pełna elegancji i wyrafinowania kompozycja Celine Dion Enchanting podkreśla urodę kobiety, jej delikatność i ciepło. Z tym zapachem, każda kobieta poczuje się najpiękniejsza i czarująca. Chciałabym, aby każda kobieta miała świadomość, że zapiera dech w piersiach gdziekolwiek sie pojawi. Chcę, aby kobieta czuła i przeżywała każdy moment życia z fantazją, pewnością siebie i splendorem. W zapachu Enchanting uchwyciłam tę magiczną chwilę, kiedy czujemy się wyjątkowo piękne i pociągające. To chwila, kiedy wszystko jest możliwe - Celine Dion. Nuta głowy: kwiat oliwki, czerwona porzeczka i fiołek alpejski. Nuta serca: biała orchidea, gardenia i frezja. Nuta podstawowa: biała ambra, drzewo sandałowe i bób Tonka. Celine Dion Enchanting - poczuj się, jakbyś była na samym szczycie świata. Gosh Nothing Less perfumed deodorant, 150ml, zostało ok pół. To bogata, promieniejąca, romantyczna kompozycja. Magiczny zapach utkany jest ze świeżych, owocowych nut połączonych ze zmysłowymi kwiatowo - drzewnymi. nuty głowy: czarna porzeczka, nuty zielone, nuty serca: magnolia, róża, frezja nuty bazy: mech dębowy, cedr, piżmo, ambra. Perfumy alternatywne (zamiennik) zapachu Tommy Hilfiger Tommy Girl., flakon 90 ml , tylko spróbowane- jeden psik. Mam z wymianki z miłą Wizażanką,ale niestety nie mój zapach. Nuty zapachowe (podaję nuty oryginału Tommy Girl jako, że perfumy alternatywne pachną dokładnie tak samo jak oryginały): Swój charakterystyczny styl zawdzięcza umiejętnie dobranym nutom mandarynki, czarnej porzeczki i mięty. Następnie odsłania aromaty cedru, jaśminu i jabłoni, kończąc ciepłą nutą mchu drzewnego, fiołkami oraz sandałowcem. C'thru - pearl garden 75ml, zużycie ok 5ml. MAC- cień do powiek brązowy. Niestety nie pamiętam dokładnej nazwy. Odsypka ok. łyżeczki. Pudełko jest lekko pęknięte. NUXE - Creme Fraiche Surractive- krem nawilżający na dzień i na noc- zużycie niecała 1/3. Do cery suchej. Smacker - kiwi i truskawka, użyty ok 5 razy, trochę porysowany od noszenia w torebce. Yves Rocher- żel pod prysznic o zapachu orchidei - użyty raz. Max Factor Pan Stick Olive 40, zużycie minimalne. Isa Dora róż do policzków w sztyfcie kolor nr 48, użyty 2 razy APC róż w kulkach nr 8 , zużycie niewielkie, wszystkie kuleczki są jak były. Pudełeczko troszkę porysowane. Tanita - ujędrniający krem do biustu, użyty raz. Ma bardzo dobre recenzje na KWC Nivea Visage Young beautiful skin - krem koloryzujący, wazny do 09.2008 Gliss Kur Asia Beauty- olejek lotusowy do włosów - użyty dwa razy ziaja tin tin maseczka antybakteryjna - polowa Gliss Kur- spray z jedwabiem bez spłukiwania- zużycie widoczne na zdj Gliss Kur - spray do włosów z olejkami AA expresso slim - krem ujędrniający do biustu- użyty 2 razy Lirene - krem matujący w musie, użyłam 4 razy. Soraya maseczka dotleniająca z efektem gommage- polowa Nivea Baby krem pielęgnacyjny - zostalo 3/4 Joko puder prasowany mozaika 708 naturalny Dermacol - podkład kryjący- niestety nie wiem jaki kolor, bo naklejka sie odkleiła, ale nadaje się do lekko opalonej buźki- zużycie nieznaczne Clinique - stay perfect spf 15, 04 perfect linen- wypróbowany, miniaturka. Carmex- balsam do ust 10g - sprobowany. Inglot - eye liner czarny - NOWY Sephora - poczwórne cienie do powiek w odcieniach brązu. Z drobinkami i bez, zużycie nieznaczne. Bez pacynki. Aquolina - żel pod prysznic creme caramel 20ml. Veet - krem przeciw wrastaniu włosów. Pozostała ponad połowa. Veet- plastry do depilacji - 3 plastry do skóry wrażliwej -19 plastrów do skóry normalnej - 7 plastrów firmy Tanita bodajże... wyrzuciłam opakowanie i nie pamiętam dokładnie. Do plastrów są chusteczki. L'oreal Shock Resist lakier do paznokci, kolor 324, zużycie minimalne. Mam z wymianki. Nie jest zgęstniały. Avon nail experts- odżywka do paznokci, zużycie widoczne na zdj. Konsystencja jak najbardziej ok. Vipera - lakier do paznokci 442, użyłam raz. Również konsystencja ok. Sephora - kredka do oczu, 510, śliczny kolor zieleni. Użyłam 2 razy, nie strugana. Max Factor - błyszczyk Silk gloss, 380 frosted berry, śliczna malinka. Zostało ok pół. Maybelline - watershine gloss, 505 rose petal, delikatny jasny róż. Spodoba się osobom, które szukają coś ala cieliste usta. Avon - color trend. 2 mini błyszczyki , pink pops i vibrance violet, tylko wypróbowane. L'oreal - magic touch, korektor rozświetlający, zostało ok.pół. Niestety nie ma on numerka... nie jest na pewno dla bladziochów, Najlepszy dla lekko oplaonej buźki. Joanna - jedwab do włosów- ODLEWKA do pojemniczka od małego farauka. za coś z listy szczególnych potrzeb mogę oddać Sephora - błyszczyk do ust nr 14 , sławny w wątku o cielistych ustach ![]() SZUKAM: - C'thru Romance!!!!!! albo Dream! - biała kredka do paznokci ORIFLAME - Oriflame Hydra Energy Fluid - korektor Maybelline fresh ever !!! albo jakiś inny pod oczy - puder prasowany Isa Dora matujący do lekko opalonej buzi - opakowanie po sypkim pudrze !!! - kiwi Yver Rocher - Forever Living, Aloe Lips (Aloesowy balsam do ust) - Oriflame, Skin Quencher, Lip Balm SPF 10 (Nawilżający balsam do ust) !!! - jakiś dobry żel od usuwania skórek - puste opakowanie po pudrze sypkim w pędzlu!! Najlepiej Oriflame, Art Deco z miękkim pędzelkiem! - jakiś dobry róż - coś profesjonalnego do włosów - SVR lysanel active - aquolina - żele pod prysznic, mgiełki o zapachu owocow - nabłyszczacz do włosów, chętnie kallos albo farouk - grzebyczek do rzęs a z drugiej strony szczoteczka do brwi Za niektóre rzeczy oddam dużo! Jesli piszesz u mnie, odpisuje u mnie. NIE SZUKAM CIUCHÓW!! Proszę mi ich nie proponować. Edytowane przez lukrecja222 Czas edycji: 2008-10-01 o 16:27 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: MAC Veet Loreal Sephora
Plastry veet
MAC- cień do powiek brązowy. Niestety nie pamiętam dokładnej nazwy. Odsypka ok. łyżeczki. Pudełko jest lekko pęknięte. Inglot - eye liner czarny - NOWY Aquolina - żel pod prysznic creme caramel 20ml. C'thru - pearl garden 75ml, zużycie ok 5ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
L'oreal liss extreme
Gliss Kur- spray z jedwabiem bez spłukiwania- zużycie widoczne na zdj Gliss Kur - spray do włosów z olejkami Veet - krem przeciw wrastaniu włosów. Pozostała ponad połowa. Veet- plastry do depilacji - 3 plastry do skóry wrażliwej -19 plastrów do skóry normalnej Maybelline - watershine gloss, 505 rose petal, delikatny jasny róż. Spodoba się osobom, które szukają coś ala cieliste usta. cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Mam korektor Rimmela
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2102 interesuje Cie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Może róż BeYu?
wybrałabym coś u Ciebie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=273121
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
okresliłabym go jako brudny róż, raczej w ciepłym odcieniu, posiada baaaardzo delikatne drobinki powiedz mi prosze coś wiecej o c'thru które masz do wymiany
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A c'thru pearl garden znajdziesz na KWC ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie Cię zainteresuje ?
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Ciebie podoba mi się: 1/ Loreal Lis Extreme 2/ Nuxe - krem 3/ Kredka zielona Sephora
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
u mnei za cokolwiek z;
Angel Innocent SEPHOROWSKA próbka ( nie wiem ile te ich próbki mają ml) napełniona do końca. L'oreal liss extreme ze 125ml zostało sporo ponad pół. C'thru - pearl garden 75ml, zużycie ok 5ml. Gliss Kur- spray z jedwabiem bez spłukiwania- zużycie widoczne na zdj albo Gliss Kur - spray do włosów z olejkami Inglot - eye liner czarny - NOW Aquolina - żel pod prysznic creme caramel 20ml. Joanna - jedwab do włosów- ODLEWKA do pojemniczka od małego farauka.
![]() |
#17 |
Lady of Harley-Davidson
|
cos u mnie za
MAC- cień do powiek brązowy. Niestety nie pamiętam dokładnej nazwy. Odsypka ok. łyżeczki. Pudełko jest lekko pęknięte. Gliss Kur Asia Beauty- olejek lotusowy do włosów - użyty dwa razy Aquolina - żel pod prysznic creme caramel 20ml. Joanna - jedwab do włosów- ODLEWKA do pojemniczka od małego farauka. i gliss kura rozowego?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Mirelkaa- niestety nic
![]() nymphetaminegirl - podoba mi sie Gucci envy agniesia - niestety nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
a cos innego? perfumy wymieniam raczej na perfumy albo wysokopolkowa kolrowke wiec twoje to za malo nic innego nei znajdziesz?
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się sporo rzeczy, znajdziesz coś u mnie ?
Proszę ładnie odpowiedź w moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cos u mnie ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, może coś za:
Isa Dora róż do policzków w sztyfcie kolor nr 48, użyty 2 razy Tanita - ujędrniający krem do biustu, użyty raz. Ma bardzo dobre recenzje na KWC Max Factor - błyszczyk Silk gloss, 380 frosted berry, śliczna malinka. Zostało ok pół. Maybelline - watershine gloss, 505 rose petal, delikatny jasny róż. Spodoba się osobom, które szukają coś ala cieliste usta. Inglot - eye liner czarny - NOWY Vipera - lakier do paznokci 442, użyłam raz. Również konsystencja ok. Z Twojej wishlisty mam opakowanie po sypkim pudrze Clinique (niestety napisy się pościerały, ale poza tym wszystko ok) i kredkę do paznokci Oriflame, niewiele uzywana. Jesli nic nie znajdziesz na moim watku, moge zrobic fotki rozow do policzkow, ktore mam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Jestem zainteresowana:
Oriflame Pop Glam Glossy Pink 30ml, raz użyty z kartonikiem Tanita - ujędrniający krem do biustu, użyty raz. Ma bardzo dobre recenzje na KWC Może wypatrzysz coś u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.