![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: kosmetyki znanych firm - zapraszam:)
Wszystkie kosmetyki są oryginalne z aktualnymi datami ważności.
na szaro - nieaktualne na czerwono - dokładka KOSMETYKI
Edytowane przez 201607060918 Czas edycji: 2008-11-16 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
MASECZKI
Edytowane przez 201607060918 Czas edycji: 2008-11-05 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
MAKIJAŻ
PERFUMY / DEZODORANTY
Edytowane przez 201607060918 Czas edycji: 2008-10-27 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
PRÓBKI
Edytowane przez 201607060918 Czas edycji: 2008-11-16 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
KOSMETYKI MĘSKIE
INNE
Edytowane przez 201607060918 Czas edycji: 2008-10-27 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
WYMIENIONE:
ewapawliszyn ORIFLAME Men orzeżwiająca woda po goleniu 100ml NOWA AVON Blue Rush woda toaletowa 30ml NOWA ORIFLAME Volare dezodorant w kulce 50ml NOWY evangeline DAX COSMETICS Perfecta Cera Wrażliwa superłagodna emulsja do demakijażu oczu 120ml zostało 90% WAX maseczka odżywcza do włosów zniszczonych 20 ml x2 NOWA ORIFLAME rewitalizujaca maseczka z żeń-szeniem i proteinami pszenicy do włosów zniszczonych lub matowych 20ml (saszetka) NOWA LIRENE głęboko nawilżająca maseczka kojąca 6ml (saszetka) NOWA DAX COSMETICS Perfecta maseczka nawiżająca polecana po 25 roku życia, cera odwodniona i zmęczona 10ml (saszetka) NOWA majula ORIFLAME mydełko Milk & Honey Gold 100g NOWE ORIFLAME mydełko z limonką i imbirem 75g NOWE FABERLIC Antiacne pianka do mycia twarzy 100ml zostało 50 - 60% LOREAL ELSEVE odżywka nutri - blask (długie, pozbawione witalności) 10ml x10 AVON Anew krem wzmacniający źródło młodości na dzień x5 AVON Anew krem naprawczy na noc x5 DOVE krem intensywnie nawilżający 7ml x5 KOLASTYNA balsam nawilżający z algami morskimi (skóra bardzo sucha) 8ml x5 ORIFLAME Optimals ochronny fluid SPF 30 (każdy rodzaj cery) 1.5ml CLINIQUE superfit makeup, oil-free 05 neutral 1.5ml IWOSTIN Elixine przeciwzmarszczkowy krem na dzień SPF15 (wrażliwa, sucha) 3ml lemontea AA Therapy żel pielęgnacyjny do biustu dla kobiet w ciąży i po porodzie 50ml NOWY LA ROCHE -POSAY EFFACLAR A.I preparat do stosowania na zapalne zmiany skórne skóry tłustej ze skłonnością do trądziku 2ml edynka PALMOLIVE Aroma Therapy żel pod prysznic Anti Stress zawiera naturalne olejki eteryczne z ylang - ylang, lawendy i paczuli250ml NOWY MANUFAKTURA płyn do kąpieli z oliwą i ekstraktem z pszenicy o zapachu śliwki 200ml NOWY Edytowane przez 201607060918 Czas edycji: 2008-11-16 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za ORIFLAME Elvie 50ml raz psiknięta ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
# ORIFLAME Time To Shine żel pod prysznic z brokatem 150ml NOWY
# ORIFLAME mydełko Milk & Honey Gold 100g NOWE # ORIFLAME mydełko z limonką i imbirem 75g NOWE # ORIFLAME mydło w płynie do rąk 300ml NOWE # LIRENE głęboko nawilżająca maseczka kojąca 6ml (saszetka) NOWA # DAX COSMETICS Perfecta maseczka nawiżająca polecana po 25 roku życia, cera odwodniona i zmęczona 10ml (saszetka) NOWA # WELLA Wellaflex lakier do włosów maksymalnie utrwalający 250ml NOWY # ORIFLAME In Tune 50ml zostało 90% # ORIFLAME Elvie 50ml raz psiknięta # ORIFLAME Volare dezodorant w kulce 50ml NOWY # AVON Anew krem na popękane naczynka na nogach x11 # LOREAL ELSEVE odżywka nutri - odbudowujšca (suche, zniszczone lub łamliwe) 10ml x7 # LOREAL ELSEVE odżywka nutri - blask (długie, pozbawione witalności) 10ml x10 # LA ROCHE -POSAY EFFACLAR A.I preparat do stosowania na zapalne zmiany skórne skóry tłustej ze skłonnością do trądziku 2ml # CLINIQUE superfit makeup, oil-free 05 neutral 1.5ml Jeśli coś znajdziesz u mnie to daj znać, nie na wszystkim aż tak bardzo mi zależy, ale kilka rzeczy przygarnęłabym bardzo chętnie, zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Mnie interesuja kosmetyki meskie i wody Oriflame damskie , krem do rak,srub do stop,perfumy Oriflame ,maseczki w saszetkach,dez w kulce mam kadzidelka 3 rodzaje,duze opakowanie z podstawka ze 100szt lawendowe Aromaterapia ,drewniane pudelko brakuje 1 szt chyba lub max moze 2 ,dlugie rozane 20szt cale ,i stozkowe Lemon z porcelanowa zolta podstawka w metalowej puszcze39szt z 40szt .Mam tez rozne nowe kolorowe swiece dlugie.
Mam 2 pary grubych czarnych zakolanowek ze wzorem u gory z Calzedonii ,blyszczyk brazowy Bourjois ,pomadko-blyszczyki z Astor Prismatic z konturowkami dobranymi do nich , blyszczyk inglot ,odcienie brazu ,wszystko jest nowe Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-10-24 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Może cos u nmie za:
WAX maseczka odżywcza do włosów zniszczonych 20 ml x2 NOWA DAX COSMETICS Perfecta Cera Wrażliwa superłagodna emulsja do demakijażu oczu 120ml zostało 90% YVES ROCHER Sebo Specific oczyszczający krem do mycia twarzy 125ml zostało 40 - 50 FABERLIC Antiacne pianka do mycia twarzy 100ml zostało 50 - 60% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=283300
DAX COSMETICS Perfecta Cera Wrażliwa superłagodna emulsja do demakijażu oczu 120ml zostało 90% ORIFLAME Visions Frosty balsam do ust Mauve 4.5g NOWY
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Interesuje mnie u Ciebie:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Do pomadko-blyszczykow Astora dokupione sa konturowki automatyczne dobrane kolorystycznie ,chcialabym to razem wymienic bo do blyszczyko-pomadki bourjois tez byla ale moze zostac bo niechce pozniej wymieniac samych konturowek.
Jedna pomadka z Astora ta jasniejsza byla raz przetstowana ,sa miekkie ogolnie i idealnie sie rozprowadzaja na ustach.Maja rozjasniajace srerrne drobinki w sobie zwiekszajacedodatkowo polysk .Ja je mieszam z innymi szminkami i wychodzi piekny odcien jak jakas pomadka mi nie pasuje. Blyszczyk Bourjois ma tylko kod ,kupowany w polskiej drogerii,nie z Allegro,nie byl testowany a pomadki kupowane w Auchan ale juz nie maja orginalnych oznakowan ( takie byly -kupowane na kod w sklepie),wszystko z nimi Ok bo sam takie ma w innym odcieniu . Poczytaj o nich opinie na KCW Astor -Prismatic ,nie beda kryjace na ustach ,nawlzaja je i plyskuja mieniacymi sie zlotymi drobinkami jak typowy blyszczyk http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8604 Blyszczyk a raczej pomadka w blyszczyku Bourjois i ona moze juz byc kryjaca w zaleznosci od stopnia jej nalozenia na usta ,mocno polyskuje i jest perlowa ,podresla usta ,moze byc na wyjscia Bourjois Rouge Chop Chic nr 7 Beige http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10127 moje zdjecie strasznie przeklamuje odcien brazow na rude w kosmetykach,do blyszczyka Bourjois wzielam zdjecie z netu bo moj wyszedl inny a jest taki sam . Konturowki do nich sa nowa z Oriflame i z Avonu 3 razy uzyta ,obie automatyczne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ORIFLAME Men orzeżwiająca woda po goleniu 100ml NOWA AVON Blue Rush woda toaletowa 30ml NOWA ORIFLAME Visions Frosty balsam do ust Orange 4.5g NOWY i wszystkie maseczki w sasztkach ![]() Zapraszam, zajrzyj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
w takim razie chciałabym:
co chciałabyś w zamian ? Napisz konkretne produkty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Mnie interesuja meskie kosmetyki,wody damskie z Oriflame i dez w kulce Volare ( ale nie musi byc)
i jakie kosmetyki odalabys za same kadzidelka Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-10-24 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
W zamian za te rzeczy które wymieniłam moge Ci dać:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
LA ROCHE -POSAY EFFACLAR A.I preparat do stosowania na zapalne zmiany skórne skóry tłustej ze skłonnością do trądziku 2ml
VICHY Lipidiose Nutritive mleczko do ciała (skóra sucha) 7ml x2 NUXE Teint Ultra Prodigieux emulsja koloryzująca do jasnej oraz ciemnej karnacji 2ml MANUFAKTURA płyn do kąpieli z oliwą i ekstraktem z pszenicy o zapachu śliwki 200ml NOWY DAX COSMETICS Perfecta Cera Wrażliwa superłagodna emulsja do demakijażu oczu 120ml zostało 90% AVON scrub do stóp z arbuzem 75ml NOWY znajdziesz coś u mnie za te rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Mydełko naturalne, oliwkowe (firmy Petekzade)
mam w negocjacjach i pewnie się na nie wymienie możemy się wstrzymać albo może dobierzesz sobie coś innego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Mam tylko:
ORIFLAME Men orzeżwiająca woda po goleniu 100ml NOWA AVON Blue Rush woda toaletowa 30ml NOWA więc albo jeden albo drugi. Wybór należy do Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Trudna sprawa bo nie bardzo mi się opłaca oddać dwie wody męskie za kadzidełka. No chyba że dorzuciłabyś jeszcze 2 długie świeczki w takim samym kolorze o których wcześniej wspominałaś. Jeżeli taka wymiana Cie interesuje czekam na adres.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Paczka zostala wyslanawe Wtorek do Ciebie
Ja mam juz tylko teraz1 swiece zwykla srednia zolta standardowa o zapachu drzewo sandalowe 16,6cm ,2 swiece eklogiczne dlugie standardowe jedna niebieska i jedna zolta ,obie po25cm i 2 swiece standardowe jasny delikatny roz po 18,5cm I jakby Ciebie interesowala wymiana nowego blyszczyka Iglot zlocisty bez ,wycisniety tylko dla sprawdzenia odcienia na dez Volare Funny Lip Gloss http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15264 Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-10-29 o 07:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
To w takim razie proponuje zrobić tak.
wszystkie kadzidełka, błyszczyk, 2 swiece standardowe jasny delikatny w zamian za Oriflame Men, Avon Blue Rush i Oriflame Volare dezodorant może być ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
a jakie chcesz swiece bo standardowe dlugie jest jedna niebieska i druga zolta jasna a komplet mam pojedynczych srednie jasny morelowy roz ,blyszczyk nie wiem jaki bedzie na ustach bo wycisniety byl na dlon ale jest to zlocisty miodoy bez delikatnie perlowy o cieplej tonacji,nowy
napisze Ci adresna PW i najwczesniej postaram sie wyslac przesylke dopiero wtorek lub sroda bo jestem chora i ma problem z dojazdem na poczte dlatego uprzedzam od razu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Farba do włosów Garnier Color Naturals Czarny 1 lub Garnier 100% Color 010 Intensywna Czerń
Grube kolorowe rajstopy rozmiar 4 (nowe) jaki kolor?? ORIFLAME mydełko Milk & Honey Gold 100g NOWE ORIFLAME mydełko z limonką i imbirem 75g NOWE znajdziesz coś u mnie?? ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie za: LA ROCHE-POSAY Effaclar nawilżający krem matujący 40ml zostało na wypróbowanie 15 i L'OREAL True Match super-blendable powder N4 Beige 9g zostało 40% (bez gąbki) ?
![]() P.S. Prześliczne masz zdjęcia z Patricią w avatarku ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.