![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Plotkowy dla Dietetyczek :) VI
Pozwoliłam sobie spełnić zaszczytną rolę założyciela nowego wątku
![]() ![]() Plotkowy dawno temu po raz pierwszy założyła Sathi ![]() Linki do poprzednich części: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161181 część I http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=198279 część II http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217020 część III http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=234003 część IV https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=268220 część V Zapraszam stare i nowe Plotkary do codziennych dyskusji nie do końca związanych z Dietetyką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Dietetyczek :) VI
Jest nowy wątek, jest impreza
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Kochane i teraz nie obijamy się tylko piszemy, piszemy i dobijamy do 5000 ;-)
A ja lece na poniedziałkową brzydulę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
♥
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Telepatia Aniu, telepatia. Jeszcze nie wiesz, że wysyłam Ci podświadomie sygnały, ale ja wiem
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Siema siema Kochaneee
![]() ![]() Ja nie żyję, ostatnio miałam dwa dni wyjęte z życiorysu, Nefruś nawet nie wiesz jak Cię rozumiem z tym zmęczeniem po pracy,nigdy więcej nie będę robić sobie tak intensywnego dnia jak wczoraj tj. 8-15szkoła i 17-24 praca, bo więcej takich dni grozi zejściem :P Dziś na szczęście trochę luźniej więc mogę odsapnąc... ![]() Buziaki dziewusssszki ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Noooo, trzeba było mówić, że będzie bal!
![]() ![]() Ale nabazgrolilysmy. Juz ja nawet nie pamietam jak ja tu trafilam, musze kiedys sprawdzic, bo wydaje mi sie, ze jestem od poczatku, ale moze i nie ![]() Ja wrocilam ze spotkania, bylo baaardzo fajnie (to nowi znajomi, wiec nawet nie spodziewalam sie, ze bedzie tak fajnie hihi). Niestety bylam taka padnieta, a jutro musze w miare wczesnie wstac, no i postanowilam zawinac sie o jakiejs w miare wczesnej porze. Niemniej na wlaczenie kompa znalazlam jeszcze siłę ![]() ![]() Dobrej nocy wszystkim ![]() PS. no praaaaawie od poczatku hehe - sprawdzilam... ![]() Edytowane przez yerba Czas edycji: 2009-10-30 o 23:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Jak miło że odnalazłyście nowy wątek
![]() Ja właśnie wróciłam troszkę wstawiona ale nie za bardzo ![]() ![]() Poza tym dostałam na poczet moich przyszłych urodzin laptopa (takie słodkiego, małego ![]() ![]() ![]() ![]() Idę powoli się ogarnąć przed spaniem, bo jutro już trzeba na cmentarze itp ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ewuśka, super prezent dostałaś
![]() ![]() ![]() Lecę na zakupy jakieś, bo w lodówce jakoś nic nie mogę znaleźć.... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Yerbuś właśnie się cieszę ze mały bo się w torebce mieści
![]() ![]() ![]() Posprzątałam, upiekłam ciasto i niedługo na cmentarze. Później jeszcze nie wiem co ale plany są liczne ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja w przelocie postanowilam zajrzec na moj ulubiony wątek, a tu cisza jak makiem zasiał. U mnie dziś dość chłodno, ale przyjemnie spacerowało sie po cmentarzu. Mam zaraz gości tak więc uciekam. Do przeczytania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie siedziałam za bardzo od wczoraj przy kompie, ale teraz zasiadłam i planuję trochę po nadrabiać ![]() A na wieczór umówiłam się z TŻ-em ![]() Miłej reszty dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Jedyna niedziela, którą mam wolną i TŻ też, więc przy kompie nie siedzę - spędzamy czas razem
![]() ![]() ![]() ![]() Lece dalej cieszyć się TŻ-em ![]() ![]() Dobranoc ;* Tak wiem, już rano, ale nie chce mi się nowegoposta pisać;D Ewuś, ja też chcę laptopa;( Super prezent!
życiowy parkiet bywa śliski Edytowane przez nefre Czas edycji: 2009-11-02 o 06:58 Powód: tirururu^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
dobry wieczor i dobranoc
doiero wrocilam, lot byl opozniony i zanim dohjechalam do domu to juz noc a rano do pracy. Padam na twarz ale jedna z najlepszych imprez w moim zyciu byla! poprzebieralismy sie i wogole, wstawie zdjecia jak dostane juz. Popilam, pobawilam sie, jednym slowem rewelacja. teraz spaaaac... Ewus gratuluje laptopa!! ale niespodzianka co? ![]() pS. zakuje ze mnie nie bylo dzis w PL na wszystkich Swietych... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane
![]() Jak zimno na zewnątrz, a ja ani płaszczyka ani nic ![]() ![]() ![]() ![]() A poza tym to z całą grupą urwałam się z zajęć i tak oto tym sposobem jestem wcześniej w domu ^^ Nauka na mnie czeka, więc mam nadzieję, że ta ucieczka zostanie mi wybaczona ![]() Ogarnę się, trochę odpocznę i biorę się do pracy ![]() W góle to jestem wkurzona, bo nadla nie widzę wizażowej suszarki :niewiem: ![]()
![]() |
#17 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ano ![]() Cytat:
![]() a z zeszłego roku Ci coś nie zostało? przynajmniej byś miała dopóki kasy nie uzbierasz ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziś miałam zakręcony dzień. Rano zawiozłam auto do zmiany opon na zimowe a w międzyczasie poszłam na basen z TŻ-em bo musiałam czymś zając czas ![]() Później szybko pojechaliśmy do Kato, TŻ-a zawiozłam na pociąg, a sama wróciłam do domu, zjadłam obiad i pojechałam do Gl na kurs ![]() Tak wiec wszystko w biegu ![]() Ale przynajmniej coś się dzieje ![]() Piszcie co u Was !! W ogóle to mi się ostatnio przypomniało ze nasza Karolcia to jakoś urodziny chyba miała ostatnio ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ewuś - no niestety u mnie niemożliwym jest, żeby u sąsiadki, bo podałam adres TŻ-a, bo tam zawsze ktoś w domu jest, więc...
![]() Mam kurtkę z zeszłego roku, ale.. ona mi się już nie podoba ![]() Dzień dobry dziewczynki ![]() Dzisiaj mam zajęcia dopiero na 16, ale oczywiście musiałam rano wstać do pracy. Jakiego strachu się najadłam! Wstaję rano, myję si,ę ubieram, i sięgam do torebki po dokumenty, a tam ich nie ma ![]() ![]() ![]() Ale wróciłam do domu i na spokojnie przeszukałam i nie wiem jak, ale dokumenty były miedzy ksiązkami ![]() ![]() Za chwilę zjem śniadanie, powtórze materiał i jadę do teściowej, może suszarka już będzie a przy okazji o rynek zahaczę i pomidorków zakupię ![]() W ogóle dziewczyny... ostatnio stołowałam się w mcdonalds i wiecie co? Nigdy więcej ![]() ![]() A tak w ogóle to już postanowiłąm - na początku grudnia żegnam się z zakładem pracy mcdonalds :tak: Muszę się w końcu skupić na nauce, tym bardziej, ze zaczynam zajęcia praktyczne w aptece i chciałabym wykazac się jakąś wiedzą. ![]() Nic, lecę kochane, jeszcze się raczej dzisiaj odezwę ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Witam w nowym wątku
![]() ![]() ![]() u mnie w miarę w porządku, wczoraj byłam pierwszy dzień w pracy, nie było najgorzej ![]() ![]() a na jutro muszę przygotować 3 propozycje tematów mgr ![]() ![]() uciekam szykować się na uczelnię... miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Helllloł
![]() Ja tylko na sekundę.. Jestem ciut padnięta, niedawno wróciłam do domu. Ale zaraz sobie trzasnę herbatkę z mlekiem i poczytam książkę. Mały relaksik wskazany, jutro natomiast zaraz po pracy lecę na imprezkę ![]() ![]() Edytowane przez yerba Czas edycji: 2009-11-03 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hehe, skądś to znam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wróć do normalnej diety i na pewno będzie ok ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dziś miałam kolejny dzień w biegu i jutro to samo się szykuje, z tym ze po kursie zostaje w Gl u TŻ-a, bo jakoś nie będziemy mieć okazji się już później w tym tygodniu widzieć ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Miłego dnia Dziewczynki
![]() ja zmykam i wracam jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() witajcie kochane. u mnie powoli, duzo sie dzieje i moze wkoncu zla passa sie odwroci.. bede wiedziala cos w ciagu 2 ty i dam wam znac, nei chce zapeszac. z gorszych rzeczy to chyba to ze miedzy mna i TZ skonczone juz praktycznie.. nie mam sily plakac i sie klocic juz... za duzo sie wydarzylo.. nie wiem jak dam rade przez to przejsc psychicznie.. postaram sie napisac wieczorem wiecej. sciskam was mocno. ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Ja w przelocie. Powiem tylko tyle:
SNIEG!!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
I już po śniegu
![]() ![]()
![]() |
#26 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() teraz na odległość też się kłócicie? ![]() eeeeee, gdzie śnieg? ![]() ![]() Dziś był dziwny dzień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wróciłam padnięta i wkurzona ale już teraz mi przeszło i planuję jutrzejszy wyjazd na imprezę ![]() ![]() Piszcie co u Was Kochane ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Miłego weekendu Dziewczynki
![]() ja już zmykam za chwilę do kumpeli, wracam jutro po południu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ewuś - miłego pobytu u kumpeli ![]() ![]() Agolku - bardzo mi przykro z powodu Twojego małżeństwa ![]() ![]() A ja właśnie wróciłam od lekarza, bo dopadło mnie ciężkie przeziębienie. Wypisał mi zwolnienie lekarskie, bo nie wyobrażam sobie, abym miała iśc jutro i pojutrze do pracy ![]() ![]() TŻ biedaczysko też coś go łapie, ale jest uparty i chodzi do pracy, w weeknd ma szkołę... Biedak zalatany... Nic,coś zjem i dalej będę się lenić, boco mam zrobić ^^ Już prawie nauczona, a ileż człowiek może się uczyć. Jeszcze tylko powtórzę technologię maści i emulsji i czopków, bo nie za bardzo pamiętam, a co jak w aptece dostane do zrobienia?;D Wtedy to bym wyszła na nieumiejącą a to mi się w głowie nie mieści ^^ Lecę do tej kuchni, bo żoładek już daje znaki ![]() Miłego piątku kochane ![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Nefre, kuruj sie
![]() Ewuś, udanej imprezki. Przykro mi z powodu Urzędu Pracy. Niestety tak tam mają :/ Byłam zarejestrowana wiosną, więc wiem jakie to głupie. A może wyślij im zwolnienie lekarskie - w ciągu 7 dni można dostarczać i nie mogą Cię wtedy wywalić ![]() Agolek, przykro mi z wiadomego powodu, ale myślę, że czasem najlepiej pozostawić pewne sprawy swojemu biegowi. Wszystko się wyjaśni, a Wy nie podejmujcie decyzji zbyt pochopnie... U mnie wszystko w biegu. Trochę poimprezowałam w tygodniu i byłam pół przytomna w pracy, co jest ciężkie do zniesienia w przypadku pracy przed kompem :/ No ale oczywiście nie żałuję, bo tak wyszło, że poznałam super ludzi ![]() ![]() Poza tym moja kocurka ma się dobrze, trochę szaleje, ale nadal w granicach kociej normy, więc żyjemy w zgodzie i harmonii ![]() ![]() Pozdrawiam Was! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja już po imprezowaniu ![]() Super było, nie ma to jak się spotkać jak za "starych" studenckich czasów ![]() ![]() ![]() aaa, i jeszcze urodzinowe wszystkiego najlepszego dla Spazy ![]() ![]() ![]() dobrej nocki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:57.